Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

כדי שהסוללה תחזיק יותר זמן כדאי להוסיף ישומים לאחת מהקטגוריות האלה?

אפליקציות שאני משתמש בהן הרבה במהלך היום עדיף שלא יכנסו למצב שינה?

Screenshot_20230824_203318_Device care.jpg

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם (נערך)

מניסיון עם ה-22 אולטרה, תן לפונקציה הזו לפעול איך שהיא רואה לנכון. היתרון הוא שאפליקציות שאתה לא טורח להיכנס אליהן כלל לא ייתפסו שום צ'אנק מה-RAM ומכלל הפרוססים שרצים ברקע. ברגע שאתה נכנס לאפליקציה היא אוטומטית יוצאת מרשימת האפליקציות הרדומות (תהליך שהוא שקוף לחלוטין מבחינת המשתמש). בכדי שאפליקציה תיכנס לרשימה אתה צריך לא להיכנס אליה למשך פרק זמן של מס' ימים (נדמה לי שזה חודש).

החיסרון היחיד לכאורה עם הפיצ'ר הזה הוא שאפליקציות שנכנסות לרשימת האפליקציות הרדומות לא מתעדכנות דרך הפלייסטור אם וכאשר יוצא עדכון חדש. הן תחזורנה להתעדכן כאמור ברגע שתחזור לעשות בהן שימוש על ידי כניסה אליהן.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

וזה שאפליקציות כמו פייסבוק, עובדות שעות ברקע, לא גורם לסוללה להיגמר מהר יותר?

קודם כל, אפשר לבדוק בצריכת הסוללה. 

לי היה לפני שנים ניסיון רע מאוד עם האפליקציה של פייסבוק. אז בשיאומי הייתה את האפשרות לקבוע לאפליקציה שלא תרוץ ברקע. 

אח"כ עברתי לאנדרואיד בסיסי ('נקי') ולא היתה את היכולת הזו, ולכן הסרתי את האפליקציה. 

דרך אגב, לא יודע למה, אבל את עיקר צריכת הסוללה ראיתי דווקא ב-google launcher...

אם אתה משתמש במסנג'ר של פייס או שחשוב לך לקבל הודעות מפייס בזמן אמת, אל תגביל את האפליקציה (אצלי היחידה שלא מוגבלת זו וואזאפ) 

אחרת, תגביל ותראה מה התוצאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בפיקסל יש שלושה מצבים: 

Unrestricted 

Optimised 

Restricted 

כמעט הכל אצלי על Optimised. הוואזאפ עובד אצלי הכי הרבה ברקע ובכלל, כי אני משתמש בו הכי הרבה. 

כל מיני אפליקציות אחרות, שאני לא מעוניין שיעבדו אלא אם אני מפעיל אותן, על Restricted (האפליקציה של האוזניות הסיניות, למשל, או אחת של רינגטונים, אינסטגרם וכו')  

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, דניאל1983 כתב:

וזה שאפליקציות כמו פייסבוק, עובדות שעות ברקע, לא גורם לסוללה להיגמר מהר יותר?

A thing of the past. ובכן... בערך.

האפליקציה המודרנית היחידה שנתקלתי בה שממשיכה לאנוס את הסוללה ברקע היא טיקטוק (כי סיני זה לא רק רע בצמיגים) והיא כבר מזמן לא על המכשיר. כל השאר מנוהלות כמו שצריך על ידי מערכת ההפעלה ואם יש ספק, כמו שבמבי ציין, ניתן להגדיר כל אפליקציה ספציפית ל-Restricted או Unrestricted בהתאמה (בזמנו ספוטיפיי דרשה הגדרה ל-Unrestricted כי בסטרימינג לבלוטות' ברכב היא הייתה משתתקת כדרך קבע לאחר מס' דקות של ריצה).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

איך אתה יכול לדעת שמשהו שעשית אתמול גרם לסוללה להחזיק יותר?

לא אמור להיות שום קשר בין ״סוללה דינמית״ לניצולת. זה פיצ׳ר שאמור להקטין מצב בו תחת טעינה הסוללה תגיע ל-100%

פורסם

בכלל לא... 

זה פיצר שאמור לנתח את השימוש במכשיר ולהעביר ישומים למצב שינה ועוד כמה דברים שאמורים לשפר את משך השימוש בסוללה.

אתמול קצת קראתי על זה, אצל חלק מהאנשים זה משפר ואצל אחרים רק פוגע.

למשל אצלי אתמול ראיתי שבזמן שימוש באפלקציות וגלישה בכרום כול כמה דקות נופל אחוז מהסוללה. כשביטלתי זה השתפר.

Screenshot_20230826_095659_Device care.jpg

פורסם

יכול להיות שמשהו הלך לאיבוד בתרגום. בכל מקרה, המדידה שלך לא ממש נותנת אינדקציה. נסה לאורך כמה ימים, ותנסה לראות, על פרופיל שימוש דומה, אם יש הבדל. בכל מקרה, ניצול סוללה דינמי אמור להיות יעיל רק אחרי שפרופיל השימוש שלך נלמד במערכת.

פורסם (נערך)

זה נכון, בגלל זה אומרים שהסוללה בהתחלה מחזיקה פחות כשהפלאפון חדש ורק אחרי בערך שבוע מתחילה להחזיק יותר.

קראתי שמומלץ לבטל הרשאות מיקום לכול האפליקציות ולתת להן גישה לgps רק בזמן שימוש.

להטעין בטעינה איטית ולא להטעין ל100%.

וגם כמובן להעביר למצב שינה ישומים שעובדים הרבה שעות ברקע כמו פייסבוק.

אתמול דווקא הופתעתי לטובה, הפעלתי וויז, מסך על בהירות מקסימלתי ובלוטוס פעיל להזרמת מוזיקה ושיחות.

נהגתי ככה שעה והסוללה התפרקה מ100% ל93%!

לפי דעתי נתון מצויין!

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
לפני 3 דקות, דניאל1983 כתב:

קראתי שמומלץ לבטל הרשאות מיקום לכול האפליקציות ולתת להן גישה לgps רק בזמן שימוש.

וודאי.

אני לא נותן לאפליקציות גישה למיקום, להוציא אילו שספיציפית אני רוצה, וגם מאלו בוחר את אלו שצריכות גישה גם כשהן לא רצות (למשל, Keepֿ, שאני משתמש בתזכורות מבוססות מיקום שלה או Waze, אם אתה רוצה שתתזכר לך זמן יציאה בעתיד).

לפני 5 דקות, דניאל1983 כתב:

אתמול דווקא הופתעתי לטובה, הפעלתי וויז, מסך על בהירות מקסימלתי ובלוטוס פעיל להזרמת מוזיקה ושיחות.

לא בדקתי את זה אף פעם רציני, אבל נדמה לי שהדבר שהכי משפיע על סוללה זו קליטה. כשאני נמצא באיזור של פחות קליטה, הסוללה נטחנת יותר. 

• תוכן חדש...