Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רוצה לבדוק קיה סטוניק שככה נראית ההיסטוריה שלה:

image.thumb.png.44cc3b9dbce13a2eddb5341a98b41d45.png

הרכב עם 47 אלף ק"מ, והאדם שזה אצלו רגע קנה מסוחר, וכנראה לא הבין שזה היה במקור ליסינג 0 ק"מ.

אין לו היסטורית טיפולים מלפני שהוא קנה, סמך על הסוחר.  בתחושה שלי מהשיחה איתו מדובר באדם הגון שלא הבין מה זה סוחרים...

המחיר קורץ, אבל בתחושה שלי זה עבר יותר מדי ידיים בפחות מדי זמן.

שווה ללכת לבדוק את הרכב או ששומר נפשו ירחק?

פורסם

אם רכב עבר יותר מסוחר אחד ברציפות זה מדליק לי נורה אדומה.

הידיים פחות קריטי. הרכב נקנה מ-0 ק"מ והיה ביד הראשונה יד משלוש שנים. הבעיה היא למה אחרי זה הוא עבר שני סוחרים לפני שנמכר ליד השלישית.

יש לי הרגשה שפרידה מהיד השניה היתה על רקע אבדן להלכה.

לפני שתקח לבדיקה - תבקש דוח סליקה. וכנראה שתגלה שאני צודק.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי האישית, יותר מידי ידיים במעט מידי זמן.
מתי כן הייתי שוקל כזה דבר ? אם אני יודע שהרכב במצב פיקס + אני מתכנן להחזיק אותו עד שהוא מת.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, zvit כתב:

אם רכב עבר יותר מסוחר אחד ברציפות זה מדליק לי נורה אדומה.

הידיים פחות קריטי. הרכב נקנה מ-0 ק"מ והיה ביד הראשונה יד משלוש שנים. הבעיה היא למה אחרי זה הוא עבר שני סוחרים לפני שנמכר ליד השלישית.

יש לי הרגשה שפרידה מהיד השניה היתה על רקע אבדן להלכה.

לפני שתקח לבדיקה - תבקש דוח סליקה. וכנראה שתגלה שאני צודק.

תודה על התשובה. איך (או מאיפה) מבקשים דוח סליקה?

עריכה אחרונה על ידי ManInShadows
פורסם

תקנו אותי, אבל אני סופר כאן את הליסינג (רישומי בלבד) ועוד 5 ידיים. אם פות"ש ירכוש אותו יהיה יד שביעית!! (06 ברישיון).

מה שמוזר לי הוא היד השניה רכש מ-0 ק"מ והחזיק ברכב 6 חודשים בלבד. הייתי מחפש את האבדן להלכה שם. 

לא הייתי בודק את הרכב בלי דוח סליקה שמראה כי היה מבוטח ברציפות מרכישתו הראשונה (1.2019), עם בדיקה יסודית ועם הפחתת מחיר עמוקה בגלל ריבוי הידיים. וגם אז הפופיק היה רועד לי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

תקנו אותי, אבל אני סופר כאן את הליסינג (רישומי בלבד) ועוד 5 ידיים. אם פות"ש ירכוש אותו יהיה יד שביעית!! (06 ברישיון).

ביקשת, בבקשה:

בעלות סוחר לא מוסיפה יד.

• אהבתי 1
פורסם

סליחה, מטושטש על המסך שלי.

ועדיין המחזיק הראשון ברכב החזיק בו רק 6 חודשים, והאחרון 7. מדליק אורות אדומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הרכב במצב ממש ממש טוב, זו יכולה להיות הזדמנות נהדרת.

פותח השרשור מעוניין להחזיק ברכב לתקופה ארוכה כך שהידדים המרובות תתחלקנה בממוצע סביר כשירצה למכור וערך הרכב יהיה נמוך יוצר כך שהבעלויות במרובטת ישפעיו על ערכו באופן זניח.

פורסם

כמו שכתבו... קודם כל דו"ח סליקה
ע"פ אם זה מריח כמו דג, נראה כמו דג ומרגיש כמו דג... זה לא בית ספר לנזירות
ובשני המקרים זה מריח לא טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 11 שעות, ManInShadows כתב:

תודה על התשובה. איך (או מאיפה) מבקשים דוח סליקה?

https://slika-ins.co.il/  באתר הזה

בכדי לקבל את המידע אתה צריך את:

מס' הרכב

מס' הת.ז. של הבעלים הרשום (במקרה זה הסוחר) 

תאריך רישום הבעלים נוכחי.

הדו"ח עולה 10 ש"ח המשולמים בכרטיס אשראי.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, sperial כתב:

סליחה, מטושטש על המסך שלי.

ועדיין המחזיק הראשון ברכב החזיק בו רק 6 חודשים, והאחרון 7. מדליק אורות אדומים.

גם אותי זה היה מרתיע.

בתכלס זה רכב שכנראה הייתי מדלג עליו בלי להתעמק.

אבל אם כן אז רק אם הוא במצב טוב מאוד ובמחיר מתאים.

וזה רק אחרי כל הבדיקות שהציעו כאן. וגם הייתי מבקש פירוט טיפולים מהיבואן. רכב מ 2019 ובסבירות גדולה טופל גם אצל היבואן. ייפוי כח מהבעלים והם שולחים. ייתכן שתגלה שם עניינים

והייתי חוקר יותר מדוע הבעלים הנוכחי מוכר את הרכב אחרי תקופת החזקה כל כך קצרה. כי הסבר הגיוני הוא שהרכב מחורבן. נאי לא אומר שהוא בהכרח יספר לך הכל אבל גם בלי להיות חוקר מדופלם אתה יכול לנסות לגלות האם הוא כן איתך או לא.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

תבדוק שזה לא רכב לימון ו\או רכב שעבר איזושהי תאונה רצינית.

כמות ידים מחשידה מאוד לרכב סטנדרטי.

מילא אם זה היה רכב ספורט, שלעיתים ברכבים כאלו מחליפים ידיים בתדירות גבוהה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 22.8.2023 בשעה 14:35, ManInShadows כתב:

שכנעתם אותי, יורד מזה. מלכתחילה לא הייתה לי הרגשה טובה לגבי זה, רציתי לוודא שאני לא סתם פרנואיד.

זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך...😉

בעלים נוכחיים שהוא איש ישר ותמים בהחלט יכול ליפול קורבן למעשה רמאות של סוחר, וכפי שכתב @zvit - מסוחר לסוחר תמיד צריך להרים גבה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...