Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה גנרי. צריך לחפור ולהבין מה המקור.

אגב, היו לי כיריים סאוטר, גם הם מותג גנרי של אלקטרה, נרכשו בגלל המחיר. החזיקו מעמד משהו כמו 5 שנים לפני שנזקקו להחלפה

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובה.

קשה למצוא מידע. המחיר שהן עולות חמש שנים זה מעל ומעבר. השאלה איך הן היו במשך אותן חמש שנים? כשהחלפת - לאיזה החלפת והאם הרגשת שינוי מהותי?

פורסם (נערך)

היתה תקלה אחת בדרך שתוקנה.

היום עם סימנס עם משטח כפול (ולבכור שלי מכשיר זהה), לא ידוע לי על תקלות, ונראה לי שהאחראית מרוצה, לא שמעתי תחונות.

הבן השני עם מידיאה או האייר או סיני כלשהו, אבל רק כמה חודשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עם סמסונג. כשבדקתי, לא זוכר שהיו הבדלי מחירים גדולים מדי. נראה לי כדאי לבדוק את הדברים הסטנדרטים - קוטר של איזורי החימום והתמאה לכלי בילוש, סוג חיבור נדרש (תלת פאזי או לא) וגודל הכריים בהתאמה למה שיש לכם במטבח..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על כיריים אינדוקציה בפחות מ-1,500 ש"ח (אבל הבדיקה האחרונה שלי היתה לפני כמה שנים). במחיר הזה אתה יכול להתיחס אליהם כאל חד פעמיים.

פורסם

זה מה שאמרתי לאשתי...  השאלה אם זה יתבטא בשרידות לא משהו ואז זה בסדר או שבכל שימוש יקללו מישהו... 

אז אם בכל זאת יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע.

פורסם
לפני שעה, elihershko כתב:

אז זהו שההפרשים עצומים... בוש, סימניס וכדומה יעלו כ2500 שח ואלקטרה עם נתונים דומים כרגע ב40 אחוז הנחה - 590 שח...

בשביל 600 שקל הייתי בודק הספק וזהו בערך.

מצידי שיעבדו שנתיים וילכו לפח.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לחמותי יש של אלקטרה,לי יש של בוש חד פאזי,והבוש חזקות משמעותית .
אם אתה מפעיל כמה סירים במקביל האלקטרה עובדות לאט ולוקח להם זמן לחמם אם בכלל.

ברמה שסיר אחד עם אורז ובצד שני יש מחבת עם שניצל והייתי צריך לטגן שניצל שניצל מרוב שהשמן לא היה חם ולא הצליח להתחמם.
עם הבוש אני יכול להפעיל את ארבעתם במקביל על עוצמה שתספיק לכל דבר.
שווה להשקיע על משהו טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...