Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות את האוטו הראשון שלי יד 2 בעיקר כדי להתנייד בין עבודה לבית ולפנאי 

בעיקרון לא מבין כלום ברכבים , יודע דברים בסיסיים כמו קילומטראז נמוך = טוב וכאלה

אבל חוץ מזה לעיין בין רכבים ביד 2 נראה לי כמו סינית

מעבר לזה גם שנגיע לשלב הפיזי ואצטרך ללכת ולבדוק את האוטו לא אדע איך לעשות זאת

אשמח לעזרה

פורסם

תעזר בחבר או איש מהמשפחה, אל תקנה במגרש. חפש אולי אצל היבואנים שמוכרים רכבים עם אחריות. או חפש פרטי יד ראשונה ואל תוותר על בדיקה - אחרי שבדקת עם חבר. יש גם אנשים בפורום שמייעצים בתשלום ואולי מתאימים לך. העדף רכב ממותג יפני/קוריאני בגלל האמינות. תשאיר קצת כסף לתיקונים ובדוק מחירי ביטוח מראש.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

תעזר בחבר או איש מהמשפחה

בעיקרון אני לבד בעניין חברים הביאו הצעות לדגמים 

אבל מעבר לזה אני לבד בעניין

בקשר לאנשים שמייעצים מה זה אומר לייעץ ? להביא לי דגמים או להיות איתי עד הקנייה

לפני כשעה, Michazzz כתב:

ואל תוותר על בדיקה

מדובר על הבדיקה של הגיר מנוע שלדה ?

פורסם

אם אתה לא מבין כלום, אפשר להיעזר בשירות כזה:

הלוחש לרכבים.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אפשר... חייב!
אחרת אתה טרף קל לנוכלים וכאלו יש בשפע
מה שתחסוך אצל היועץ תשלם ריבית דה ריבית בלקרדה שישחילו לך.

היות ואתה לא מבין ומחפש כלי תחבורה בסיסי אמין,
הייתי מתמקד ברכבים יפנים/קוראנים שיש להם רקורד אמינות טוב (ועדיין רכב בתקציב שלך כבר לא יהיה ממש צעיר)
וגיר אוטומטי רגיל (פלנטרי) ולא רובוטי וכנראה גם לא רציף (למרות שלא הייתי פסול את הספייס סטאר או האטרז שבמחיר שלהם תקבל רכבים יחסית חדשים יותר)

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...