Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחפש המלצה לאתרים אמינים מבעלי ניסיון. לא חייב להיות זול, פשוט אמין.

הכוונה לאתר שמרכז הופעות של אמנים מפורסמים (נניח אדל, או קולדפליי וכו') בהופעות עולמיות שלהם, לפי מיקום ותאריך. רצוי באירופה שיהיה מרחק טיסה סביר. 

אודה להמלצות מניסיון. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכי טוב להרשם למכירה המקודמת, לחכות בתור הוירטואלי ואז לקנות כרטיסים.
המחירים יהיו הרבה יותר נמוכים מאשר מחירי הספסרות

חבר קנה לקולד פליי לפני כמה שבועות ב 140 יורו
הבת שלי רכשה כך לטיילור סוויפט במחיר דומה
אני קניתי לספרינגסטיין ב 130 יורו (היה מדהים אגב!)
בקיצור סבלנות ונחישות

IMG_4148.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

שלום, מחפש המלצה לאתרים אמינים מבעלי ניסיון. לא חייב להיות זול, פשוט אמין.

הכוונה לאתר שמרכז הופעות של אמנים מפורסמים (נניח אדל, או קולדפליי וכו') בהופעות עולמיות שלהם, לפי מיקום ותאריך. רצוי באירופה שיהיה מרחק טיסה סביר. 

אודה להמלצות מניסיון. 

אין "אתרים" אלא לכל הופעה ספציפית יש את האתר שלה- לרוב אם זה שם גדול אז זה יהיה טיקטמאסטר הגנבים או לייב ניישן שגם לא זולים, ואם הופעות יותר קטנות זה כבר לרוב תלוי איפה ההופעה- לדוגמה אם זה באנגליה אז זה יכול להיות בdice, seetickets, וכולי.

כדי לדעת מי הספק הרשמי להופעה מסויימת- נכנסים לאתר הרשמי של האמן, או אם רוצים לחפש לא לפי אמן אלא לפי מיקום ותאריך- אז אתרים כמו bandsintown,  songkick מפנים גם הם לאתר הרשמי.

אתרים של ספסרים- יש את הגדולים- stubhub, viagogo- יצא לי לקנות מהם כשאין ברירה וההופעה סולד אאוט, והתמיכה שלהם לא רעה בכלל, פעם אחת אפילו קיבלתי החזר + פיצוי על כרטיס שבסופו של דבר התברר כלגיטימי (פשוט המוכר היה אידיוט וסיפק סריקה דפוקה של הכרטיס).

ממי כן להימנע- תוצאות ראשונות ומקודמות בגוגל שנראות כמו brucespringstintickets.com וכולי.

• אהבתי 1
פורסם

תמיד להעדיף את האתרים הרשמיים של האמנים עצמם.

כל שאר האתרים הם פשוט ספסרים - אתה יכול לקנות כרטיס (קרוב לוודאי במחיר גבוה מהמחיר הרשמי), לרכוש טיסה+מלון ולהגיע לשער הכניסה רק כדי לראות שמישהו אחר נכנס על אותו כרטיס. אז אולי תקבל מ-VIAGOGO החזר על הכרטיס - אבל מה עם שאר הדברים?

מציע לחפש בגוגל על האתרים האלו - זה לשים את הכסף על קרן הצבי.

(אגב viagogo שייכים ל-stubhub).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קניתי מהם כרטיסים אולי במספר דו ספרתי, ולמעט הפעם הזו (שגם קיבלתי פיצוי רציני שהספיק לי לקנות כרטיס להופעה אחרת בנוסף להחזר שהגיע), הכל עבד חלק.

גם במקרה הזה הכרטיס היה לגיטימי, פשוט המוכר היה מטומטם- ומוכר מטומטם יכול להיות גם מוכר רשמי, מצרף צילום של הופעה מכרטיסים שקניתי ממוכר רשמי,  אמנם הכרטיסים היו בצד אבל גם מהצד אמורים לראות במה במקום שמכבד את עצמו. איזה גב יש לי מהמוכר הרשמי? אמר שאני בחרתי את הכרטיס וזו אשמתי.

מטומטמים יש בכל מקום... האינטרס של מוכר בויהגוגו הוא כן לספק את הכרטיס, שיט האפנס...

פורסם
לפני 8 דקות, flytomars כתב:

שגם קיבלתי פיצוי רציני שהספיק לי לקנות כרטיס להופעה אחרת בנוסף להחזר שהגיע

קיבלת פיצוי על הטיסה והמלון???

בסופו של דבר מדובר בספסרים. כיוון שלרוב הם משחררים/שולחים את הכרטיסים שקנית רק כשבועיים לפני המופע (במקרה הטוב. בפעם האחת שקניתי מהם קיבלתי את הכרטיסים רק יום לפני ההופעה), אז לבטל טיסה ולהזיז מלון זה כבר בעיה.

ברשת ובפייסבוק יש קבוצות לא קטנות של נפגעי האתר הזה.

פורסם (נערך)

קניתי לטיילור סוויפט באתר הרישמי שזה היה דרך ticketmaster . 

יש גם ספסר כגון viagogo.com ששם זה מזל. בהחלט יכול להגיע כרטיס אמיתי ויכול להגיע גם זיוף.קניתי שם קולדפליי והכרטיס היה אמיתי בסוף. 

אין בדיוק בקרה. זה כמו יד2 לכרטיסי הופעות .

אתה לא תדע מה מצב המנוע עד לרגע שתתניע את הכרטיס באצטדיון. שמעתי סיפורי זוועה על כרטיס משומשים , בר קוד מפוברק ועוד. כי בסוף המוכר הוא לפעמים אדם פרטי . הם רק צינור. 

כמובן שהעמלות דרך viagogo מטורפות וקשה מאד לקבל זיכוי במקרה של בעיה. 

"זה כרטיס שעבד באסדת הים כריש וכרגע נמצא ביוון" 

עריכה אחרונה על ידי save
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, גור אדם כתב:

קיבלת פיצוי על הטיסה והמלון???

בסופו של דבר מדובר בספסרים. כיוון שלרוב הם משחררים/שולחים את הכרטיסים שקנית רק כשבועיים לפני המופע (במקרה הטוב. בפעם האחת שקניתי מהם קיבלתי את הכרטיסים רק יום לפני ההופעה), אז לבטל טיסה ולהזיז מלון זה כבר בעיה.

ברשת ובפייסבוק יש קבוצות לא קטנות של נפגעי האתר הזה.

קיבלתי פיצוי יפה, שהיה מכסה את הטיסה או את המלון (לא שניהם ביחד).

בכל מקרה קניתי את הכרטיס באותו יום של ההופעה (בוטלה לי הופעה של ג'נסיס לאותו ערב, שקניתי חצי שנה מראש מאתר רשמי, טיקטמאסטר לא החזירו לי את המלון והטיסה!),

ואם היה לי יותר זמן מראש - אז גם לא הייתה לי בעיה עם הכרטיס, הייתי מצליח לסדר את הנושא.

שיהיה ברור, אני לא ממליץ לקנות מהאתרים האלה אם יש ברירה אחרת- אבל לא תמיד הברירה הזו קיימת.

גם לא ממליץ לבסס טיול על כרטיס שנקנה מהם, אבל אם אתה כבר נמצא שם ויש הופעה שאתה רוצה לראות ואין שום דרך אחרת לראות אותה - בהחלט אופציה לגיטימית.

לפני 10 דקות, save כתב:

קניתי לטיילור סוויפט באתר הרישמי שזה היה דרך ticketmaster . 

יש גם ספסר כגון viagogo.com ששם זה מזל. בהחלט יכול להגיע כרטיס אמיתי ויכול להגיע גם זיוף.קניתי שם קולדפליי והכרטיס היה אמיתי בסוף. 

אין בדיוק בקרה. זה כמו יד2 לכרטיסי הופעות .

אתה לא תדע מה מצב המנוע עד לרגע שתתניע את הכרטיס באצטדיון. שמעתי סיפורי זוועה על כרטיס משומשים , בר קוד מפוברק ועוד. 

כמובן שהעמלות דרך viagogo מטורפות ואין עם מי לדבר על זיכוי במקרה של בעיה.  

פשוט לא נכון!

יש בVIAGOGO עם מי לדבר, עובדה שהצלחתי להסתדר עוד באותו יום, התמיכה שלהם בהחלט תקינה וקיימת ומתפקדת.

זה לא כמו יד2 להופעות, אם כבר יותר דומה לEBAY, בסופו של דבר יש נציג לדבר איתו ואתר שעומד מאחורי הכרטיס (גם אם פאדיחות קורות), אם מוכר לא מספק כרטיס אז הוא לא מקבל את הכסף, מאוד פשוט - אין לו אינטרס לעשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

גם לי לעולם לא הייתה בעיה עם viagogo  הזמנתי מהם כמה פעמים (בעיקר למשחקים של מכבי ביורוליג וגמר המדינה)

פשוט המחירים גבוהים המאתרים הרשמים.

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, CarloAbarth כתב:

גם לי לעולם לא הייתה בעיה עם viagogo  הזמנתי מהם כמה פעמים (בעיקר למשחקים של מכבי ביורוליג וגמר המדינה)

פשוט המחירים גבוהים המאתרים הרשמים.

זה ברור, בגלל זה קונים שם רק כשאין שום אופציה אחרת (=המשחק\הופעה סולד אאוט באתרים הרשמיים)

אגב*, אם אתם חושבים שהעמלות של ויהגוגו גבוהות, נסו לקנות או למכור כרטיס "ריסייל" דרך טיקטמאסטר, הספסר ה"רשמי". 

אם קונים כרטיס ומתחרטים באותו רגע- עמלת המכירה יוצאת יותר משווי הכרטיס עצמו, גם אם עדיין קיימים הרבה כרטיסים במחיר רגיל להופעה.

פורסם

תודה לכולם. 

המטרה היא לקנות מתנה לאשתי שמאוד אוהבת הופעות. רוצה להזמין לה 2 כרטיסים + טיסה + מלון לאיזו שהיא הופעה טובה ושווה. היא אוהבת את רוב המוזיקה הלועזית למעט רוק ומטאל אס מאמין שאסתדר. יש לה איזה חלום לאדל, אבל זה קצת סולד אאוט וגם רק בלאס וגאס. 

יש לנו כבר כרטיסים לקולדפליי ביוון שנה הבאה. יש גם לדמיינו דרקונים בירקון עוד שבועיים. 

תודה שוב! 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, flytomars כתב:

פשוט לא נכון!

יש בVIAGOGO עם מי לדבר, עובדה שהצלחתי להסתדר עוד באותו יום, התמיכה שלהם בהחלט תקינה וקיימת ומתפקדת.

זה לא כמו יד2 להופעות.

אתה ואני קיבלנו כרטיסים והכל היה יופי אבל לא לחינם האתר של viagogo קיבל ב trustpilot ציון נמוך של 1.6 כוכבים.  16000 חוות דעת. פות"ש צריך להבין את הסיכון. 

Ticketmaster קיבל ציון גבוה פי שניים ויותר באותו אתר דירוג. 

עמלת כרטיס ב ticketmaster היא משהו כמו 12€ אותה כבר לא תקבל חזרה גם אם תמכור את הכרטיס חזרה ל ticketmaster. הם גם משמשים כמתווכים לקונה פוטנציאלי. אתה קובע מחיר מכירה ( אתה לא יכול לעבור את מחיר הכרטיס המקורי) . אם הם מוצאים קונה הם יבצעו את הצלבת הכרטיס והכסף. סוג של ספסרות . עשיתי את זה כבר כמה פעמים. הפסדתי את עמלת הקנייה המדוברת אבל תמיד היה קונה בסוף. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כמו שנכתב - זולים = רק באתר הרשמי לפני שsold out.

אמינים - לי היה עד עכשיו ניסיון טוב עם stubhub גם בתור קונה וגם בתור מוכר.

לפחות פה (ארה״ב לארה״ב) לא היו לי בעיות. בתור מוכר העמלה שלהם פסדר - את הכסף מקבלים רק אחרי המופע בכמה ימים וחלק מזה כדי לוודא שהכרטיס עבד ולא היו בעיות.

טיקטמאסטר יקרים מ א ו ד. (ולא שstubhub זולים כן ?)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ראשית, גילוי נאות: עבדתי בחברת ספורטס-איוונטס-365 (ידועה בישראל כטיקטינגו) שעוסקת במה שרובכם מכנה "ספסרות" ובעגה המקצועית מכונה "שוק משני" במשך כעשור.

מחד, הכרטיסים האלה נמכרים במחיר גבוה מהערך הנקוב. מאידך, השוק המשני מאפשר ללקוחות להזמין כרטיסים לאירועים עתידיים בודאות גבוהה כך שיוכלו להזמין טיסה, מלון ולתכנן נסיעה חודשים מראש.

אם אתה יכול לקנות כרטיסים מראש באתר הרשמי (לכל אמן יש) או בפלטפורמה איתה עובד האמן (יהיו הפניות מהאתר הרשמי). זו הברירה המועדפת.

אם אתה לא יכול לקנות כרטיסים ממפיץ רשמי (סולד-אאוט או שטרם נפתחה המכירה אם מדובר על אירוע רחוק יחסית בעתיד) ואתה יודע את התאריך המדוייק הרצוי. אז השוק המשני של הכרטיסים הוא הערוץ היחידי שנותר פתוח בפניך.

כל החברות הפועלות בשוק המשני של כרטיסים נסמכות בעיקר על ספקים שהם בעלי יכולת לספק את הכרטיסים (רק אחוז קטן מאוד של הכרטיסים, אם בכלל, נמצא פיסית ברשות החברה עצמה).

לרוב, הספקים האלה הם אמינים מאוד והכרטיסים שתקבל יהיו אותנטיים.

במקרים נדירים, יכול לקרות שכרטיסים לא יסופקו (בעיקר אירועי ספורט משמעותיים כמו גמר ליגת האלופות)

על ויה-גוגו שמעתי רבות, ולא דברים טובים. ובכלל, אני ממליץ להתרחק מאתרים בסגנון שמשמשים כפלטפורמה לחיבור בין קונים ומוכרים.

אפשר להתייחס להמלצה על טיקטינגו כמשוחדת (היא לא, אני כבר מזמן לא עובד שם) אבל אני יכול להעיד שמתנהלים שם ביושרה. אם המחיר שם מתאים ל (אם בכלל יש להם כרטיסים לאירוע), זו אפשרות ראויה

פורסם

שוק כרטיסי האירועי ספורט שונה משוק כרטיסי הופעות בצורה דיי משמעותית.

בנוסף - viagogo/stubhub (שהתאחדו / נקנו על ידי סטאב) הרימו את הרמה שלהם לאחרונה והמקור של הרבה מהכרטיסים הוא מכירות פרטיות ולא ספסרות (תלוי כמובן - יש משניהם).

ההמלצה שלי לאירועי ספורט תהיה לגמרי שונה מהופעות. במיוחד שבאירועי ספורט / ליגות יש הרבה אתרים שהם official resell partner.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...