Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, השרשיר הזה הזדמנות להשוויץ ב"טיול" שתכננתי לאוקטובר - שבועיים בצרפת \ אנגליה שמבוססים על הופעה בכל ערב + תכנית ב לגיבוי למקרה שההופעות מתבטלות -

2 באוקטובר - נחיתה בלילה ושינה בשדה

3 באוקטובר - נוסע לבריסטול לפגוש חבר, ביחד הולכים להופעה של wishbone ash (לא הייתי הולך אלמלא החבר ששכנע אותי- הופעה לרגל 50 שנה לתקליט הכי טוב שלהם)

4 באוקטובר - הופעה של Do Nothing, הרכב פוסט רוק מצויין, כרטיס נקנה ישירות מהאתר של הוניו

5 באוקטובר - טס לפריז,  בערב רואה קונצרט קלאסי

6 באוקטובר עד 8 - 3 הופעות חגיגיות של מאגמה, הסיבה שהתחלתי לתכנן את כל הטיול הזה (להקה שכנראה לא לכל אחד 😛), כרטיסים נקנו ישירות מהמפיק.

8 באוקטובר - קונצרט צהריים, יצירות של בריאן אינו על פסנתר, נקנו ישירות מהוניו

9 באוקטובר - רכבת ללונדון, בערב - הופעה של רוג'ר וואטרס האנטישמי באולם אינטימי, שורה חמישית - אל תשפטו, סוג של חלום ילדות, כרטיסים נקנו מטיקטמאסטר במחיר של כליה.

10 באוקטובר - הופעה של KING KRULE, אחד מהאמנים החדשים המסקרנים שיש לטעמי

11 באוקטובר - הופעה של Black country new road, להקת פוסט פאנק עכשיוית שאני מאוד אוהב, כרטיסים להופעה שהייתה סולד אאוט נקנו על ידי הרשמה לwaiting list באתר הרשמי

12 באוקטובר - הופעה של YUSEF DAYES, מתופף ג'אז מעולה שמשיק תקליט סולו ראשון, נקנה באתר של הוניו

13 באוקטובר - הופעה של a.P.A.t.T. , להקת אוואנט-רוק מעולה, ראיתי אותם כבר פעמיים בהופעה והם פשוט פנטסטיים

14 באוקטובר - הופעה של SQUID, הרכב פוסט פאנק מעולה

15 באוקטובר - אין הופעה! שוד ושבר, מחפש עדיין

16 באוקטובר - חוזר לארץ

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...