Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור לסיביק 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 3-4 חודשים החלפתי קרר בסיוויק שלי ושמתי קרר של פריסטון שעלה לי 50 שקל (ירוק)

קורא עכשיו שחייב לשים קרר מקורי ולמרות שהוא יקר (225 שח) זה נחוץ וכדאי

שואל אתכם, האם שווה להביא את המקורי ולרוקן קרר שהוא תכלס חדש וקניתי אותו לא מזמן?

כשהחלפתי את הקרר לא התקמצנתי על מקורי, פשוט לא הבנתי את החשיבות שלו ועכשיו אחרי חקר בפורומים בחול ובארץ וקריאה מדוקדקת של ספר רכב אני קצת מבין שעשיתי טעות (אף שלא קריטית, נכון?
)

פורסם

הייתה לי לפני כמה שנים סיוויק הצ'בק 2003, כן קניתי נוזל מקורי שעלה אז כ 190 ש"ח. זה לא מחיר מוגזם להחלפה פעם ב 5-6 שנים. 

בגדול אני כבר מזמן החלטתי שאני שם הכל מקורי (כל מה שאפשר להשיג) שלא יכאב לי הראש עם השאלה מתאים/לא מתאים. 

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, Buki כתב:

הייתה לי לפני כמה שנים סיוויק הצ'בק 2003, כן קניתי נוזל מקורי שעלה אז כ 190 ש"ח. זה לא מחיר מוגזם להחלפה פעם ב 5-6 שנים. 

בגדול אני כבר מזמן החלטתי שאני שם הכל מקורי (כל מה שאפשר להשיג) שלא יכאב לי הראש עם השאלה מתאים/לא מתאים. 

שווה לקנות אותו ולהחליף שוב פעם ולעשות את כל התהליך בחניה בחום הזה או שאפשר למשוך עם הפירסטון עוד שנה?
ואגב גם שלי האצבק בריטית

לפני 22 דקות, nissan1211 כתב:

לא חייב שום דבר פרסטון זה נוזל מעולה, תישאר איתו ואולי תחליף בהחלפה הבאה למרות שבמחיר כזה בכלל לא הייתי משתמש במקורי 

המקורי אמנם יקר אבל הבנתי שמסיבה טובה מכיוון שהוא מיועד למערכת קירור שיש לי ברכב מבחינת ההרכב הכימי שלו

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם
לפני 1 דקה, CiUiK כתב:

המקורי אמנם יקר אבל הבנתי שמסיבה טובה מכיוון שהוא מיועד למערכת קירור שיש לי ברכב מבחינת ההרכב הכימי שלו

אני מודע לכך אבל הפרסטון לא יגרום לנזק, הוא מכיל חומרים בהרכב דומה שלא אמורים לעשות שום נזק ישיר וזו חברה ידועה עם נוזל שמורכב מחומרים איכותיים לכן אין לדעתי בעיה בשימוש בו. אם זה היה נוזל של אמריקן איגל הייתי מחליף מיד 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, nissan1211 כתב:

אני מודע לכך אבל הפרסטון לא יגרום לנזק, הוא מכיל חומרים בהרכב דומה שלא אמורים לעשות שום נזק ישיר וזו חברה ידועה עם נוזל שמורכב מחומרים איכותיים לכן אין לדעתי בעיה בשימוש בו. אם זה היה נוזל של אמריקן איגל הייתי מחליף מיד 

כן זה לא איזה זבל כמו שמוכרים בתחנות דלק או אפילו מים מהברז שחלק מהאנשים שמים.. אבל עדיין זה משהו שמחליפים פעם באף פעם אז חשבתי אולי כבר שווה לעשות את ההשקעה הזו. מה גם שפירסטון עולה בחלק מהמקומות. אפילו 30 שקל , קניתי ב 50 והמקורי עולה כפול 2-3 ממנו אז זה גורם לי לחשוב שאולי קניתי משהו "מעפן' וזול למרות השם שלהם 

גם הבנתי שהם דיי זולים וממוצעים ושיש חברות איכותיות לקירור והם לא שם

טוב חם מאוד בחוץ אני לא אצליח לעבוד ככה, שנה הבאה כבר אשים מקורי בנתיים נשאר עם הפריסטון:)

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם (נערך)

אני אלך על הגיון.

אם הפרסטון בתקן שהיצרן קבע זה אומר שהיצרן בדק אותו ואמר שהוא מתאים. מה כבר יכול להיות כל כך רע בו?

הרבה מהדברים "המקוריים" של רכב זאת חברה חיצונית שמיצרת את המוצר לפי התקן שהחברה ביקשה, אפילו יש סיכוי שפרסטון מייצרת להונדה ככה שלהחליף זה די מיותר

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם
לפני 39 דקות, Shab00 כתב:

אם הפרסטון בתקן שהיצרן קבע

איזה תקן יש לנוזל של הונדה ואיפה רשום שיש אותו לפרסטון?

• תוכן חדש...