Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אשמח לחכמת ההמונים כאן.
אני בעל רכב ניסאן NV200 2012, נקנה מהחברה בזמנו. 196 ק"מ
אתמול הורידו אותי מהכביש בוחן ושוטר ונאסר השימוש בו בגלל זיהום אוויר ועשן סמיך שנפלט מהאגזוז.
הרכב עם לא מעט בעיות כיוון שהוא רכב עבודה, אין טורבו, אין מזגן תקין, מרעיש מאד, הרבה מכות ושריטות בפח, ועוד ועוד

לתקן את עניין הזיהום זה לא מדע מדויק כידוע לכם והמוסכניק אמר שלא שווה לתקן כי זאת שרשרת של תיקונים ולא בטוח בכלל שירדו לשורש העניין וימנעו את פליטת העשן השחור.

אני נוטה לא לתקן את הרכב בכלל אלא לקנות חדש. גם בגלל המקרה, גם כי הרכב דורש הרבה טיפולים וגם כי אני חושב על החיסכון שיביא של רכב חשמלי 

אשמח לשמוע מכם כמה דברים:

* האם בכל זאת שווה לתקן  ולהמשיך שימוש עד תהיה הצפה של מסחריות עוד שנה שנתיים ואז יהיה יותר מבחר ותמרון לקנות רכב חדש.
* במידה ואקנה חדש- מה לעשות עם הרכב שקיים? לתקן ולמכור (האם זה משתלם בכלל), או למכור לגופים כאלה ואחרים בגרושים (חבל לי עליו כי בסוף הוא בן 11 יד ראשונה ו"רק" 196 קילומטר, לפי מחירון הוא שווה 24,600)

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

המוסכניק כנראה צודק - להחליף טורבו,  ממיר קטליטי כולל מסנן חלקיקים ולתקן מזגן, זה סיפור יקר מאוד.

יכול להגיע גם למחיר הרכב בפועל ( הדגם הזה לא נמכר במחירון אלא בפחות).

המזגן,  גם כאשר הוא תקין, חלש מאוד.

בחתימה שלי תמצא שהייתי בעלים של רכב כזה. 

אחרי שנתיים מכרתי....

לא יודע מה להגיד לך,  לא רואה מישהו  קונה רכב במצב הזה שהורד מהכביש.

במקומך,  אחרי קבלת מחיר ראשוני לתיקון  של מה שדחוף מעוד כמה מקומות ( כדי לאשש את החששות), כנראה הייתי מוכר בגרושים כמו שהוא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 שעות, טורבו דיזלXXX כתב:

תהיה הצפה של מסחריות עוד שנה שנתיים 

למה שתהיה הצפה של מסחריות עוד שנה - שנתיים?

פורסם
לפני 38 דקות, Buki כתב:

למה שתהיה הצפה של מסחריות עוד שנה - שנתיים?

דלק זה עסק יקר, במיוחד לאנשים שעובדים עם הרכב,  לדעתי יש צורך ואז הביקוש יעלה, אולי אני טועה... זאת רק השערה

לפני 10 שעות, vladclar כתב:

המוסכניק כנראה צודק - להחליף טורבו,  ממיר קטליטי כולל מסנן חלקיקים ולתקן מזגן, זה סיפור יקר מאוד.

יכול להגיע גם למחיר הרכב בפועל ( הדגם הזה לא נמכר במחירון אלא בפחות).

המזגן,  גם כאשר הוא תקין, חלש מאוד.

בחתימה שלי תמצא שהייתי בעלים של רכב כזה. 

אחרי שנתיים מכרתי....

לא יודע מה להגיד לך,  לא רואה מישהו  קונה רכב במצב הזה שהורד מהכביש.

במקומך,  אחרי קבלת מחיר ראשוני לתיקון  של מה שדחוף מעוד כמה מקומות ( כדי לאשש את החששות), כנראה הייתי מוכר בגרושים כמו שהוא.

היית מתקן את הקכב ועושה מחדש טסט או מוכר as is?

• תוכן חדש...