Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארץ נהדרת

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית קבלו קישור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089597,00.html

לא מזמן דווח בידיעות אחרונות על התעוררות מכוניות היוקרה בישראל....

היום כותב ב.מיכאל, על המרצדס M-Class החדשה - "הפאנטזיה היפית המושלמת?"

ראשית זו אכן הקלה, ותקווה להעתיד וורוד יותר ,(מבחינה מוטורית כמובן)

אם סיכוי שפעם יהיה לנו פשוטי העם -פורשה-ו/או פרארי 575M :wink: (בעוד 10 שנים)...

מי אמר, כי אין אנשים היכולים להרשות לעצמם פרארי,רולס-רויס,בנטלי או פגאני זונדה

בישראל? למרות כי האלפיון העליון הינו חוג מצומצם במיוחד, אך לפי הדווחים(ראו 100 האנשים העשירים בישראל) ,הוא הולך ומתרחב...נובו-רישים בעליה...

אז מי אשם שלא מייבאים אותם? אנשי השיווק בחטיבות היוקרה של היבואנים, באם ידעו אלה לשווק את עצמם, כלפי אוכלוסיה מצומצמת זו, היינו זוכים לראות פרארי בישראל ,יותר מאחת של מיכאל לוי(575M), לא מזמן, פיטרה סמל"ת את כל אנשי המכירות, ושידרגה חדשים. מה שכן שאפו על מכירת אלפאGT,ללא כל פירסום בעיתונות, ממש מכירות חשאיות,שכן לא בטלוויזיה ו/או שילטי חוצות מופיעה ה אלפא GT, וכבר נמכרו כ-14 יח'

שמחירן מעל 300,000 ש"ח מחיר בסיס.ואל תגידו מי יקנה? ע"ע פורשה- בעיקר הקאיין,911 אך גם הבוקסטר...להזכירכם מכוניות שמחירן ההתחלתי כ-600,000 ש"ח.

היום אנו מקבלים תזכורת, בדמות וורטהיימר ורכישתו החדשה, מטוס מנהלים ב 45 מיליון דולר. תזכירו לי כמה עולה ENZO :?:

שלא לדבר על היאכטות, מסוקים, וכמובן מכוניות היוקרה שבירשותו.ולא דברתי על מוזיאון המכוניות בתפן ושות'...

ראשית שאפו-אכן כל הכבוד-כן ירבו.

האם ישראל הופכת אט-אט(אבל בטוח) למונקו?

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

נבצר מבינתי להבין למה אתה חוזר על אותו ריטואל כל כמה שבועות.

מה האינטרס שלך שהאחים עופר יקנו פרארי במקום הA8W12 והטוארג ABT שלהם? שוורטהיימר יזמין אנזו במקום מטוס, או ששרי אריסון תחזיק מורצ'ילאגו במקום בעל חרמן? זה עקרוני וחשוב לך שיהיו כאלו מכוניות על הכביש? אז קח משכנתא וקנה אחת.

זה שיש פרארי וחצי ועוד כמה פורשים בארץ משנה במשהו את מצב התרבות המוטורית בארץ? לא. זה סתם מוקד להזלת ריר למי שמצליח לראות את אחת מהן.

ומה ההאשמות הקבועות האלו כלפי סוכנויות הרכב? תיכף תתחיל לתבוע אישית בבית משפט את מנהלי השיווק של היבואנים על העוול שהם גורמים לך...

אתה חושב שאם מוישה זוכמיר מסמל"ת יפתח דוכן בכנס הרצליה ויציע תכנית מימון על מיליון השקלים הראשונים לאנזו אנשים יעמדו בתור? אתה חושב שמאמצי שיווק כלפי השוק הזה יזיזו משהו?

אתה מדבר על אנשים שנמצאים במונקו בחופש הגדול, על אנשים שנוסעים באוטובהן עם לימוזינה שכורה פעם בכמה חודשים ושכבר ראו את מיטב תוצרת מודנה ו-וויסאך תופסת חניות בכניסה לקזינו החביב עליהם. אלו שבכלל מזיז להם משהו במכונית חוץ ממושב אחורי נוח ובאר משקאות יודעים איזה רכב הם רוצים והולכים וקונים אותו.

תאמין לי שאם וורטהיימר היה רוצה פרארי במקום מטוס הוא היה מזמין את מיכאל לוי לדרינק ומזמין אחת. אם הוא היה רוצה הוא היה קונה למבורגיני מיורה, מחזיק אותה במוזיאון ויוצא איתה לסיבובים בכבישי כרמיאל עם רשיונות אספנות או לוחיות "במבחן". כנראה שהוא לא מספיק רוצה.

יודע מה? וורטהיימר באמת ידוע כחובב רכב - שלח לו מכתב מנומק ובו תסביר לו על העוול שהוא גורם לך ואולי תצליח לשכנע אותו לקנות פרארי. ונניח שקנה, מה ייצא מזה לעם היושב בציון? מה?

מילא, צא בטענות לסמל"ת על זה שהם לא מביאים ברקטה במחיר סביר כדי לחזק את המותג. צא בטענות כלפי קרסו על זה שהם לא מביאים קליאו V6 בתימחור שפוי. זה משהו שאולי קצת טיפה רלוונטי למרות שגם זה לא לעניין.

רוצה שייבאו מכוניות שמעניינות אותך? פתח את הכיס ותספור כמה יש שם, תארגן עצומה של אנשים שיש להם את החר ומוכנים לתת מקדמה על רכב ושלח לסמל"ת. אני משוכנע שאם תעשה שיעורי בית ותחשב באיזה מחיר הגיוני ניתן למכור אותה בארץ ותגיע עם עשרים איש עם פנקסי צ'קים למיכאל לוי, הוא יזמין אתכם לקפה ויתחיל מיד בהליכי תקינה לרכב.

כל השאר - בכיינות. יש פרארי ובנטלי GT בארץ? ביג פאקינג דיל. הן לא יושבות אצלי בחניה. אין למבורגיני בארץ? סמול פאקינג דיל. הדבר היחיד שזה משנה זה את כמות איבוד הנוזלים דרך בלוטות הריר של כמה ילדים.

פורסם

אישפוז בקשר למיכאל לוי, הוא כבר מבצע מבחני תקינה (לפרארי) זה כמה שנים....

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

לכבוד אילן

קודם כל זה שישראל מבחינה מוטורית השתפרו זה דיי שקוף

הרי רק ב1996 נפתחו סוכנויות רשמיות לפורשה ויגואר וכל שנה המכירות של החברות הנ"ל צומחות כלפי מעלה

לך תדע עוד כמה שנים אולי גם יחליטו סוכנות למשל למזארטי (הקווטאפורטה קצת יותר זולה מ-M5 והקופה היא בערך במחיר של פורשה 997)

לגבי הפרארי שהציגו את ה456 לפני 4 שנים אז היו 5 רוכשים פוטנציאלים אבל לייבואן זה לא הספיק והוא רצה שיימכרו לפחות 20 בשנה כדי להתחיל בייבוא סדיר

לדעתי אם לא היו מיסים ומחירי שחיתה של ייבואנים הינו יכולים לראות אף היום חברות כמו למבורגיני ופרארי

אם נראה את המחירים של פרארי ולמבורגיני בחו"ל הכי בארץ במחירים כאלה נמכרים מכוניות כמו M6, מרצדס SL, פורשה 997 ועוד...)

וגם ניקח לדוגמה את ההונדה S2000 שבמחיר שלה בחו"ל אפשר לקנות פורשה 997 חדשה אני אומר הכל עניין של מחירים

אם המיסים בישראל והמחירי הרכב היו נורמלים כמו כל שאר העולם היה בהחלט קום לחברות אקזוטיות כמו פרארי, למבורגיני ומזארטי

ובוא נחזור לעניין הפרארי 456 שהוצגה והיו לה 5 לקוחות פוטנציאלים המחיר שהייבואן רצה עליה היה 2 מיליון שקל שבמחירים האלה בחו"ל כב ראפשר לקנות אסטון מרטין וואנקיש או פורשה GT קרארה (ופורשה GT קרארה כבר יש רוכש ואסטון מרטין הציגו אסטון "זולה" להתחרות בפורשה)

סך הכל מה שאני אומר הכל עניין של מחיר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה משפיע? השרים הדשנים שלנו שיושבים בכנסת ומחליטים שבא להם על עוד וילה בכפר שמריהו לנכד מצד הסבתא של הדודה.

תקנו אותי אם אני טועה אבל הממשל שלנו הוא זה שמשפיע על מיסי השחיטה על המכוניות החדשות המיובאות ארצה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...