Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מטען חירום של xioami mai70. כבר 3 שנים.

הוא עד עכשיו היה מאוחסן בבגאז' והוא התחיל לקבל בטן לצערי.

האוטו יושב רוב הזמן בחניה בשמש

אז חוץ מלרכוש חדש אשמח להמלצות:

1) איפה כדאי לאחסן אותו? המליצו לי בתוך צידנית בבגאז'. אני רוצה לשים בתוך צידנית לא קשיחה.

2) המטען הישן מתאים לאחסון עד 60 מעלות. העניין היא שבחום הישראלי הטמפרטורה יכולה להגיע ל90 מעלות. יש המלצה על מטען אחר?

תודה ושבוע טוב!

פורסם

אתה יכול לשים אותו בתוך נרתיק כלשהו ומתחת לרצפה של תא המטען (איפה שנמצא הגלגל הרזרבי.

אישית יש לי בוסטר של BASEUS בן כמה שנים ששוכב ברכב והוא הגיע עם נרתיק שיש לו שכבה פנימית תרמית. נחמד מאוד ובינתיים מחזיק יפה מעמד.

פורסם
לפני כשעה, Jeka88 כתב:

איפה אתם מאחסנים את הסוללה שלכם? בבית?באוטו?אם באוטו אז איפה?

יש לי באוטו תאי אחסון מתחת למושבים, יש לי שם בוסטר נוקו זרוק כבר כ 6 שנים, עובד תקין.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

יש לי באוטו תאי אחסון מתחת למושבים, יש לי שם בוסטר נוקו זרוק כבר כ 6 שנים, עובד תקין.

יש לי גם בוסטר שלהם, NOCO Boost Sport GB20.
פעם בחצי שנה - 8 חודשים אני לוקח אותו הביתה ללילה להטענה.

הסוללה לא נגמרת לך לבד?

פורסם
בתאריך 9.7.2023 בשעה 12:35, TZR84 כתב:

אתה יכול לשים אותו בתוך נרתיק כלשהו ומתחת לרצפה של תא המטען (איפה שנמצא הגלגל הרזרבי.

אישית יש לי בוסטר של BASEUS בן כמה שנים ששוכב ברכב והוא הגיע עם נרתיק שיש לו שכבה פנימית תרמית. נחמד מאוד ובינתיים מחזיק יפה מעמד.

תודה על כל התגובות:

1) אני אקנה חדש ברור לי שהוא עשוי להתפוצץ

2) אין לי כל כך מקום באיזור של הרצפה מתחת לתא המטען. יש לי 5008 עם שורה 3 - אני צריך בוסטר יחסית רזה, ועמיד לחום הישראלי :)

3) אבדוק לגבי שאר הבוסטרים

תודה!

פורסם

שלי בבית, בדיוק בגלל החשש שיתפוצץ לי ברכב.

מניסיון עבר, כשהמצבר התעייף הרגשתי את זה בבוקר. לא זכור לי שנתקעתי ללא מצבר רחוק מהבית בהפתעה (קרה שהנעתי בבוקר עם כבלים לפני שהיה בוסטר ולא הניע אחר הצהריים, אבל לא הייתי ממש מופתע)

• תוכן חדש...