Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו חשמלאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה צריך בערך לעלות לי טיפול אצל חשמלאי שהבעיה היא

קירטועים של המנוע בזמן שבאוטו בהילוך . חשוב לציין כי בזמן שאני מפעיל מזגן או אורות זה לא משתנה

גם אם שניהם כבויים הקירטוע קורה לי.

עשיתי ניקוי קרבורטור

טיפול 10000

פלגים חדשים + חוטי מצתים חדשים

אמרו לי שזה קשור לחשמלאי אבל מכיוון שאני רוצה לדעת + - מחיר שלא יעבדו עליי\

בתודה רבה יניב

פורסם

זאת שאלה מאוד מצחיקה. כואב לי הראש. רציתי לדעת כמה יעלה לי לעשות טיפול בחו"ל. אגב כשאני מפליץ או מחרבן אז עדיין כואב לי הראש. כמה לדעתכם זה יעלה שלא יעבדו עלי...

מאיפה לנו לדעת מה הבעיה ברכב שלך? גם אמרת "סובארו". סובארו DL,סוברית,ג'סטי איזה סובארו? איזה שנה?

עד שלא תגיד ממה נובעת הבעיה אי אפשר להגיד לך כמה זה יעלה אפילו לא בערך.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תבדוק את כל צינורות הוואקום שלך וכן את היחידת וואקום שיושבת על המפלג עצמו.

אני במקומך בלי שום קשר קונה 2-3 מטר צינור וואקום ומחליף את כולם לייתר ביטחון,יעלה לך גרושים ורוב הסיכוי שיפתור לך את הבעייה.

פורסם
רציתי לדעת כמה צריך בערך לעלות לי טיפול אצל חשמלאי שהבעיה היא

קירטועים של המנוע בזמן שבאוטו בהילוך . חשוב לציין כי בזמן שאני מפעיל מזגן או אורות זה לא משתנה

גם אם שניהם כבויים הקירטוע קורה לי.

עשיתי ניקוי קרבורטור

טיפול 10000

פלגים חדשים + חוטי מצתים חדשים

אמרו לי שזה קשור לחשמלאי אבל מכיוון שאני רוצה לדעת + - מחיר שלא יעבדו עליי\

בתודה רבה יניב

לא קיים בעולם ובטח לא בארץ בעל מקצוע שיתן לך הערכת מחיר ודיאגנוזה מבלי לראות את הרכב!!

ולאופל אסטרה אני מתנצל שצטטתי אותך בטעות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

אני מציעה שתיפתח 50 שרשורים כדי לחסוך 40 א"ג!!!

שאלה אתה רוצה לתקן ואו ליפתור את הבעיה ברכב או אולי סתם לטרטר אנשים?

יש לך זיוף ברב שבמכון קרבורטור אמרו לך הבעיה חשמלית אים זה לא ברור אז אני כבר לא יודע מה זה ברור.

אין לך ברירה אלה לפנות לבעל מיקצוע שיבדוק את הרכב ורצוי אים מחשב דיאגנוזה כי במיקרא שלך זה יחסוך הרבה זמן ולפעמים גם הרבה כסף.

כמו כן הצעתי לך לפנות אלי בפרטי כדי לנסות לעזור לך אז בשביל מה אתה ממשיך אים השאלות שלך ולא מטפל ברכב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...