Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

יש לי טויוטה קורולה 2008 רובוטי ,לאחרונה התחיל לעשות רעש של נקישות מהמנוע בעליות  אבל חוץ מזה לא היה שום סימן לבעיה , לאחר כמה ימים הלכתי למוסך עשה סיבוב ואמר לי ששהרעש  מגיע בגלל איזה סתימה באגזוז  כנראה מכיון שתידלקתי במקום עם דלק לא איכותי ,ולא צריך להתייחס אך אחרי כמה ימים נדלק נורת מנוע בהחלה הבהב אך לאחר כמה דקות נדלקה קבועה,  שוב הלכתי למוסך ובבדיקת מחשב יצא צילינדר  4 אמר שזה ברך כלל בעיה או בכוהל או בפלג הסכלו בפלג ואמרו שהוא נראה תקין וכיון שזה פלג מאד יקר בקורולה (פלג פלנטיניום)  לכן עדיף להתחיל בהחלפת הכוהל , החליף לי את הכוהל בכוהל משושמש  ואיפס לי את הנורה .לאחר כמה ימים בעצם בנסיעה הראשונה שלי מחוץ לעיר (ירושלים) שוב הבהב נורת מנוע הלכתי למוסך אחר ובדקו לי את הכוהל החדש( שהוא משומש  ) בבדיקה תוך כדי שהמנוע מונע ויצא תקין אח''כ הסתכל  על הפלג ואמר שנראה  ג''כ שהוא  תקין אח''כ בדק את הקופרסייה והיתה חלשה .יוצא שלטענת המוסכניק הכויל תקין והפלג תקינים והקומפרסייה חלשה ולכן אין מה לעשות ולא שוווה לתקן ...נראה לכם שזה הגיוני? 

אולי מישהוא נתקל בבעיה דומה ויוכל להחכים אותי מהניסיון שלו.

פורסם

אתה זוכר את נתון הקומפרסיה? כמה נמוך יותר לעומת צילינדרים אחרים?

אם ההפרש לא מאוד גדול אפשר לנסות להצליב פלג צילינדר 4 עם צילינדר 3 ולראות אם התקלה עוברת לצילינדר 3. אם עוברת, הבעיה בפלג. 

אם לא עוברת אותו דבר לעשות עם מזרק. להצליב עם צילינדר אחר ולראות אם התקלה עוברת.

אם בוודאות המזרק, הפלג והקוייל תקינים ועדיין יש תקלת מיספרייר, זה כנראה משהו מכאני זאת אומרת קומפרסיה. 

פורסם

המוסכניק שלך עדיף להחליף לך קויל מאשר פלאג? גם אם זה פלאג אירדיום הוא לא כזה יקר...

סתם לדוגמא https://www.justmotor.co.il/product/סט-פלגים-מקורי-יונדאי-אירידיום

להצתה צריך 4 דברים אם נבדקו באמת המצתים והמזרקים אז נשאר קומפרסיה ואוויר, מכיוון שבשאר הצילינדרים אין בעיה אז כנראה קומפרסיה.

מה הערך שאמרו לך שהקומפרסיה?

דבר ששווה לנסות, לפעמים אם לא מטפלים בזמן או שמים שמן זול, מצטברת בוצה על הטבעות בצילינדר עצמו שתוקעות אותו ור

אפשר לאבד דרכם קומפרסיה.

נסה לקנות תוסף לניקוי בוצה לשמן לפעול לפי ההוראות ואז להחליף את השמן.

https://www.justmotor.co.il/product/תוסף-מסיר-בוצה-לשמן-lm

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה רבה  על התגובות 

אינני יודע מהו נתון  הקופרסייה (לא נתנו לי את הפירוט) , אבל כשחזרתי למוסך המוסכניק חיבר למחשב ועלה שם מלא בעיות מה שעורר את החשד לבעיית חשמל ,

אז הוא איפס את המחשב ואמר לי לחזור כשתידלק שוב הנורת מנוע כדי לראות מה הבעיות שיעלו  ראשונות .  בהתחלה היא לא נדלקה , רק כשנסעתי מחוץ לעיר לאחר יותר מחצי שעה נסיעה על  100 קמ"ש .אני חושב אך לא בטוח שלא היה שיפור כל שהוא בסחיבה בעליות . מה דעתכם האם יש סיכוי שזו בעיית חשמל ? בכל אופן אעדכן כאן בהמשך .

(בכל אופן אשמח לשמוע אם מישהוא יודע אם נורת מנוע מהבהבת יותר חמורה מנורה קבועה או שאין הבדל).

עריכה אחרונה על ידי אביגדור82124
  • תוכן חדש...