Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון יד 2 בתקציב של עד 90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 14.6.2023 בשעה 16:27, vladclar כתב:

בגדול, גירים רובוטיים,  גם של יונדאי ( קונה ) וגם של קבוצת פולקסוואגן ( ביניהם ארונה ) עם בלאי פוטנציאלי יותר גבוה מאשר גירים אוטומטיים פלנטריים של סוזוקי, במיוחד כאשר הרכב מבלה רוב הזמן בעיר/ פקקים. אם לוקחים זאת בחשבון, החלפת מצמדים בעם ב...אפשר לא לפסול.

האמת שרוב הנסיעה היא בינעירונית וגם כשבתוך העיר - אין יותר מדי פקקים והנסיעות די קצרות.

מצאנו אחת 2020 פרטית, ברמת גימור FR (לא רלוונטי לעניין האמינות אבל פלוס נחמד) עם פחות מ50 אלף ק"מ. כנראה שנקח לבדיקה.

הרכב מצא חן בעינינו מאוד ועכשיו גם אני שוקל להחליף לאחת כזו (אבל אני דווקא נוסע בעיקר בתוך העיר, כ10 ק"מ ביום) אז מתלבט.

מה שכן - חייב להגיד שגם חבר ירושלמי עם אחת כזו 2018 ונוסע גם כן הרבה בתוך העיר וגם עושה איתה את העליות לירושלים כמעט על בסיס שבועי - מאוד מרוצה.

אם זה רק עניין המצמדים (הבנתי שזה סביב 3 אש"ח?) אז נראה לי שאפשרי.

מה לגבי רכב יוצא ליסינג עם קילומטראז' סביר? בחלק מהמגרשים (מתכוון רק לחברות הגדולות) אפשר למצוא גם רכבים עם סביבות ה50-70 אלף ק"מ ולקבל אחריות של שנתיים.

בהנחה ורכב כזה יוצא תקין בבדיקה שלי - מה דעתך?

בתאריך 14.6.2023 בשעה 20:17, VromVrom כתב:

למה לא טיגואן 2 ליטר? 

אין איתו בעיות ותענוג של רכב 

מאיפה הבאת את השטת הזאת? עם הטיגואן אני נוהג לרוב בעיר 95/5% לטובת העיר ואין שום בעיות עם הגיר

האמת שהטיגואן נראה אוטו מדהים, אבל יש רצון להשתדרג בשנתון (מ2017 לאזור ה2020) והוא גם די גדול לנו (אחותי אמורה לנהוג עליו והוא יהיה לה קצת ענק)

אבל לעצמי אולי בעזרת השם בעתיד - מצא חן בעיני :)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, aviel-bs כתב:

אם זה רק עניין המצמדים (הבנתי שזה סביב 3 אש"ח?)

אולי ב-VAG זה המחיר.

ביונדאי-קיה (מנסיון עם קיה סיד) זה פי 3. רק למצמדים.

אם צריך גם 'מוח' מכטרוניק - שיפוץ גיר כזה מגרד את ה-20K₪ (כך בהצעת מחיר של מוסך מורשה יבואן)

כששאלתי את המכונאי שלי מה קרה שהוא נהיה כזה גרידי,

הוא הראה לי על המחשב את העלות שלו לחלקים לפי מחירון היבואן...

תמחור חזירי לעילא כנראה בגלל שאין חלקים תחליפיים כאלה.

פורסם
בתאריך 23.6.2023 בשעה 15:08, BoazB11 כתב:

אולי ב-VAG זה המחיר.

ביונדאי-קיה (מנסיון עם קיה סיד) זה פי 3. רק למצמדים.

אם צריך גם 'מוח' מכטרוניק - שיפוץ גיר כזה מגרד את ה-20K₪ (כך בהצעת מחיר של מוסך מורשה יבואן)

כששאלתי את המכונאי שלי מה קרה שהוא נהיה כזה גרידי,

הוא הראה לי על המחשב את העלות שלו לחלקים לפי מחירון היבואן...

תמחור חזירי לעילא כנראה בגלל שאין חלקים תחליפיים כאלה.

אתה מדבר על 20K בקיה או גם כן בVAG?

פורסם

דווקא ב VAG המחירים מאוד ירדו בגלל עקומת למידה וכנראה יכולות תיקון ולא רק החלפה, בלי קשר לזה ששומעים היום בפורום הרבה, הרבה, הרבה פחות תלונות וזה בהחלט מדד 
אכן על קאיה יש תלונות על מחירים גבוהים מאוד לתיקון גיר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, aviel-bs כתב:

בואג זה באזור ה 3 אלף שקל, אבל מעטים המקרים ששמשעתי שהיו בעיות עם גיר רטוב. 

עריכה אחרונה על ידי VromVrom
פורסם
לפני 3 שעות, aviel-bs כתב:

קיה, ומזה אני מסיק גם לגבי יונדאי.

חברה קנתה קיה סיד עם 120K ק"מ, והורידו לה הרבה במחיר (כ-12K₪) כי הגיר כבר מראה סימני בלאי מתקדם,

אבל לא היתה מודעת למחיר המופרז הזה.

במוסך מורשה בשפיים נאמר לה שמצמדים זה בסביבות ה-10K+, ורק כשיפתחו יראו אם גם 'מוח', ואז = 19K₪.

הלכנו למכון גירים ושם זה קצת פחות, אבל גם יקרררר... 8K למצמדים ובערך כפול עם מכטרוניק ושאר הטובין שמסביב.

ב-VAG הבנתי שזה הרבה פחות, וכך גם מעידים כאן למעלה

פורסם

למה לא לבדוק את הקיה Xסיד? שנתון 2020 נמכרים בפחות מ100K. 
הרכב מגיע עם מנוע 1.4 טורבו עם 140כ"ס. 
נראה מעולה, נוח ומרווח, וגם מאובזר בצורה נאה שכוללת הכל (בדגמי הפרמיום). 

הרבה אגב עם ק"מ נמוך אז לא הייתי דואג לגיר בכלל. 
מניסיון, אצלי בעבודה יש לאחד העובדים קיה סטוניק טורבו עם יותר מ100אלף ק"מ ולא היו לו תקלות בגיר. 
אז לא הייתי אומר שהגיר שלהם לא אמין, אולי לא נוח או חלק כמו של VAG אבל לא ראיתי כאן בפורום תלונות על אמינות של הגירים.

(אם יש אז אשמח לקבל קישור) 

• תוכן חדש...