Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אנחנו משפחה 5 נפשות (הילדים עד גיל 3) , לרוב אני זה שנוסע ברכב לבד - אבל אני רוצה כאופציה לטיולים ושיהיה נוח מרווח שקט בשורה תחתונה .  

41 הצבעות

1. 1. אנחנו משפחה 5 נפשות (הילדים עד גיל 3) , לרוב אני זה שנוסע ברכב לבד - אבל אני רוצה כאופציה לטיולים ושיהיה נוח מרווח שקט בשורה תחתונה .

• פורד פוקוס אקטיב 1.5 בנזין 2022
      11
    • דאציה דאסטר 1.3 אוטומט 2022
      10
    • ניסאן סנטרה SV 2.0 2022
      1
    • קיה אקסיד LX1.4 בנזין- 2021
      6
    • יונדאי אלנטרה SR 1.6 אינספייר - 2021
      8
    • מאזדה 3 , סדאן 2021
      5

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בוחדר בדאציה, נוחה,מרווחת,תא מטען פרקטי, ובטיול טבע תהיה עדיפה תודות לגובה שלה, בנוסף יש טיולים ממועדון דאצ

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הניסאן סנטרה מרווחת יחסית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

פוקוס אקטיב. מתאים לטיולים ,מהנה לנהיגה , בטיחותי והחסרונות שלו שהם ירידת ערך או אמינות הם לא שלך ,בעיקר של חברת הליסינג. תבדוק שרק מתאים בגודל. מוזר רק שמדובר על מנוע 1.5 למיטב ידיעתי היום יש רק 1.0

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם

הייתי הולך לראות אך כולם, כולן משומשות, שנתיים רכב חברה יכול להיות כבר רכב חרוש עם 100 אלף ק"מ. אולי בשלב זה כבר תוכל לסנן חלק. 

פורסם

הדאסטר אמנם מרווח ורכב הכי מתאים לטיולי שטח אבל מצד שני הוא רכב פחות טוב ברוב האספקטים מכל השאר. (בטיחות, בידוד רעשים, נוחות וכו..)

אני הייתי בוחר הקיה אקסיד, מדובר במשפחתית נעימה ומרווחת שמתחרה בפורד פוקוס, אבל עם בונוס של הגבהה קלה שרק תועיל בטיולים.

פורסם

לדעתי הדאסט בעיקר נופל בתחום עיצוב הפנים הוחןמרים.

לדעתי הוא נח ולא רועש. נסעתי מספר פעמים על דיזל בכביש הררי בתור נוסע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפוקוס נהדרת בעיקר שלא סובלים מירידת ערך וכנראה שיקבל רכב חלופי במקרה של תקלה, אחריה המאזדה 3.

יונדאי אלנטרה יש לי במשפחה, מבחוץ היא מרשימה, מבפנים הרבה פחות.

הסנטרה זה עולם שלישי, האקסיד אופציה שלישית אם רוצה SUV.

הדאסטר מגניב עם יכולות שטח אבל שוב איכות חומרים ובטיחות 

פורסם
לפני 3 דקות, GTI33 כתב:

הפוקוס נהדרת בעיקר שלא סובלים מירידת ערך וכנראה שיקבל רכב חלופי במקרה של תקלה, אחריה המאזדה 3.

יונדאי אלנטרה יש לי במשפחה, מבחוץ היא מרשימה, מבפנים הרבה פחות.

הסנטרה זה עולם שלישי, האקסיד אופציה שלישית אם רוצה SUV.

הדאסטר מגניב עם יכולות שטח אבל שוב איכות חומרים ובטיחות 

מה הכוונה עולם שלישי בסנטרה ?

פורסם

מתנצל חשבתי על הדור הקודם שהגיע הנה בטעות ושימש את חברות ההשכרה.

בכל אופן הניסאן סנטרה הנוכחית רכב בסדר, לא עושה שום דבר מיוחד או מצטיינת במשהו.

מצויידת בגיר הרציף המוכר.

מעוצבת לא רע בטח בהשוואה לדור הקודם, תבחן האם היא מספיק מרווחת ל5 נפשות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...