Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר עצרו אותו בימים האחרונים כמה נהגים ואמרו לי שהגלגל הימני הקדמי שלי "רוקד" וזז. 

זה קצת מוזר לי כי לא הרגשתי משהו חריג בנסיעה. אולי קצת רעידות (לא משהו דרמטי). 

כמובן שאלך לברר מה העניין. 

השאלה לאן ללכת? לצמיגיה או למוסך? 

צריך כיוון פרונט או שמדובר לפי התיאור בבעיה אחרת? (ציריה, מתלים, בולם זעזועים...?)

תודנ מראש! 

פורסם

טסה שלא מורכבת טוב יכולה לתת תחושה כזאת אז תנסה לבדוק את זה אם יש לך טסות.

מצד שני אם כמה העירו לך זה פחות נראה הכיוון.

גם תוודא שהברגים מוברגים טוב.

ואם אלה לא הגורמים, כדאי לבדוק את זה בהקדם.

פורסם

על הגלגל הזה אין טסה. הברגים בסדר. 

אני אוסיף עוד פרט. הרכב ספג מכה קלה באיזור של הגלגל.. אולי זה קשור 

אשמח לעצה לאן לפנות לגשת קודם למוסך? או לצמיגיה?

פורסם

תיגש למכון פרונט, הם אמורים להתעסק בכל מה שקשור לגלגל, בשונה ממוסך שמתעסק רק עם חלק ממכלולי הגלגל, במכון פרונט ככל הנראה תקבל מענה מקיף.

וכדאי לעשות מיידית, אם צודקים אלו שהעירו לך והגלגל באמת רוקד הוא עלול גם להתנתק באמצע נסיעה. (נשמע לי כמו כשל במיסב או בנאבה)

פורסם

תשמע אם הוא קיבל מכה זהיכול להיות המון דברים, ממיסב שנדפק ויש חופש ענק לחופש במשולש/תפוחים וכולי. 

דרך האינטרנט כמובן אי אפשר לאבחן אז אם בא לך לדעת לבד אם משהו לא בסדר תתחיל בלהרים את האוטו על גק ולנענע את הגלגל ולראות אם הוא זז (הוא לא אמור)

גם אם הוא לא זז לך עדיין לך למכון פרונט.

• תוכן חדש...