Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מזרון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמופיעה כאן אחת לשנה בממוצע... ולא רציתי להקפיץ את השרשורים הקודמים.

יש לנו כרגע מזרן זוגי בן 15 שהתבלההוא נקנה בזמנו מתצוגה בלא מעט כסף (5 אש"ח אאל"ט) כך שאם שרד את התקופה הזו אני מניח כי היה איכותי. המזרן הוא מזרן קפיצים עם שכבת ריפוד לאטקס שהרגיש נוח עד לפני מספר חודשים. כיום, שני הצדדים שקועים ולא ניתן להפוך אותו כי שכבת ריפוד לאטקס תפורה למזרון.

מספר נקודות:

-אני נוהג לקרוא המון במיטה, אני קורא בישיבה ונשען אחורה. בשנים האחרונות הריפוד מתחיל לשקוע אחרי כשעה ואני מחליק קדימה. חשוב לי מאוד שאוכל לקרוא בנוחות עד כדי כך שזה הפרמטר הראשון בחשיבותו (אחרי הכל, בשאר הזמן אני סתם ישן על המזרון😀...)

-האם ניתן להוסיף למזרון הקיים תוספת למזרון/שכבת ריפוד לאטקס כדי לפתור את הבעיות בזמן הקריאה? אחרי הכל, אין לי איתו בעיות בשינה.

-לא בטוח אם אני אעדיף מזרן רך או קשה. נוח לי לישון על מזרן יחסית רך אך בגלל הקריאה אני מניח כי אצטרך מזרן קשה יותר. מישהו יכול להמליץ מניסיון?

-אני מצפה שיחזיק לפחות לעשר שנים הקרובות כך שהמחיר לא כל כך קריטי, בכל מקרה אשמח אם יהיה נמוך מ 10 אש"ח.

-מישהו התנסה עם "פנדהZZZ"?

שמעתי עליהם מהחסויות ב"עושים היסטוריה" (הפרסום אכן עובד!) אבל מהצצה באתר לא הצלחתי למצוא את דרך/תנאי ההחזרה. קצת מוזר כאשר זה אחד מהמאפיינים המרכזים שלהם.

מניסיון, מה עדיף? מזרן פנדה הייבריד או מזרן פנדה פרימיום. (מוזר לי מזרון כ"כ יקר ללא הקפיצים)

ובהתאם להמלצות משרשור מקביל:

איזה מהמזרנים מגיע עם תקופת ניסיון?

"למזרני ספוג/לטקס, כדאי לבקר בחנות המפעל של פולירון בזיקים. חנויות מפעל מומלצות באופן כללי."

ממה שראיתי בשרשור אז ישנה גם "אשקלון פולימרים", ישנן עוד חנויות מפעל מומלצות באזור המרכז?

יד שנייה זה משהו שאני משתמש בו רוב הזמן (יותר ממחצית המוצרים שרכשתי בשנים האחרונות הגיעו משם), אך ממה שרואים שם במזרונים המבחר ממש מצומצם. האם בכלל ניתן להוביל מזרן 190*160 ברכב רגיל ללא גגון?

פורסם

אתה כותב: מזרן ומזרון לסירוגין.

הכתיב הנכון הוא מזרן.

רק אצל פולירון הם מבלבלים את הציבור כדי שיתחרז עם שם החברה שלהם.

• אהבתי 1
פורסם

ממליץ לך לא להסתמך על המלצות של אחרים (אוקסימורון). 

מזרן קונים רק לאחר בדיקה. לא לפי המלצות של אחרים. ולא לפי פרסומות.

מה שמתאים לי, לא בהכרח יהיה מתאים לך ולהיפך.

אם אפשרי לקבל מזרן לתקופת ניסיון בבית - מה טוב.

אחרת, דרך הבדיקה היחידה היא ללכת לחנויות עצמן ולשכב שם על המזרנים, לראות מה מתאים ומה נוח לך.

לגבי שאר שאלותיך - מצטער, אך אין לי מושג.

פורסם

כפי שנאמר פה, עדיף לנסות מזרן בבית. אני רכשתי מפנדה שנה שעברה, ויש החזר על מזרן אחרי 90 יום אם אני זוכר נכון. זאת הדרך הכי טובה לדעתי וגם המחירים שלהם טובים. לדעתי שווה

פורסם
לפני 13 שעות, Haim_gds כתב:

מישהו התנסה עם "פנדהZZZ"?

שמעתי עליהם מהחסויות ב"עושים היסטוריה" (הפרסום אכן עובד!) אבל מהצצה באתר לא הצלחתי למצוא את דרך/תנאי ההחזרה. קצת מוזר כאשר זה אחד מהמאפיינים המרכזים שלהם.

אין לי דעה על הנוחות או האיכות שלהם, אבל המודל העסקי די פגום ומסמל את כל מה שגרוע בתרבות הצריכה של ימינו. בגדול: נשלח לך מזרן מגולגל בקופסה, ואם לא תאהב - תחזיר. מה נעשה איתו אחרי שתחזיר? לא ברור, אבל יש סיכוי טוב שנזרוק לפח כי כבר מכרנו עשרים אלף כאלה ואין הגיון כלכלי בלמחזר או לארוז מחדש. כנראה שבמונחי ישראל ההשפעה הסביבתית אינה גבוהה מדי, אבל בארה"ב זו חתיכת מגפה וגם באירופה כמות הפסולת שמיוצרת ע"י המזרנים האלה מתחילה להדאיג. בשווקים בוגרים יותר שבהם המגמה החלה לפני כעשור, ההתרגשות חלפה זה מכבר ויצרנים רבים ששיווקו (לא רק מזרנים) ישירות ללקוח פשטו רגל או נאלצו להתמזג עם שחקנים ותיקים ויציבים יותר בשוק הרלוונטי.

כמובן שהאתר של פנדה מציג את הסיפור בתור 'מהפכה דיגיטלית', 'חסכון בפערי תיווך', מראה סרטון של 'אנבוקסינג' ושאר מסרים שיווקיים מלוטשים כמיטב המסורת, אבל המציאות הרבה פחות אופטימית. עוד בנושא:

לפני 13 שעות, Haim_gds כתב:

האם בכלל ניתן להוביל מזרן 190*160 ברכב רגיל ללא גגון?

לא הייתי ממליץ לנסות את זה עם מזרן שרוחבו מעל 140 ס"מ וגם שם זה דורש טכניקה, עם משהו כבד מלמעלה שיצמיד אותו לגג ורצועות ראצ'ט שימנעו תזוזה. אם רוכשים מזרן יד שניה, כדאי לקחת בחשבון עלות הובלה של כמה מאות שקלים. אפשר לצמצם את העלות הזאת ע"י איחוד משלוחים עם שכנים/חברים. באתרים הרלוונטיים בחו"ל יש הרבה חבר'ה שעובדים עם רכב מסחרי ומחלטרים בהובלות קטנות בערבים ובסופ"שים - אני מניח שהתופעה קיימת גם בישראל, ביד 2 או בקבוצות פייסבוק אזוריות.

פורסם

יש לי נסיון החזרה עם פנדה, לא של מזרן אלא של שכבת לטקס. היה קצת עיכוב באיסוף, אבל את הכסף קיבלתי

לדעתי תפריד בין הקריאה לשינה. אם אתה יודע שנוח לך לישון על מזרן רך, למה להחליף? לקריאה יש פתרונות אחרים כמו כרית יעודית.

אבל היות וממילא ההמלצה היא לקחת לנסיון, אפשר להמר על מזרן קשיח יותר.

פורסם
לפני 20 שעות, Ron Poh כתב:

אתה כותב: מזרן ומזרון לסירוגין.

הכתיב הנכון הוא מזרן.

רק אצל פולירון הם מבלבלים את הציבור כדי שיתחרז עם שם החברה שלהם.

יודע, ה'ו' נפלט לי לעיתים.

לפני 15 שעות, guy.a כתב:

כפי שנאמר פה, עדיף לנסות מזרן בבית. אני רכשתי מפנדה שנה שעברה, ויש החזר על מזרן אחרי 90 יום אם אני זוכר נכון. זאת הדרך הכי טובה לדעתי וגם המחירים שלהם טובים. לדעתי שווה

איזה מהמזרנים שלהם?

לפני 9 שעות, Derish כתב:

אין לי דעה על הנוחות או האיכות שלהם, אבל המודל העסקי די פגום ומסמל את כל מה שגרוע בתרבות הצריכה של ימינו. בגדול: נשלח לך מזרן מגולגל בקופסה, ואם לא תאהב - תחזיר.

בלי להעליב, זו קצת היתממות. ואם בחנות המזרן הרגיש נוח אך אחרי יומיים אני קם עם עיניים אדומות מחוסר שינה? מה אז? רוב הסיכויים שילך גם כך לזבל (אני לא רוצה לסבול במשך ה 15 שנה הקרובות). ד"א, זה קרה לי כשהייתי סטודנט. מזרן ספוג כל כך דפוק ושוקע שהרגשתי שאני שוכב על הסורגים של המיטה... אע"פ שלא סבלתי מעודף כסף באותה תקופה העדפתי לזרוק אותו.

לפני שעתיים, Be roo כתב:

יש לי נסיון החזרה עם פנדה, לא של מזרן אלא של שכבת לטקס. היה קצת עיכוב באיסוף, אבל את הכסף קיבלתי

מוזר לי שלא מצאתי באתר איך מבצעים את זה. טלפון? מייל? 

לפני שעתיים, Be roo כתב:

לדעתי תפריד בין הקריאה לשינה. אם אתה יודע שנוח לך לישון על מזרן רך, למה להחליף? לקריאה יש פתרונות אחרים כמו כרית יעודית.

אבל היות וממילא ההמלצה היא לקחת לנסיון, אפשר להמר על מזרן קשיח יותר.

הייתי שמח אם היה אפשרי אך מסיבות שונות אני מעדיף לקרוא/לעבוד על המחשב במיטה, אני משתמש כרגע (כאילתור) בכרית לאטקס אך זה לא ממש עוזר. אפשר הפנייה ל"כרית יעודית"?

כרגע אני מתלבט בין מזרן הולנדיה Tempur sansation משומש ב 6 אש"ח (חדש קרוב לעשירייה) או מזרן פנדה פרימיום ב 4700 ש"ח. אולי בסופ"ש אקפוץ לחנות המפעל של פולירון בזיקים.

עצות/אזהרות יתקבלו בברכה

פורסם
לפני 34 דקות, Haim_gds כתב:

ואם בחנות המזרן הרגיש נוח אך אחרי יומיים אני קם עם עיניים אדומות מחוסר שינה? מה אז? רוב הסיכויים שילך גם כך לזבל (אני לא רוצה לסבול במשך ה 15 שנה הקרובות).

זה כבר הבדלי תרבות בין החינוך הסובייטי שלי לקפיטליזם המערבי שלך. הייתי מנסה למכור אותו ובינתיים סובל לפחות שלוש שנים עד שהייתי מרשה לעצמי לזרוק אותו לפח. 😉

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

מוזר לי שלא מצאתי באתר איך מבצעים את זה. טלפון? מייל?

https://pandazzz.co.il/a/return

לפני כשעה, Haim_gds כתב:

מעדיף לקרוא/לעבוד על המחשב במיטה

אתה לא היחיד, אני אהמר שלא חסרות כריות יעודיות למצב ישיבה במיטה בדיוק למקרים האלה, שווה לחפש.

פורסם

מציע שתנסה את מזרן פולירון רסטפול פוקט. 

בחנויות הוא מופיע תחת שמות שונים ואם תתחבר אליו, ניתן למצוא אותו במחיר נוח מזה שבחנות המפעל.

פורסם

אני גם קורא המון במיטה, יש לי מין כרית מיוחדת לקריאה, וצפיה ב TV שמשמשת אותי כבר שנים רבות.

כמו שכתבת, מזרן טוב יכול להתאים לך בתצוגה ובבית ממש לא. העיניין לא פשוט כ''כ, ואני הבנתי שזה מוצר שצריך פשוט להתרגל איליו. אני אישית מאד אוהב את עמינח ורוכש רק מהם, כבר מזרן שלישי רצוף. האחרון הוא דיי קשה, ולא היה קל להתרגל איליו, אבל אנו מאד מרוצים.

בהצלחה.

פורסם
לפני 9 שעות, yossy כתב:

אני גם קורא המון במיטה, יש לי מין כרית מיוחדת לקריאה, וצפיה ב TV שמשמשת אותי כבר שנים רבות.

הקריאה במיטה/עבודה על המחשב היא נושא קריטי בשבילי, מדובר על 3-4 שעות ליום שעם המזרן הנוכחי פשוט לא נוחות לי. הבעיה שלי היא לא עם הגב/צוואר אלא עם הישבן, בשנים האחרונות ריפוד הלאטקס מעל הקפיצים שוקע כך שאחרי שעה פשוט כואת התחת פשוטו כמשמעו. כפי שכתבתי, אם אני מצליח לפתור את הבעייה הזו באמצעות כרית/משטח ישיבה כלשהו לא אצטרך בכלל להחליף את המזרן.

לפני 9 שעות, yossy כתב:

מזרן טוב יכול להתאים לך בתצוגה ובבית ממש לא.

אני עומד לבלות שעה בישיבה עם מכנסים קצרים ומחשב נישא על כל מזרן פוטנצאלי, מעניין איך המוכר של המזרן הולנדיה המשומש יקבל את זה...🙂

פורסם (נערך)

יש לי מזרן של Panda לקחתי את הפרימיום (כשהזמנתי היה רק 2 סוגים, קלאסי ופרמיום, עכשיו אני רואה שיש 4 באתר שלהם).

היה לי נפילה מבחינת המשלוח. לקח 3 שבועות ברוטו מההזמנה באתר עד שהגיע אליי. מהם נשמע שנפל בין הכסאות בגלל החגים או לא יודע מה.

ברגע שהובא לתשומת ליבם - באותו היום - הגיע אליי מונית ספיישל עם המזרן.

סה"כ מרוצה ממנו עד היום. היה קשיח בהתחלה והתרכך עם הזמן אבל עדיין מתאים לי.

החסרון היחיד מבחינתי הוא הגובה של המזרן. הוא גבוה. והמיטה שלהם מגביה עוד יותר.

אולי זה נחמד לרווקים אבל להורים לפעוטות זה קצת פחות נחמד. לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Haim_gds כתב:

מדובר על 3-4 שעות ליום שעם המזרן הנוכחי פשוט לא נוחות לי

אפשר לשאול למה לבלות 3-4 שעות ביום בישיבה במיטה? ועוד כשלא נוח לך?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...