Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אידאלי, מעל 10%-15% הפרש יכול להצביע על בעיה באותו צילינדר.

פה יש 8% הפרש שזה עדיין בגדר התקין אבל קרוב לגבולי, במיוחד שכל הצילינדרים האחרים זהים. 

פורסם

אני לא יודע אם המנוע  תקין.

יש צילינדר אחד חלש ב 8% מהאחרים שזה עדיין בתחום התקין אבל די קרוב ל 10% שנחשבים לא תקינים. 

יותר מזה אי אפשר לדעת מהבדיקה הזו. 

פורסם (נערך)

מי אמר שהבדיקה הזאת אמינה בכלל?

זה הבדיקות של המכוני בדיקה,לא הייתי לוקח יותר מדי ברצינות.

זה הבדיקה לפי העומס על הסטרטר,קומפרסיה בודקים עם שעון יעודי.

הבדיקה הזאת לכשעצמה לדעתי לא שווה כלום.

עריכה אחרונה על ידי nadav20
פורסם

הבדיקה הזו אמינה מאוד. אם במהלך ביצוע פעימת דחיסה בצילינדר אחד הסטרטר התאמץ פחות וצרך פחות זרם, המשמעות היא שבאותו צילינדר היה לו יותר קל לדחוס. היה לו יותר קל לדחוס כי באותו צילינדר יש אטימה טובה פחות מבאחרים.

מה שכן, זו בדיקת אינדיקציה מאוד ראשונות ומעבר למה שכתבתי אי אפשר להסיק ממנה כלום. בשביל להבין מה בדיוק הבעיה צריך לבצע בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך אמיתיות.

פורסם (נערך)

לא יודע לפי מה קבעת את זה אבל לא צריך דיוק גבוהה בבדיקה.

בודקים טווח לחצים, הם אף פעם לא יהיו מדויקים בגלל שיכול להיות פיח ויכול להיות שסתום שלא אוטם לגמרי עד הסוף לכן בודקים שאתה בטווח ולא שאתה על המספר הנכון במד.

בגלל שהבדיקה נעשית דרך הזרם של הסטרטר היא לוקחת בדיוק שניה ביחס לבדיקה עם השעון.

כשיש לך מאות בדיקות בשבוע אין זמן לפרק פלאגים, לפרק פלאגים יכול ליצור בעיות עם הלקוחות בגלל נזק אז הבדיקה הזו הרבה יותר מתאימה ולא יוצרת בעיות.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

מסכים איתך לגמרי שזה בדיקה מהירה והכל אבל מדויקת היא לא.

היא אולי בסדר בשביל לקבל אינדיקציה ראשונית אבל לא ניתן להסיק כלום לגביה.

פורסם
לפני 26 דקות, nadav20 כתב:

מדויקת היא לא

למה היא לא מדייקת?

אם נדרש פחות זרם בשביל לדחוס בצילינדר  מסויים לעומת צילינדרים אחרים, זה מצביע באופן מדוייק שיש בעיית אטימה באותו צילינדר.

הבדיקה הזו נותנת רק אינדיקציה ראשונית האם יש בעיה או אין בעיה והיא לא מתיימרת לאבחן את הבעיה במדויק, בשביל זה יש בדיקות אחרות.

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות זה מאוד חשוב לי ,

באותו עיניין נדלקה לי מנורה של check והאוטו מאז ממש התחיל לגמגם

לקחתי את הרכב למוסך שהופיע נורת תקלה בצילינדר 1 misfire הוא ביצע בדיקת לחץ הפוך כנו שנאמר פה ואמר בין רגע שהלך מנוע באוטו,הייתי קצת חשדן לגבי העניין אז לקחתי את הרכב לבדיקה והם שמה טענו שהמנוע מצויין שזה כניראה מזרק דלק או משהו הוחלף מזרק דלק התקלת מנוע נעלה אך התופעה עדיין קיימת במקצת של הריעדות בסרק מעבר לזה הרכב נוסע ממש מצויין בטורים גבוהים לא מעשן ולא מאבד מים, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הבעיה הזאת

פורסם

בתור התחלה תרשום בבקשה את דגם האוטו, נפח מנוע, שנת ייצור, קילומטרז' וגם קצת סימני פיסוק בהודעה שיהיה קל יותר להבין מה אתה כותב.

• תוכן חדש...