Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lumina 3100

subaru555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראסמי. כולם שקרנים (רק אתה צודק).

איציק

בסדר איציק הגדול,

אני מתערב על 1500 ש"ח + הדלק של הקורסיקה המחורבנת הזו לאילת וחזרה אם הרכב הזה עם מנוע 3100 סמ"ק עושה 14.5 ק"מ לליטר במהירות רגועה של 110 - 120 קמ"ש כפי שכתבת לאילת וחזרה.

כמובן שאני אהיה נוכח ואז נראה מי מדבר שטויות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
בסדר איציק הגדול,

אני מתערב על 1500 ש"ח + הדלק של הקורסיקה המחורבנת הזו לאילת וחזרה אם הרכב הזה עם מנוע 3100 סמ"ק עושה 14.5 ק"מ לליטר במהירות רגועה של 110 - 120 קמ"ש כפי שכתבת לאילת וחזרה.

על מהירות של 90-100 בלי קיקים מיותרים

אני אכן מוכן להעיד שהאוטו יעשה בנסיעה לאילת 13 לליטר :-)

על 100 המחוג של הסל"ד נמצא על 2000 ...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

יצא לי לנהוג שלושה שבועות על לומינה(שעזרתי לחבר למכור)וצריכת הדלק הממוצעת שלה היא 7.5 ק"מ לליטר,בנסיעה מעורבת ולא איטית במיוחד...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האוטו היה משועבד לא יכלנו למכור אותו

נכון אולי חרשנו על האוטו, אבל בשביל קונים אוטו? ליופי?

בקיצור, בשנים הראשונות נהנו ממנו מאוד אבל כנראה שזה לא אוטו שמחזיק לאורך זמן ואני ממש לא מציע לאנשים לקנות לומינה, האוטו פשוט לא שווה את זה

פורסם

גם לי יש ניסיון עם למינה 3100 והיום 3800.

סליחה אבל 14.5 ק"מ לליטר זה אולי כשהאוטו מכובה.

בכל מקרה, חוץ מגודל אין באוטו הזה כלום.

פורסם
בסדר איציק הגדול,

אם אתה רוצה לחלוק על דיעה של חבר פורום או מישהו אחר - אין שום בעיה, רק שיש דרך לעשות גם את זה. לא צריך מייד ללגלג ולהיות ציני, אפשר לדבר גם ברצינות מידי פעם.

גם לי הנתון הזה נשמע מופרך - אבל גם נתון של 4-5 ק"מ לליטר מחוץ לעיר הוא מופרך לחלוטין (אפילו שמדובר במנוע 3100) בדיוק באותה המידה.

(אגב, שים לב שכאן מדברים על לומינה ובדוגמא שהבאתי דובר על קורסיקה, למרות שבבסיס מדובר באותו המנוע).

חן פרחי ציין תצרוכת דלק ממוצעת לאורך 3 שבועות נהיגה של 7.5 קמ לליטר בנהיגה מעורבת ולא איטית במיוחד. תוריד ת'רגל מהגז ואל תרביץ ותגיע בקלות גם ל 9 קמ לליטר מחוץ לעיר.

גם חבר הפורום eladdl עם הגרנדפרי 3.1 מדווח על תצרוכת דלק בנהיגה בינעירונית רגועה של כ 10+ קמ לליטר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יאצק, הפיתוח הבא באינטרנט הוא העברת הבעת הפנים במקביל לכתיבה ואז יהיה לך הרבה יותר קל להחליט לגבי ציניות, או תגובה מבודחת משהו.

אין ולא היתה כוונה לפגוע ו/או ללגלג.

בואו ניקח את עצמנו קצת פחות ברצינות קצת קלילות לא תזיק.

אני לדוגמא עושה כבר חודש הכנות עם פסיכולוג צמוד להתמודדות עם תגובת חברי הפורום אם חס וחלילה אצטרך לדווח על תקלה ב- 172 :biglaugh:

בהצלחה לכולנו,

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...