Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו עם רכב שכור או רכב זמני ->הרבה בלאגן ופרוצדורה אח"כ כדי לבטל את הדוח.

או אפילו לעדכן על החלפת רכב.

ומה עם אורחים ? בעיקר בסופ"ש וחגים, כאשר תחב"צ נמצאת בהדממה.

בנוסף, צריכים לדאוג לאזורי חניה לרכב של מי שנוסע בתחב"צ הנ"ל.

בקיצור, רעיון נחמד אך עם איכות השרות לציבור בארץ אינני בטוח שזה ישים.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חפש קצת מידע עך ה-ZTL בערים שונות באיטליה. חברת ההשכרה או המלון יכולים "להלבין" את מספר הרישוי למספר שעות. אואחים? שיחנו מחוץ לאכזור ויגיעו ברגל או התחב"צ.

במקומות עם שעות מתות בתחב"צ יש מצב שבאותן שעות האיזור אינו מוגבל. אתה יודע, אפילו את המזגן אפשר להפעיל עם טיימר, אז בוודאי מערכות אכיפה מתוחכמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו מדברים על מדינה מערבית מתקדמת (פחות או יותר) או שאנחנו מדברים על ישראל ?

אני מאמין שכולנו מכירים את צורת המחשבה הישראלית.

להפעיל מערכת אכיפה מתוחכמת עם טיימר ?  תשלח לנו בקשה בפקס. נשקול. נדון. (אולי) נחזיר תשובה.

פורסם

אני חושב שאתה קצת מגזים בזלזול שלך בישראל. למשל, מערכת החיובים בכביש 6 היתה השניה מסוגה בעולם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, כביש 6 זה מגזר פרטי ולא מגזר ציבורי.

מעבר לכך, אתה כנראה שוכח את ההתחלה של מערכת החיובים בכביש 6. עצרת בתחנת נוחות להפסקה קצרה ? שילמת קנס על  עיכוב ביציאה מהכביש או משהו דומה.

תגיד חבלי לידה - אני מסכים. הבעיה שלמגזר הציבורי אין אינטרס להשתפר (ולא. זה לא בגלל נושא הקביעות)

פורסם
לפני כשעה, guya72 כתב:

מעבר לכך, אתה כנראה שוכח את ההתחלה של מערכת החיובים בכביש 6. עצרת בתחנת נוחות להפסקה קצרה ? שילמת קנס על  עיכוב ביציאה מהכביש או משהו דומה.

למה זה היה כך מה הרציונל ? תפרט מעט מעניין

פורסם

גיא, קודם כל הפרק הזה אינו עניין של הטכנולוגיה אלא של הגדרת איזה פרמטר במערכת.  

חוץ מזה, אתה יודע, מגזר פרטי, אינטרסים, מיקסום רווחים וכאלה. 

פורסם

אל תיתן דוחות. את הפקחים תעביר להיות נהגים ובא לגואל רצון

למה להעסיק פקחים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

למה להעסיק פקחים?

כי אחוז משלמי הארנונה בירושלים נע סביב ה50%, ולא, זו לא טעות.

הודות לשני מגזרים שחיים בעיר הזו על חשבון השאר.

עכשיו, בתור אחד שנמנה על אחד המגזרים הללו (לפחות לפי הודעותיך בפורום), לא מצופה ממך להבין שכסף של הערייה והממשלה בא מהאזרחים ולא מגיע יש מאין. 

אז את הכסף הזה, שמממן את רווחת כל תושבי העיר, צריך להביא מאיפשהו. כיוון שלא ניתן להסתמך רק על הארנונה, צריך לסחוט מאלו שכן משלמים ארנונה עוד כסף בדרכים אחרות כדי לממן את אלו שלא משלמים ארנונה ולא משלמים דוחות.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אוהו.

כל הזמן אותו ויכוח.

תשחרר כבר. לא נימאס לך?

בגללך ובגלל אנשים כמוך מגיע פבל וסוגר לי את השרשור.

תראה מה עשיתם בשרשור שפתחתי לגבי דרך שווה.

והכסף של הפקחים הולך למשרד התחבורה לא לעיריה. אז את מי זה מעניין בכלל הדוחות האלו. ואתה חתכת את התשובה שלי. אל תעסיק פקחים,תעסיק אותם בתור נהגים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 42 דקות, אורח לרגע כתב:

כי אחוז משלמי הארנונה בירושלים נע סביב ה50%, ולא, זו לא טעות.

הודות לשני מגזרים שחיים בעיר הזו על חשבון השאר.

איו דבר כזה לא משלמים 

אין חיה כזו 

אתה אולי מתכוון למגזר הערבי שלא מעניין אותו דוחות והוצל"פ

החרדיים זכאים אולי להנחה בגלל מספר הנפשות בבית ולפי מבחן הכנסה לנפש

אל  תציג מצגי שווא סתם 

חוץ מזה מה שכתב לך eladns

מה הקשר בין ארנונה לתחב"צ  אל תכתוב סתם דברים.. כדי שיהיה ערך לטיעוניך נא דייק

• אהבתי 1

• תוכן חדש...