Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ידני כתב:

איו דבר כזה לא משלמים 

אין חיה כזו 

אתה אולי מתכוון למגזר הערבי שלא מעניין אותו דוחות והוצל"פ

החרדיים זכאים אולי להנחה בגלל מספר הנפשות בבית ולפי מבחן הכנסה לנפש

בבקשה, תוצאה שנייה בגוגל לחיפוש "אחוז משלמי ארנונה ירושלים", לא היה לי כח לחפש עוד.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.calcalist.co.il/Article.aspx%3Fguid%3Dbjufzicp5&ved=2ahUKEwim48KPouf7AhXJwoUKHdlLD8UQFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw2zY2wV0UwsPOQgZZ1YL9Y1

זה לא משנה מה הסיבה שלא משלמים, אם זה בגלל שמגיע להם לא לשלם או בגלל שיש להם לוביסטים חזקים בערייה ובממשלה שדוחפים חוקים שייתנו להם הקלות.

השורה התחתונה היא שלא משלמים. ואז אחרי השורה התחתונה יש עוד שורה קטנה, כתוב בה "מישהו משלם בעבור זה שלא משלם".

המשך יום מלבלב.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז כך :

שיעור הגבייה של הארנונה בתל אביב  הוא 86% ושיעור הגבייה בירושלים הוא 76% (מתוך וואלה!)

עוד נתון מעניין  בירושלים ישנם  כ 40% ערבים וכ 30% חרדים 

10% פער שזה בערך 100,000איש

והפער  באחוזי הגבייה בין ירושלים לתל אביב הוא 10%

מעניין....מי כאן לא משלם ארנונה

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם (נערך)

מה שהבאת לא קשור. 

אתה אומר, ממי שחייב בארנונה, אחוז הגביה בירושלים הוא 76 אחוז. 

אבל יכול להיות שרק 50 אחוז מהתושבים בכלל חייבים בארנונה (אל תתפס ל 50 אחוז, רק לשם ההמחשה)

וכן, על כל אחד שמקבל קצבה יש מישהו שמשלים את אותו "איבוד הכנסה", לא משנה אם זה ביטוח לאומי/ביטוח בריאות או שקר אחר. 

בגדול, זה משחק סכום אפס (כן,אני יודע שיש מושג כזה גירעון תקציבי) 

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • מעניין 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 12 שעות, eladns כתב:

והכסף של הפקחים הולך למשרד התחבורה לא לעיריה.

יש 2 סוגי דוחות :

1. דוח של חברת התחב"צ -> היא מקבלת את הכסף.

2. דוח של משרד התחבורה (פרטי הנוסע מועבר לה ע"י חברת התחב"צ לצורך הנפקה) -> הכסף הולך למשרד האוצר.

** הייתי נוכח כאשר פקח תחב"צ באזור חיפה, נתן דוח לנוסע. שאל את הנוסע האם רוצה דוח של חברת האוטובוסים או שיעביר את פרטיו למשרד התחבורה, ואז הוא יכול לבקש להישפט.

לפני 12 שעות, eladns כתב:

אל תעסיק פקחים, תעסיק אותם בתור נהגים.

יש מחסור עצום בנהגי תחב"צ. רק לא לשכוח שצריכים לעבור תהליך לקבלת רישיון D (כולל אישור של מכון רפואי לבטיחות בדרכים)

פורסם

@guya72

אני שוטר לשעבר,הכשרתי הייתי מעל 5 חודשים.

היום קורס שוטרים-7 שבועות

גם נהג יכולים לתקתק בחודש. דחוף שיעורים מעשיים,פחות עיוניים {מה רלוונטי היום ידיעת הארץ או הכרת המנוע? פעם אחת בחזרה מים המלח האוטובוס ליד צומת אלמוג מת- מה זה מת, גרם חשמל לא היה. מה עושים? בטח לא מתבעסים! נהג פותח פחית קוקה קולה שהיא טעם החיים, אנןנו הנוסעים עברנו לקו 967 שעבר ולקח אותנו לירושלים,והוא חזר עם גרר לעטרות למוסך של אגד ובא לגואל רצון} ויאללה סע קדימה.

היידה!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למרות הזלזול שלך בשיעורים העיוניים, חלקם מאוד נדרשים.

נכון שהכרת המנוע זה רק בשביל הרשמיות. ידיעת הארץ - נותן קצת ידע כללי.

אך מה שחשוב בעיקר זה הסעת ילדים, כיבוי אש.  ואני מקווה שקורס עזרה ראשונה תורם במשהו.

לגבי הנושא של קורס שוטרים -> קשה לי להאמין שמסתפקים ב-7 שבועות וזהו. האם לא עושים השלמות כלשהן אח"כ ? קורסי התמקצעות ?

פורסם

לא הספקתי לערוך את ההודעה הקודמת בזמן :

אפרופו אי-חשיבות ידיעת הארץ -> כאשר אני מתקשר 100 לדווח על אירוע שמתרחש בכביש, אני מוסר מיקום לפי מספר כביש ואבן דרך (מספר ק"מ). למעט שוטרי תנועה, אף אחד לא מבין ולא יודע כיצד להתנהל לפי דרך זיהוי כזאת.

אולי בגלל זה הזלזול שלך בידיעת הארץ (מלמדים שם מעט את הנושא של זיהוי בדרך זאת).

את הנושא הנ"ל למדתי כאשר התנדבתי במתנ"א...

פורסם

סורי מיסטר מי קנוט

לומדים את זה יופי יופי בקורס שוטרים.

למרות שהיום שאני מתקשר 100 ישר מופיע לי אישור מיקום.

המוקדנית שולחת את זה אוטומטית.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא בטוח שמותר לו ״לחטוף״ ככה נוסעי אוטובוס, אבל מבחינתי, כל הכבוד. 

התברר שחוץ משתיים כולם היו פישרים קטנים, והאחרות כנראה יפגשו שוב עם המשטרה במהלך חייהן.

• תוכן חדש...