Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא דו״ח, זה סנקציה פנימית של האוניברסיטה כמו איחור בהחזרת ספר לספריה.

דו״ח הוא כתב אישום רשמי וכפוף לסדר הדין הפלילי של מדינת ישראל.

בפתק שקיבל פות״ש הוזכר המונח ״ברירת משפט״ כך שהכוונה היא כנראה לזה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

ראית את המילה דו"ח בפוסט שלי? הטכניון מנצל את היכולת שלו לגבות כסף בחשבון השכ"ל. אני מניח שהדבר הזה כתוב באיזה מקום בהסכם לקבלת מדבקת החניה, אבל אין לי הנייר הזה לפני.

למוסדות אקדמיים יש מערכת אכיפה פנימית ולמשטרה אסור להכנס אליהם אלא בהזמנת ההנהלה. זה חלק ממסורת החופש האקדמי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

ספר א ת זה לטכניון - שם מי שחונה מות לחניה\שעות המתאימות למדבקה שלו זוכה לחיוב של 100 ש"ח נוספים בחשבון השכ"ל.

פעם היו פורצים וגוררים לשער נו"ש.

100 ש"ח זה עדיף לדעתי.

פורסם
בתאריך 17.11.2022 בשעה 17:05, סטודנט עני כתב:

חניתי בדרך אפר/ אדמה ליד בית ספר עם מקום ל2 מכוניות, לא חסומה, יש גדר ומאחורי הגדר עצים יש איזה 2 עצים קטנים בצדדים

שמו לי נייר מודפס A4  על השמשה

כנראה לא אחנה שם יותר למען הסר ספק סתם מעניין אותי ממתי מקבלים דברים כאלה בA4

20221117_170050.jpg

20221117_171236.jpg

שלום

כגנן אומר לך, רואים בבירור שעברת על צנרת השקיה לצמחים ( רואים לפי סוג המצמדים ). מבחינה מקצועית אסור לחנות מתחת לעצים כי זה מהדק את הקרקע ויקטין את פוטנציאל הגדילה של העץ ( ואף עלול לגרום למותו לאחר מספר שנים )

אבל בניגוד לדעתו של משרד החקלאות אני חושב שהיכן שניתן צריך לאפשר לחנות מתחת לעצים גם אם הם יחיו פחות ממאה שנה ולא מאות שנים. בסוף צריך לשלב את הנוף הגבוה ביחד עם אנשים חיים ולא לקבל את ההנאה רק מצפיה בנוף (דעתי האישית ).

בישוב שלי אפשר לחנות בחורשות כאשר האדמה יבשה.

פורסם
לפני 3 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

כגנן אומר לך, רואים בבירור שעברת על צנרת השקיה לצמחים ( רואים לפי סוג המצמדים ). מבחינה מקצועית אסור לחנות מתחת לעצים כי זה מהדק את הקרקע ויקטין את פוטנציאל הגדילה של העץ ( ואף עלול לגרום למותו לאחר מספר שנים )

אבל בניגוד לדעתו של משרד החקלאות אני חושב שהיכן שניתן צריך לאפשר לחנות מתחת לעצים גם אם הם יחיו פחות ממאה שנה ולא מאות שנים. בסוף צריך לשלב את הנוף הגבוה ביחד עם אנשים חיים ולא לקבל את ההנאה רק מצפיה בנוף (דעתי האישית ).

בישוב שלי אפשר לחנות בחורשות כאשר האדמה יבשה.

לא הבנתי שזה צנרת את האמת עד שצילמתי את התמונה, זה מקום וותיק רק ממש לאחרונה שמו שם צנרת

בכל מקרה הסבר מעניין השכלתי

פורסם (נערך)
בתאריך 18.11.2022 בשעה 06:55, סטודנט עני כתב:

להביע חרטא

אפשר לאמץ את הביטוי?

לפני 17 שעות, sperial כתב:

מוסדות אקדמיים יש מערכת אכיפה פנימית ולמשטרה אסור להכנס אליהם אלא בהזמנת ההנהלה. זה חלק ממסורת החופש האקדמי.

זה לא שונה מכל חניה פרטית, שבה לא העיריה ולא המשטרה רושמות דוחות. בארה"ב יש למוסדות אקדמאים כוחות משטרה משלהם, עם מדים, ניידות וסמכויות כמו של שוטרים רגילים.

police-1.jpeg

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם
בתאריך 18.11.2022 בשעה 15:01, baer כתב:

יש לי חשד שהאוניברסיטה שמה שמה לך את ה"דוח" ולא העירייה.

בתאריך 18.11.2022 בשעה 17:58, Be roo כתב:

אוניברסיטה לא מחלקת דוחות, ככל הנראה הנציגים שלה מתעדים ושולחים לעיריה.

בתאריך 18.11.2022 בשעה 19:53, sperial כתב:

ספר א ת זה לטכניון

לפני 20 שעות, sperial כתב:

ראית את המילה דו"ח בפוסט שלי?

לא, ראיתי את המילה דו״ח בדיון שעליו הגבת כדי לתקן את הטענה שאוניברסיטאות לא מחלקות דו״חות. 

פורסם (נערך)

מה זה הדף הזה 

קיבלתי לצערי הרבה דוחות מעיריית ירושלים ... זה אף פעם לא נראה כך 

יש לי הרגשה שמישהו (לא ערמומי במיוחד)לקח לידיו באופן אישי את עניין החניה שם ומדפים עם הלוגו של הערייה כל מיני טקסטים שבא לו  (גם הגרפיקה לא משהו )

תכנס לאתר הערייה מחלק דוחות חנייה ותבדוק לפי מספר רכב וכו אם קיים דוח  

אני גם לא רואה מספר אסמכתא  .. קיצור אין טעם לדיון הארוך כן מותר לא מותר

זה איזה דיירת שהחתול שלה אוהב להסתובב שם וזה מפריע לה

זה הכל

העירייה גם לא מסיימת דוחות במשפט כמו נא לא לחנות במקום אסור ... בלה בלה בלה 

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ההנמכה היא לכל אורך הפניה, בתוך איזור של הצומת (כנראה מיועדת לגישה קלה להולכי רגל עם עגלות במעברי חציה, והחליטו מטעמי נוחות או עיצוב להשאירה לכל אורך העיקול)

צר לי אבל אין סיבה להניח שהיא נועדה לאפשר לכלי רכב לעבור לצד השני של המדרכה.

זה לא נראה כמו הנמכה יעודית שעושים כדי לאפשר לרכב להכנס לחצר או מגרש חניה, ולפחות על דעתי לא היה עולה לעלות שם על המדרכה ולחנות במקום.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 20.11.2022 בשעה 13:42, ידני כתב:

מה זה הדף הזה 

קיבלתי לצערי הרבה דוחות מעיריית ירושלים ... זה אף פעם לא נראה כך

ברור שזה לא דוח רשמי.

בצד ימין למעלה כתוב "אכיפה ושיטור" או משהו דומה, ויש בצד שמאל סמל של עיריה כלשהי, לא הצלחתי לזהות.

אלו כנראה סיירים מטעם אותה עיריה, שלא מוסמכים לתת דוח, ומשאירים אזהרה, ובמקביל מעבירים את פרטי הרכב למחלקת החניה.

• תוכן חדש...