Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב-איך הוא מבוטח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

האם השכרת רכב מבטחת כל נהג או רק את מי שהוציא את הרכב מהשכרה?

כוונתי לשאול אם נהג חדש יכול שמישהו אחר יוציא את הרכב והוא ינהג עליו או שזה לא מכוסה בביטוח

תודה מראש

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

בהסכם השכירות מצויין מי רשאי לנהוג ורק מי שרשאי לפי ההסכם מכוסה.

הסיכוי שתמצא חברת השכרה שתשכיר רכב שלנהג חדש מותר לנהוג בו אפסי אבל תבדוק ותמיד תאמר לחברת ההשכרה את האמת. הדבר האחרון שאתה רוצה שה שיקרה חו"ח משהו ותגלה שאין כיסוי ביטוחי ואתה צריך לשלם את הנזק, את זמן השבתת הרכב ואת אובדן ההכנסות של חברת ההשכרה (וגם זה אם היה לך מזל וכול יצאו שלמים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באיזו מדינה? יש מדינות שבהן נהג עם רשיון בן יומו יכול לנהוג ברכב שכור, יש שרק אחרי כמה שנים ובגיל 21 ואף יותר. כל מדינה וכל חברת השכרה וכלליה.

מבחינת מי רשאי לנהוג נהג נקוב אחד, לכל היותר שניים. יש מקומות בהם צריך לשלם עבור השני. הנהג צריך להיות גם בעל כרטיס האשראי המשמש כפקדון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

מבחינת מי רשאי לנהוג נהג נקוב אחד, לכל היותר שניים. יש מקומות בהם צריך לשלם עבור השני. הנהג צריך להיות גם בעל כרטיס האשראי המשמש כפקדון

שכרתי לא פעם רכבים לכל נהג מעל 24 ולא חדש.

פורסם

בהנחה ואתה מדבר על ישראל, רוב חברות ההשכרה דורשות גיל 21 ומינימום שנה רשיון וגם זה בתוספת תשלום של נהג צעיר וחדש.

יש חברות שיתנו מגיל 18 ומינימום שנה כדוגמת שלמה סיסט אם אני לא טועה.

השכרה לנהג חדש ממש יש בנתיב ואביב ובמחיר יחסית יקר.

להוציא רק מהשכרה ולתת למישהו אחר לנהוג הוא לא יהיה מבוטח, צריך נהג נקוב.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Sparrow420 כתב:

זה לא נכון, מנסיון.

זה יכול בהחלט להיות נכון.  גם מניסיון.  יש לוודא.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם (נערך)

הניסיון שלי הוא שהסכם השכירות הוא על בעל הכרטיס שצריך להיות נוכח. חוץ מזה תרשום איזה נהג שאתה רוצה בכפוף לתנאי ההסכם.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
לפני 5 שעות, איש שמח כתב:

כוונתי לשאול אם נהג חדש יכול שמישהו אחר יוציא את הרכב והוא ינהג עליו או שזה לא מכוסה בביטוח

הביטוח לא יכוסה, כל עוד לא יהיה רשום במערכת של המשכירה.

מה שכן, ניתן לבדוק אם מחיר ההשכרה יהיה שונה במידה ומישהו אחר ירשם בתור נהג ראשי ואתה תירשם בתור נהג משני.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

הניסיון שלי הוא שהסכם השכירות הוא על בעל הכרטיס שצריך להיות נוכח. חוץ מזה תרשום איזה נהג שאתה רוצה בכפוף לתנאי ההסכם.

בדיוק, בעל הכרטיס חייב להיות נוכח בעת התשלום\לקיחת רכב, אבל הנהג יכול כל אדם שרשאי לנהוג.

שוב, לפי הניסיון המועט שלי.

פורסם

ביטוח חובה לנזקי גוף יהיה תקף בכל מקרה. גם לנהג שלא מופיע בהסכם ההשכרה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

חברת הביטוח תפצה את הנפגע אבל תתבע את הנהג כי לפי תנאי הפוליסה אתה צריך רשות מבעל הרכב.

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

הנהג צריך להיות גם בעל כרטיס האשראי המשמש כפקדון.

הנהג הראשי כביכול.

אין שום מניעה שאני אשים כרטיס אשראי, הכול יהיה עליי, אבל אוסיף נהג אחר שינהג 100% מהזמן ואני לא אנהג בכלל ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...