Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי ראפיד 2015 חדשה מהחברה עד 2021. מאז יש לי אוקטביה 2017 (סטיישן)

האוקטביה 10 רמות מעל.

מה שכן, הראפיד הפגינה אמינות גבוהה.

באוקטביה, נסיעה שקטה יותר, רכה יותר, מרגישה בטוחה הרבה יותר. וכמובן כל היתרונות של מערכות בטיחות

פורסם

בעיקרון הראפיד היא הגרסא היותר פשוטה ופחות מאובזרת. 2 הרכבים מגיעים עם אותו מנוע בנפח 1.0 ליטר וגיר (האוקטביה יכולה להגיע עם מנועים בנפחים גדולים יותר).

רכבים מאוד אמינים, הפשוט של הראפיד באה לידי ביטוי באיכות חומרים, בידוד רעשים, ועוד אבל זה רכב מעולה ובחירה מצויינת.

לא הייתי דואג יותר מידי מהגיר, אצלנו במשפחה המורחבת יש מספר רכבים כאלה מעל 5 שנים ואין בעיות עם הגיר.

פורסם

ראפיד לא גרסה פשוטה יותר (לא ראיתי בפוסט התייחסות לרמת גימור) אלא רכב מקטגוריה נמוכה יותר. פשוט קטגוריה מתחת לאוקטביה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 12 שעות, dorgo כתב:

בעיקרון הראפיד היא הגרסא היותר פשוטה ופחות מאובזרת. 2 הרכבים מגיעים עם אותו מנוע בנפח 1.0 ליטר וגיר (האוקטביה יכולה להגיע עם מנועים בנפחים גדולים יותר).

רכבים מאוד אמינים, הפשוט של הראפיד באה לידי ביטוי באיכות חומרים, בידוד רעשים, ועוד אבל זה רכב מעולה ובחירה מצויינת.

לא הייתי דואג יותר מידי מהגיר, אצלנו במשפחה המורחבת יש מספר רכבים כאלה מעל 5 שנים ואין בעיות עם הגיר.

יצא לי לנהוג על סקודה אוקטביה, הרכב מאיץ מהיר לא כמו רכב קטן, מרגישים מנוע חזק, למרות שזה 1.2 כי זה כביכול טורבו אך הבנתי יש בעיות עם הגיר.

יש את יונדאי איוניק גם רכב חסכוני שראיתי יותר ממה שיש לי עכשיו הבעיה יש לו סוללה מתחת לכיסא הבנתי ואמרו לי שיש קרינה אלקטרומגנטית (ככה אמרו לי) שלא כזאת בריאה שנפלטת מהסוללות לא יודע עד כמה זה נכון, גם רכב שרציתי לקנות.

פורסם

אישית כשזה מגיע להשוואה של יונדאי/קיה מול פולקסוואגן - אני מעדיף את פולקסוואגן.

לגבי סוללה, אפשר לחפש על זה מידע, קשה לי להאמין שיש משם קרינה מסוכנת כי אז כולנו חשופים לקרינה מכל רכב חשמלי שעומד לידנו.

מה שכתבו לגבי הגיר זה נכון, אבל הטיפול בו נעשה הרבה יותר זול ואתה לבד כבר תתרגל אליו ולמעבר הילוכים בזחילה בפקקים. לך תעשה סיבוב ותבין מהר מאוד על מה מדובר.

פורסם

דרך אגב, גם באיוניק מותקן גיר כפול מצמדים.

אם כי השחיקה שלו אמורה להיות נמוכה יותר בשל העובדה שבהרבה מקרים היציאה מהמקום וחלק מהנסיעה היא על המנוע החשמלי.

לפני 11 שעות, dorgo כתב:

אישית כשזה מגיע להשוואה של יונדאי/קיה מול פולקסוואגן - אני מעדיף את פולקסוואגן.

מצד שני לקבוצת VAG אין כרגע שום דגם אטרקטיבי להציע בגזרת ההיברידיות.

יש להם מכוניות מיילד הייבריד שלא מספקות את החיסכון בדלק כמו רכב היברידי "אמיתי" או מכוניות פלאג אין שדורשות טעינה וגם עולות לא מעט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון.

בנוסף, הוא צריך לעשות חישוב של הפרשי עלויות בין הדגמים כדי לראות כמה ההפרש על צריכת הדלק יהיה משמעותי (בחישוב אם צריך להחליף סוללה גם או לא).

• תוכן חדש...