Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ,

כאמור , הגיע הזמן להחליף מגבים כי הם חורקים .
מעצבן שמדובר במגבים חדשים יחסית אבל אין מנוס מהשמש וחייבים להתכונן לעונת החורף.
איזה מותג הייתם ממליצים עבור הCX30 ?
תודה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

באבי חלפים יש ב25 ש"ח למגב והוא גם חמוד ומרכיב.

לא רואה טעם להשקיע. גם הקודמים היו מאוד זולים והחזיקו אולי 5 שנים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הפתרון הזול ביותר אם אתה חונה בשמש זה להחליף גומיות שמוכרים בשקלים בודדים בעלי. מעל יש מגבי vision ב25 ליחידה או בוש מהדגם היקר יותר בכ 130. על האחרונים יש אחריות לשנה, הvision מנסיוני גם מחזיקים יפה ואפילו אלו מעלי. 

פורסם

להחליף גומיות לדעתי זה פתרון שכבר פחות רלוונטי היום. זה מתאים לצורת מגבים של פעם יותר. 

יש כל מיני להבים כאלו שאתה יכול להעביר על המגב וקצת מיישרים אותו. עדיין פתרון בינוני.

אני בדעה של מה שהמליצו פה. תכף יהיה גשם וכל החנויות יציעו מבצעים על מגבים ותנורי חימום.

קח לך איזה זוג מגבים זול. יחזיק כמה שיחזיק. מקסימום שנה הבא תחליף שוב.

אף פעם לא הבנתי את אלו שקונים זוג מגבים יקר. משמנים אותו. מלקקים אותו. מפרקים אותו בקיץ ומחזירים אותו בחורף. בשביל מה? 

• אהבתי 1
פורסם

אני רוכש את הכי זולים ומחליף פעם בשנה, כבר ראינו פה תלונות על בוש שאחרי שנה מתחילים לחרוג ולזייף.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

לפני שאתה מחליף נסה לנקות את הלהב עם צמר גפן טבול באלכוהול רפואי.

יש כוהל ביית- לא בטוח שהוא 70% כמו הרפואי . יתאים ?

לפני 7 שעות, yulianx כתב:

אני רוכש את הכי זולים ומחליף פעם בשנה, כבר ראינו פה תלונות על בוש שאחרי שנה מתחילים לחרוג ולזייף.

הרכב כל הזמן חונה בשמש -כנראה שזו הדרך הנכונה 

לפני 7 שעות, imprezadude כתב:

אמזון גרמניה, בוש אירוטווין, תוצרת אירופה (בלגיה למשל), מגבים פשוט מעולים. 

איך אני יודע מחיר סופי כולל עלויות משלוח ?

פורסם

אפשר לקנות באלי סיניים כלשהם באיזור ה20₪ לסט מלא, ולהחליף בחריקה הראשונה. או להשקיע בבוש ולקבל שקט וניגוב מעולים, ולקוות שיחזיקו יותר משנה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Octavia-TSI11 כתב:

איך אני יודע מחיר סופי כולל עלויות משלוח ?

מבצע הזמנה עד השלב האחרון, ואז, לפני האישור הסופי, מופיע לך  צד ימין (שמאל אם אתה במקרה בממשק העברי) פירוט של מחיר המוצר, המס הצפוי, דמי המשלוח והסכום הסופי. אם מתאים לך אתה מאשר, אם לא אתה פשוט לא מתקדם. רק שאם אינך מזמין מומלץ למחוק את המוצרים מסל הקניות, כדי שלא יהיו שם בקניה הבאה.

כמוכן בדרך כלל עדיף לשלם המטבע של המוכר שכן כמעט תמיד שער ההמרה של כרטיס האשראי הישראלי עדיף על זה של אמאזון, אם כי מדובר בסכומים קטנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Octavia-TSI11 כתב:

כוהל ביית- לא בטוח שהוא 70% כמו הרפואי . יתאים

כן.

זה מוריד את כל המשקעים שדבוקים ללהב ומונעים ממנו לנגב כמו שצריך.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...