Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
  1. זקוק להחליף את הגומיות בבסיס ארבעת החלונות, הם יבשות לגמרי, מצרף תמונה. לא מחפש לעשות את זה לבד, למי מומלץ לגשת? 
  2. חסר לי נוזל קירור ורוצה להוסיף אחד שמתאים למנוע הזה, מה מומלץ?

תודה

D274DD4D-6CEB-4F70-975D-D09B2F732C86.png

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לגבי נוזל הקירור הכי טוב להשתמש במקורי של מיצובישי אני אישית רכשתי מאבי חלפים ברחובות :https://www.justmotor.co.il/product/נוזל-קירור-מקורי-מיצובישי-mz313950

שים לב שהנוזל המקורי של הרכב הוא בצבע ירוק בדגם הזה ובדגם הקודם של הלנסר וחשוב לוודא שברכב שלך הנוזל הוא גם באותו הצבע שכן זה הנוזל המקורי , שים לב שבמידה ויש לך נוזל בצבע אחר מכל סיבה שהיא למשל אם בעבר החליפו לך רדיאטור ושמו נוזל אחר בצבע אחר אז בשום פנים לא לערבב צבעים של נוזלי רדיאטור 

ובלי קשר לא ממליץ לך לעלות עם הרכב הזה על מדרכות או על פס בטון כמו שעלית הוא נחשב נמוך ובנס לא גירדת את האגן שמן מהמקום 

• רעיון טוב! 2
פורסם

הרכב נקנה אתמול, זה הבעלים הקודמים שגירד ופגע, אבל הערה חשובה!

תודה!!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נקנה נוזל קירור, הוסף ולא יורד יותר.

לגבי הגומיות, התקשרתי ל4 זגגי רכב, אף אחד לא מתעסק בזה.

השלב הבא היה להתקשר לפחחי רכב, שניהם טוענים שהגומיות הם יעודיות לכל רכב.

פחח אחד ביקש את מספר הרכב וחזר לי עם הצעת מחיר של 580שח לכל גומיה לפני מע״מ ועבודה = ~3000שח!

שניהם הציעו לשוטט במגרשים (מעדיף שלא כי גם יהיו ישנים) או להזמין באינטרנט והם יתקינו.

זה קצת מוזר לי שזה לא גומיה ג׳נרית שפשוט אפשר לחתוך לפי החלון, יש למישהו תובנות איך אני יכול לתקן במחיר הגיוני עם גומיה ג׳נרית ו/או הפניה לאיפה ניתן לקנות גומיה מקורית בחול?

מוסיף לייחוס תמונה של אחת הגומיות הטובות…

28A69781-51F7-4B05-9093-CA6959E60DCD.jpeg

• תוכן חדש...