Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

זה שיש עוד מכוניות עם הדפקט הזה לא הופך אותו לתקין וזה שיש מכוניות בלעדיו אומר שזה לא כזה מסובך לתקן את זה.

אבל זה בהחלט מוריד את הטענה "פיג'ו והבעיות שלהם". כי זה לא רק פיג'ו, וזה משמעותי לדיון.

• אהבתי 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

אתה יודע שכל אחד ןהגליץ' שלו אבל כשיש יותר מידי גליצ'ים בלי תמורה משמעותי מנגדאתה בסוף מוותר ובוחר חבילה שיותר מתאימה לך.

היא ממש לא היתה הבחירה הראשונה שלי והבחירה בה היתה הרע במיעוטו אחרי שמשכתי את הרכב הקודם יותר מחצי שנה אחרי המועד.

זה לא שלא יכולתי לחיות איתה בשלום ואם לא אילוץ המחסור ברכבים הייתי נשאר איתה אבל ממש לא הייתי בוחר בה כרכב שאותו אני רוצה. זה נובע מהפסנתר המעצבן, לוח שעונים שלא אהבתי, מושב אחורי לא נוח ועוד. מהצד השני יש לה תא מקורר גדול ונוח עם פתיחה נוחה, יחידת כוח טובה מאוד וזחילה בפקקים מעולה. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מדבר על 3008

הפסנתר זה אחד הפיצ'רים הכי נחמדים שראיתי ברכבים. 

במיוחד עם מסך מגע. 

בזכות הפסנתר ניתן לעבור בין תפריטי הרכב ללא הורדה עין ממושכת בזמן נהיגה, אלא "לחצתי על כפתור, מסתכל שנייה למסך, זה התפריט שרציתי או לא ?, ואם לא אז לוחץ על הכפתור שנמצא לידו". 

מסכים שהתפעול של המזגן טיפה מסורבל, אך ניתן להתרגל אליו במהירות יחסית. 

הדבר הבעייתי ביותר הוא שלפעמים המסך נתקע ואז צריך לאפס אותו כדי להיות מסוגל לבצע משהו בתפריט.  

פורסם (נערך)

אני מהנדס, חרט, כרסם ומסגר. לא פסנתרן. לי הוא לא נוח ומעדיף גלגלת.

עריכה: עניין הגלגלת הזכירהלי שהווליוםמלאנעולה ןיואד בלחיצה רציפה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...