Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את ספיריט דור ראשון וספיריט דור שני, הדור השני הרבה יותר מודרני ונעים בפנים לעומת הדור הראשון.

למרות זאת הדור הראשון הרבה יותר כיף לנהיגה מהדור השני, אבל אם אתה לא מכוון לספיריט לא יודע אם זה משנה.

טסלה 3 2022

פורסם

אני רכשתי ספיריט שחורה 2011 עם 97 אלף קילומטר והיסטוריית טיפולים במורשה ב34 אלף לפני שבעה חודשים.

הבחור, מבוגר מגבעתיים, אמר שדיברו איתו 15 איש תוך חצי שעה מרגע העלאת המודעה, הרבה צפוניים if you know what i mean,  תימחר אותה ב40, המחירון אז היה 37.5 ע"פ לוי יצחק, הגעתי אליו תוך 10 דקות, יצאנו לבדיקה והוא ירד במעט על פנס עם סדק מאחורה ושיפשוף קל בדלת ימין.
לקח לי חודש וקצת של חיפושים אבל וואלה היה שווה לחכות.

ועוד משהו קטן לבעלי המאזדות מהשנים האלו ומהצורה הזאת, שדה ראייה, לי אישית שדה הראייה מקדימה ומאחורה מוגבל ברמות אבל אולי זה מרגיש לי ככה כי אני עיוור וקלסטרופוב, אשתי לא מבינה מה אני רוצה, האם עוד מישהו חש בזה כמוני?

פורסם

היו בבעלותי במהלך השנים מאזדה 3 2006, 2007,2008,2009,2010

האצבק, רגילה וספיריט

אין הבדל בין הדורות מלבד עוד הילוך בספיריט אחרי 2009.

אני אישית יותר מתחבר לצורה הותיקה יותר.

אני גם חושב שהדור הראשון מהנה לנהיגה יותר.

היה בבעלותי ספיריט 2010 , כחובב מאזדוץ התאכזבתי מאוד, החלפתי אותה באחת 2008.

הדגם הראשון צרכן גדול יותר של דלק, אבל אגרסיבי ומתנהג טוב יותר לטעמי.

בתקציבים האלה, כיום...הייתי הולך על מה שיהיה שמור יותר, מספיק שתיכנס להחלפה של תושבוץ מנוע ואתה בהוצאה של מעל 2000 שח

פורסם

תודה לכולם
ממשיך לחפש...

כנראה יקח עוד חודש חודשיים למצוא, שוק המשומשות השתגע לגמרי

הביקושים מטורפים, המחירים כבר הרבה מעל המחירון

, לא זוכר מהעבר שמאזדות היו נחטפות ככה
במיוחד לא כאלה שעלו לכביש לפני 12 שנים...

פורסם

תשמע.

ב2013 חיפשתי ספיריט 2009, למצוא אחת במחיר מחירון היה אפשרי רק לכאלה שבורות, אצל סוחרים, אחרי תאונות, עמוסים בקילומטרים.

לבסוף קניתי אחת 4 אלף מעל המחירון, כדי לסדר את האוזן גם נמכרה מעל המחירון.

בדגמי ספיריט מאז שיצאתי מהצבא, 12 שנה שאני עוקב יכול להגיד בפה מלא שהמחירון הוא בגדר המלצה.

בדגמי 1600 המצב היה שונה פעם זה נכון

פורסם

מכרתי לפני שלוש שנים סיפירט 2010 עם קילומטראז נמוך ב 7K מעל המחירון המשוקלל בפחות מ 12 שעות.

רוב הטלפונים ניסו להבין מה לא בסדר ברכב כי המחיר נשמע להם נמוך, השוק של הרכב הזה הזוי.

• מעניין 1

טסלה 3 2022

פורסם

בתור אחד שיש לו ספיריט 2010 אני יכול להעיד גם על השוק המטורף שיש לו

אין יום שלא שואלים אותי אם אני מוכר ומציעים לי סכומים גבוהים בהרבה מהמחירון

האמת שאני יכול להבין למה, כי אני לא חושב שיש רכב אחר בשנתון הזה שמציע לנהג מה שהספיריט מציעה.

שזה אמינות מוחלטת, הנאה בנהיגה. ביצועים, ובטיחות.

חסרון היחיד צריכת דלק אבל זה מחיר שניתן לשלם אותו ביחס ליתרונות.

• מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, roy007 כתב:

אני לא חושב שיש רכב אחר בשנתון הזה שמציע לנהג מה שהספיריט מציעה.

אני גם רציתי מאזדה 3 ספיריט. 

אבל הלכתי וקניתי פורד פוקוס דור 2 עם מנוע 2.0 ליטר. זה אותו מנוע בדיוק שיש בספיריט. אותם מתלים. הרבה חלקים משותפים. אותו איבזור (סאנרוף וכל יתר הדברים), הפוקוס יותר מרווחת, לא פחות מהנה (אולי יותר, לא סגור על זה), חיסרון בולט גיר 4 הילוכים כמו בספיריט דור ראשון ולא 5 הילוכים כמו בדור שני. עדיין נוסעת מצויין וכן, צריכת דלק גבוהה מאוד. 

החזקתי אותה 7 שנים. לא אמינות מושלמת אבל גם לא היו תקלות רציניות. 

אתה יודע בכמה מכרתי אותה לפני כשנתיים? (יד 3 עם 140 אלף ק"מ) - אתה הולך לצחוק. 7000 שקל. בערך רבע ממחיר מאזדה 3 ספיריט מאותה שנה. 

• אהבתי 1

פורסם

אז אני יד 2 עם 130k קמ, מישהו הציע לי לפני שבוע 30k

כן הפורד באותן שנים חולקת באותם חלקים לרוב כמו המאזדה.

אבל השמירת ערך והמוניטין הציבורי של המאזדה רחוק אלפי שנות אור ממנה

לפני 14 דקות, boli19 כתב:

וכמה הצריכת דלק?

ביום טוב 8/1..

בוא נגיד שטנק מלא בערך 350קמ נסועה

• תוכן חדש...