Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן 🙂

מחפש צמיגים חדשים באיכות טובה לולוסטר שלי לאחר שעבדו עליי ומכרו לי 3 צמיגים של SAILUN ZSR בטענה שאלו צמיגים מעולים ב400 שקל לצמיג. וגם השאירו לי את אחד הצמיגים האחוריים של חברה אחרת בגלגל הימני אחורי בטענה שהוא תקין ושזה בסדר שהם שונים.

בקיצר יצאתי חמור. מחר אני אנסה ללכת לשם להחזיר את הצמיגים ואולי להזדכות עליהם ולקנות משהו נורמלי. למרות שממש לא בא לי לחזור לשם.

לכן, האם לדעתכם מקומות אחרים יסכימו לזכות(לפחות במחיר חלקי) על הצמיגים? בדגש על מקומות מומלצים כמובן.

ולשאלה הכי חשובה, איזה צמיגים כדאי לי? אני לא משתגע עם הרכב יותר מדי, נוסע אולי 12 אלף ק"מ בשנה ומחפש בעיקר בטיחות ושקט. אגב, בדקתי ברישיון ואני מאמין שהקוד מהירות הוא H והעומס הוא 87

חליק על הכסף, העיקר הבטיחות חשובה לי.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Dok1230
פורסם

אני לא חושב שיש במידה הזאת קוד מהירות H.

ממה שראיתי,  מתחיל מ V והרוב אפילו W , יש גם Y.

תסתכל טוב ברישיון הרכב.

מה ששילמת זה מה שקיבלת.

אם אתה נוסע רגוע, אפשר להשאיר את הצמיגים שמכרו לך. רק צריך להשלים לסט זהה.

אם אתה רוצה בכל מקרה להחליף, יש סביב 550-600₪ Michelin  Primacy 4 או Michelin Pilot Sport 4.

עוד פעם, תלוי בסגנון הנהיגה שלך. אם אתה מעדיף נוחות,  קח Primacy 4, אם אתה מעדיף משהו ספורטיבי יותר Pilot Sport 4.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אם הוא נוסע רגוע לא הייתי נשאר עם הדרעק הסיני הזה, אבל אני בספק שיתנו לך 'להחזיר'.
כמו שנכתב מעליי - PS4 מיועד למי שנוהג קצת יותר 'דינאמי', אם אין צורך בזה - פרימסי 4 או EFFICIENTGRIP של גודייר הם המובילים בקטגוריה.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על העצות!

דיברתי עם הבנאדם והוא הסכים שאחזיר אבל ההחזר לא כל כך גבוה לצערי ויוצא שיעלה לי 800 שקל לצמיג של Michelin Pilot Sport 5 אחרי ההחזר, ככה שאם אלך לפנצ'ריה אחרת שמוכרת את אותו הצמיג במחיר הכי זול ואשאיר אצלם את הצמיגים הסיניים(שהם לא יזכו אותי עליהם בוודאות) עדיין זה יוצא לי יותר זול אצלו, בערך.

אז אני צריך להחליט אם ללכת למקום אחר ואולי פשוט לשמור את הצמיגים הסיניים שיהיו כסט רזרבה או פשוט כבר לסגור אצלו ולהבא לבדוק מקומות לפני שהולכים.

בכל אופן למדתי את הלקח 🙂

פורסם

דווקא נראה שלא למדת את הלקח אם אתה מוכן לחזור אליו ולבצע עסקה נוספת. 

כמו שכתבת, חליק על הכסף, לך תעשה עסקים במקומות שאתה מרגיש שלם ולא יוצא בתחושה מרה. 

לדעתי אם הצמיגים טריים אין לך מה למהר ולהחליף. נכון הם פחות איכותיים וכנראה שהאחיזה פחות טובה ממישלין אבל הם יעשו את העבודה (כמו על רוב הרכבים על הכביש) חפש להחליף את הרביעי למותג דומה וסע לשלום. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שיתפתי בתחושות אבל זה לא העיקר, מחפש בעיקר עצות טכניות 🙂

לגבי הסיניים אחרי חיפושים נרחבים וגם בעצתך ועצת החבר'ה כאן שענו, נראה שיש דעות לכאן ולכאן לגבי האיכות שלהם וסך הכל נראה שהם צמיגים בינוניים מינוס. בסוף החלטתי ללכת על הPS5 של מישלין והוא אכן זיכה אותי ויצא לי 730 לצמיג שזה יקר אבל לא עושק.

אז תודה על העצות חברים!

שיהיה אחלה סופ"ש 🙂

• תוכן חדש...