Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לסוחר רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנה אלי סוחר רכבים בעקבות מודעה שהעליתי ליד2 ואמר שהוא מוכן לקנות את הרכב במחיר מסוים בלי לקחת אותו למכון בדיקה. המחיר שהוא מציע מעט נמוך אבל משקף באופן סביר יחסית את המצב הכללי של הרכב.

השאלה שלי האם זה לא מחשיד שהוא מוכן לקנות בלי לבדוק וגם מה הסיכונים שלי כמוכר במצב כזה? 

תודה לעונים!

פורסם

אתה עושה איתו זיכרון דברים שבו מצוין שהוא בחר לא לבדוק וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא לשחרר את הרכב לפני העברת הבעלות!

אחרת אתה תרדוף אחרי הסוחר עד שהוא ימכור את הרכב האלה , ואולי דוחות חניה/ עבירות תנועה ירדפו אותך....

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 11 דקות, AbbA כתב:

פנה אלי סוחר רכבים בעקבות מודעה שהעליתי ליד2 ואמר שהוא מוכן לקנות את הרכב במחיר מסוים בלי לקחת אותו למכון בדיקה. המחיר שהוא מציע מעט נמוך אבל משקף באופן סביר יחסית את המצב הכללי של הרכב.

השאלה שלי האם זה לא מחשיד שהוא מוכן לקנות בלי לבדוק וגם מה הסיכונים שלי כמוכר במצב כזה? 

תודה לעונים!

לגמרי לא חשוד - ככה רבים מהם עובדים, בייחוד עם רכבים זולים יחסית.

הוא יגיע אליך, יבדוק על המקום את הרכב בעצמו, וב-99% מהמקרים ינסה להוריד עוד כמה שרק ניתן 

במחיר הקנייה בטענה שמצא ריג'קטים כאלה ואחרים שמורידים מערך הרכב.

לכן, הדרך הנכונה להתמודד עם סוחרים (בהנחה שבהחלט מתאים לך מכירה מהירה) היא לתת תיאור מקיף ככל שניתן על מה שידוע לך לגבי מצב הרכב, כולל צמיגים, מצבר, תקלות קיימות וכל מה שחורג מבלאי סביר - ולומר לו שאין בכוונתך להוריד שקל מהמחיר שסוכם.

כך - תוכל לצאת מהעסקה במידה והוא ינסה עליך את התרגיל לעיל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

אחרת אתה תרדוף אחרי הסוחר עד שהוא ימכור את הרכב האלה , ואולי דוחות חניה/ עבירות תנועה ירדפו אותך....

להבנתי כשעושים העברת בעלות יש אפשרות להעביר לסוחר בעל רישיון למסחר ברכבים מבלי שתתווסף עוד יד.

כמובן שלא אשחרר את הרכב לפני...

Just now, הלוחש למכוניות כתב:

לגמרי לא חשוד - ככה רבים מהם עובדים, בייחוד עם רכבים זולים יחסית.

הוא יגיע אליך, יבדוק על המקום את הרכב בעצמו, וב-99% מהמקרים ינסה להוריד עוד כמה שרק ניתן 

במחיר הקנייה בטענה שמצא ריג'קטים כאלה ואחרים שמורידים מערך הרכב.

לכן, הדרך הנכונה להתמודד עם סוחרים (בהנחה שבהחלט מתאים לך מכירה מהירה) היא לתת תיאור מקיף ככל שניתן על מה שידוע לך לגבי מצב הרכב, כולל צמיגים, מצבר, תקלות קיימות וכל מה שחורג מבלאי סביר - ולומר לו שאין בכוונתך להוריד שקל מהמחיר שסוכם.

כך - תוכל לצאת מהעסקה במידה והוא ינסה עליך את התרגיל לעיל.

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם
Just now, AbbA כתב:

להבנתי כשעושים העברת בעלות יש אפשרות להעביר לסוחר בעל רישיון למסחר ברכבים מבלי שתתווסף עוד יד.

בדיוק כך - סוחר חוקי מחזיק בתו סחר שמאפשר לו העברת בעלות ללא הוספת יד.

לפני 4 דקות, vladclar כתב:

הכלל הזה נכון לכל מכירה, של כל רכב, לכל קונה, בכל מחיר ובכל מצב   !

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

מסתובבים לא מעט סוחרים- חאפרים, לא להאמין להבטחות ( העברת בעלות מחר וכו..).

נכון שהכלל לא לשחרר רכב לפי העברת בעלות תקף לכולם, אבל לסוחר - חאפר ( לא רשמי/ חוקי ) יש מוטיבציה גדולה יותר לעשות קונצים / מניפולציות כדי לקבל לידיו את הרכב בלי העברת בעלות,  מאשר לקונה פרטי.

ותתפלאו, כמות האנשים שנופלים ומוסרים רכב לסוחר כזה לא זניחה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, AbbA כתב:

כמובן שלא אשחרר את הרכב לפני...

תודה רבה!

זה נכון רק אם לסוחר יש מגרש מסודר, אם מדובר בסוחר מדרכה,נדרשת זהירות שבעתיים כפי שכתבו לך 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...