Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שאלנטרה

גם מבחינת סחירות עתידית וגם מכל שאר הבחינות הסנטרה לא רכב שמצטיין בשום דבר, בנוסף רובם יד ראשונה תהיה ליסינג וגם לא כולם מתחברים לגיר רציף

• רעיון טוב! 3
פורסם

לא ברור האם מדובר ברכישה או ליסינג תפעולי, כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב? כמה קילומטרים בשנה נוסעים?  הרוב בעיר או בכבישים פתוחים? 

כדי לקבל ייעוץ,  כדאי לתת כמה שיותר מידע. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 שעות, vladclar כתב:

לא ברור האם מדובר ברכישה או ליסינג תפעולי, כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב? כמה קילומטרים בשנה נוסעים?  הרוב בעיר או בכבישים פתוחים? 

כדי לקבל ייעוץ,  כדאי לתת כמה שיותר מידע. 

שימוש רגיל עד 15000 בשנה, 70% -60 מחוץ לעיר

פורסם

זאת רכישה פרטית?

כמה נוסעים יהיו ברכב?

רכישה פרטית - אלנטרה,

ליסינג ממקום העבודה ל 5 נוסעים - כנראה הייתי בוחר בניסאן,  היא יותר רחבה מאחורה. 

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מכיר את האלנטרה,

נוהג על הסנטרה בליסינג מהעבודה בשנה אחרונה ואחרי 40K:

יתרונות: מזגן, יחסית זריז ולא חסר כח, אפלקארפליי

חסרונות: שתיין דלק ובעל מיכל דלק קטן מה שמחייב אותי למשל לתדלק כל יומיים (פחות רלוונטי לנסועה שלך)

• אהבתי 1
פורסם

האלנטרה יותר יקרה ב9 אלף בערך ומגיעה בגרסא ההייברידית. אם אין לך איזה דיל הסנטרה כנראה שהיא פחות עדיפה,
הייתי בעלים של סנטרה אוטו מצויין 0 תקלות אבל היונדאי מציגה מפרט עשיר יותר 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Mark Lvovsky כתב:

תודה לכולם, ומה עם נוחות? שקט, רכות של נסיעה?
חשוב לי.

אלנטרה לוקחת בענק

• רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...