Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מעוניין לבצע החלפת שמן גיר בסיוויק שלי (עברו בערך 60 אלף ק"מ מההחלפה האחרונה והשמן כבר חום ולא אדמדם).

בגדול התכנון הוא להחליף לבד כי ריקון השמן עצמו לא צריך להיות בעיה (בורג ריקון סטנדרטי בגדול).

הבעיה היא בהחלפת הפילטר.

א. מצאתי את המק"ט הזה 25430-PLR-003 ואת המק"ט הזה 25450-P4V-013. אני לא יודע איזה מהם הוא הנכון אבל אני נוטה לכיוון המק"ט הראשון.

ב. מצאתי את המק"ט הראשון באמזון, רשום שהפילטר מקורי אז כנראה אזמין משם.

מישהו יכול לעזור בזיהוי המק"ט הנכון בבקשה?

בנוסף, אני רוצה להיערך לדעת כמה שמן לקנות (הבנתי שבמיכל עצמו נכנסים 2.4 ליטר, זה גם מה שאמרו במוסך היבואן ומה שראיתי ברשת) יש דרך לדעת כמה צריך בנוסף במקרה של החלפת פילטר?

התקשרתי למוסך יבואן רק כדי לקבל הצעת מחיר אפילו, להחלפה מלאה (שמן+פילטר ולא רק לרוקן מהקרטר) לא ידעו לתמחר לי את זה! בטח שלא להגיד כמה שמן יוצא משם

• תוכן חדש...