Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הרכב - פולקסווגן פולו 2019 ידנית. באחריות לעוד חודש לערך. לפיכך, אני חושב שרצוי לטפל במורשה, במידה ואולי אצטרך אחריות רצון טוב. הצעות המחיר שקיבלתי הן, לדעתי, מופרכות במחירן גם ברמת מוסכי יבואן. 

רציתי לדעת האם הן הגיוניות לדעתכם, או שבאמת מדובר בהגזמה פראית. לשם ההמחשה, מוסך רון דורש על הטיפול הנ"ל בסביבות ה-650 שקלים.

image.thumb.png.68324ccce0d08f57e62300e0375f1888.png

הצעה נוספת עם פילטר אוויר + מזגן חלופיים זולה יותר ב-300 שקלים. לא הבדל משמעותי בכלל.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי carbugger
שגיאת הקלדה בכותרת
פורסם

המחיר גבוה לרשימה המצורפת. תנסה במספר מוסכי מורשה יבואן אחרים, לעיתים יש הפרשים משמעותיים. אם לא יהיו, תשקול לעבור למוסך מורשה לא יבואן למרות החשש מהיעדר רצון טוב. 

פורסם

המחיר 650₪ לא הגיוני בשום מוסך עבור הטיפול שכולל החלפת שלושת מסננים ונוזל בלמים.  אפילו ב"מוסך מדרכה" בשחור זה זול מדי.  זה לא טיפול קטן של החלפת שמן מנוע+ מסנן שמן.

השאלה, האם מחליפים נוזל בלמים כמו שצריך ( מרוקנים מכל הגלגלים ) או רק במיכל עודפים.

לפי מחיר הנוזל אני מנחש שלא מחליפים כמו שצריך, אבל מחיר העבודה כאילו מחליפים הכל.

רק על הסיפור היה הייתי הולך למוסך מתמחה ומוודא שמחליפים כמו שצריך.

באופן כללי, המחיר על הצד היקר גם יחסית למוסך מורשה יבואן. טיפול כזה בטויוטה שלי מתומחר במורשה ב 1200₪

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההתייחסויות.

לגבי ההצעה ממוסך רון - זה המחיר שקיבלתי בטלפון עבור הרכב הנ"ל. לא ביקשתי פירוט. נאמר לי שמדובר ב"טיפול קטן" וזה המחיר, מניח שלפני מע"מ.

ייתכן ואתה צודק והוא גם לא כולל פילטר מזגן, למשל וכמובן שלא החלפת נוזל בלמים.

באותו נושא - החלפת נוזל הבלמים נחוצה? כלומר, אם אני הולך לטיפול במוסך אחר, לדאוג שהיא מתבצעת כחלק מהטיפול?

פורסם (נערך)

כן, נחוצה.

והיא זאת שמייקרת מאוד את מחיר הטיפול.

אתה נמצא ליד הרכב זמן הטיפול? אם כן, אתה צריך לראות שמרוקנים  את הנוזל מכל 4 הגלגלים , ולא רק שואבים עם צינורית מהמיכל שנמצא בתא המנוע. כמובן, כאשר מרוקנים כמו שצריך, משתמשים פי 3 יותר בנוזל. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הגיוני זה אתה מחליט לעצמך, אני לא רואה הגיון בלשלם 2000 כשאתה יכול לשלם 600, אין פה שאלה בכלל.

שירות בקרה 400, החלפת מסנן לוקחים לך 100 על כל מסנן (זה רק להניח אותו תניח אותו בעצמך)נוזל בלמים 250 שקל נו בחייאת 

שייקחו 200 שקל על הטיפול ועוד 800 חלקים, למה 2000?! לא חבל לזרוק ככה אלפייה,  תחליף 4 צמיגים בעודף .

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם (נערך)

כאשר פותח השרשור יחזור ממוסך רון עם הצעת מחיר לטיפול זהה ( ולא לטיפול קטן), אז תוכל להשוות.

איפה אתה חי שלטיפול + החלפת נוזל בלמים לוקחים 200₪ מחיר העבודה?

מוסך רון זה לא מוסך זול, ו 650₪ לפני מע"מ לטיפול הקטן זה מחיר די סטנדרתי, גם למוסכי יבואנים ( אולי לא בצ'מפיון ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

מחיר העבודות בהצעה המקורית מוגזם מעבר לכל פרופורציה . לא ברור לי למה מעבר לשרות בקרה (אצלי 250 שקל)  מבקשים על החלפת פילטר אוויר ומזגן בכלל בנפרד ועוד את הסכומים האלה ולפני מע"מ.

כמו שהומלץ מעלי, גש לאלי סיידון. 

בקש הצעה בטלפון, ייתן לך כולל פרוט וישלח לך ב SMS. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...