Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ערב טוב.

משהו מוזר קרה בשנה האחרונה וגיליתי את זה רק עכשיו כשהגיע הזמן לחדש.

חברת הביטוח הפעילה את ביטוח צד ג' חודש מאוחר יותר מאשר את ביטוח החובה. למרות שהם נחתמו באותו מעמד.

יוצא עכשיו שהרכב מבוטח בצד ג' עד סוף יוני בעוד החובה נגמר אתמול.

אני לא מתכוון להשתמש ברכב בחודש-חודשיים הקרובים ואז כבר אחדש את שניהם יחד. אבל סתם, סיקרן אותי. זה בכלל חוקי מה שחברת הביטוח עשתה? לצורך העניין, במקרה תאונה ונזק לרכוש יהיה כיסוי במידה ואין ביטוח חובה?

תודה,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מקרה מוזר ביותר. אתה בטוח שזה לא אחד ממבצעי ה"שלם שנה קבל חודש חינם?"

חוץ מזה, בכל חידוש ביטוח קריטי לבדוק את מועדי ההתחלה והפקיעה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין. זה פשוט אומנות. לכתוב כל כך הרבה בלי להגיד כלום. איפה למדת את זה?

נו, ונגיד שזה היה מבצע. ונגיד שהייתי צריך לבדוק ולא בדקתי. מה זה קשור לשאלה?

מחילה שזה יצא קצת תקיף, אבל יוצא לי לקרוא את ההודעות שלך ברחבי הפורום. זה עקבי, הרבה מילים ואפס תוכן.

למישהו אחר יש תשובה במקרה?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

תודה על המחמאה.

האם הדבר חוקי? קודם בדוק מה העובדות, אחר כל יהיה אפשר לדון עליהן. אם שני הביטוחים הופעלו יחד, והיה לך כיסוי משך כל התקופה איני רואה שום בעיה חוקית, כמובן בתנאי שהכל הוסבר לך במעמד רכישת הפוליסה.  אני מנחש שזה קרה טלפונית ושחברת הביטוח תשלוף את הקלטת השיחה ותוכיח זאת.

אם לעומת זאת, החברה טעתה בהפעלת הביטוח, ואם תתקבל תביעה לגבי התקופה בה לא היית מכוסה, תוכל לתבוע את החברה, והשופט יחליט.

לגבי העתיד (בעצם כבר ההווה) - אל תשאיר את הרכב דקה אחת בלי ביטוח חובה. מספיק, לדוגמה, שרוכב אופניים יתקל ברכב החונה שלך וייפצע, ואתה עלול לעמוד מול תביעה לא קטנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שים לב שאתה לא מתבלבל עם מתי הם גבו את הכסף כי מניסיון שלי, הם גובים את הכסף על ביטוחי רכוש חודש אחרי גביית הכסף על ביטוחי חובה, אבל הביטוח מתחיל כמו ביטוח החובה. במסמך מופיע חודש אחרי החובה? חברת הביטוח מחויבת לעשות את מה שאתה מבקש, ואתה אמור לבדוק את המסמכים.

בנוגע לתקפות של צד ג', מדובר בשני ביטוחים שונים. תבדוק בפוליסה באתר החברה עם צד ג' תקף במקרה כזה. לדעתי, כן.

• אהבתי 1
פורסם

אין כל קשר בין הביטוחים. ביטוח חובה מכסה נזקי גוף, ביטוח מקיף/צד ג' - מכסה נזקי רכוש. לכן גם אין ביטוח חובה (אף על פי שחוקית אתה חייב לרכוש אחד כזה, לכן נקרה "חובה"), במידה נגרם נזק לרכוש באשמתך ויש ביטוח צד ג/מקיף - אתה מכוסה (בהנחה שאתה לא נופל באחד מסייגי הפוליסה). יחד עם זאת, קשה לדמיין מצב בו אתה גורם נזק רכוש לצד ג', מבלי לנהוג ברכב (שלצורך כך אתה מחוייב בביטוח חובה כאמור)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...