Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב לא גדול \קטן וחסכוני ורק אוטומטי

הדרישות העיקריות הן:

1.בטיחות

2.אמינות (לא צרפתי)

3.הוצאות אחזקה נמוכות(חלפים, דלק, טיפולים)

היאריס היא האופציה הטובה ביותר, אבל היאריס הזולה ביותר שאותה על הדרישות (1300 סמ"ק אוטומטית, מודל 2000) עולה 60K במחירון וזה לא כ"כ נכנס לתקציב...

מה דעתכם על הפולו? איגניס? המלצות נוספות יתקבלו בברכה...

תודה מראש!!!

פורסם

אני גם מחפשת רכב בסכום הזה, עד כה קיבלתי רק המלצות טובות על סיריון עם מנוע 1300 (קיימים משנת 2002) - הבעיה היחידה היא שמאוד קשה למצוא אחת כזו למכירה.

:type:
פורסם

סקודה פאביה 5 דל' 68 כ''ס ניכנסת

גם פיאט פונטו למיניהם ניכנסים יפה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
סקודה פאביה 5 דל' 68 כ''ס ניכנסת

גם פיאט פונטו למיניהם ניכנסים יפה

שים לב שהדרישה היא לרכב אוטומטי בלבד...

לגבי הפונטו השילוב של האמינות (שאין לה לפי מה שהבנתי) והגיר האוטומטי(הגרוע, תקן אותי אם אני טועה) לא עונה כ"כ על הדרישות

לגבי הפאביה, כYNET רשום שהגיר האוטומטי שלה גורע רבות בהכוח שלה(שבגירסת 68כ"ס זה קריטי), האם זה נכון?

האם יש לה הגה חשמלי בדגמי 2000-2001?

מה האיבזור שלה בדגמים הנ"ל?

תודה וחג שמח!!!

פורסם

גם בת'רד הזה אני משוחד...

טויוטה סטרלט מבציר 99'. נדירה אומנם אך מציעה את כל מבוקשך. חסכונית מאוד (ממוצע של 14, 13.5ק"מ לליטר),בטוחה - שתי כריות אוויר ו ABS. מחירי חלפים קצת גבוהים, כי צריך מקוריים לרוב. חלקי חילוף תחליפיים כמעט שאין. אבל כמעט שאין בהם צורך, אצלי כבר שנתיים וחצי לא היה כל צורך :-D .

כמו כן סיריון ממש לא נדירה, ובצורה לא ברורה מאוד זולה...

בנוסף, הייתי ממליץ לחפש דייהטסו YRV. אחות דומה ליאריס, רק תחת לוגו דייהטסו (שהיא חברת בת של טויוטה, ואף משווקת ביפן תחת לוגו טויוטה...)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
גם בת'רד הזה אני משוחד...

טויוטה סטרלט מבציר 99'.

בטוחה - שתי כריות אוויר ו ABS.

.

וזה ע"פ איזה מסחו ריסוק בדיוק?

גם לשברולט קוואליר יש שתי כריות אוויר וABS, והדבר האחרון שאפשר להגיד עליה זה שהיא בטוחה, יש לה כוכב אחד במבחני הריסוק.

אני דווקא חושב שסטרלט לא תהיה בטוחה בעליל, רכב מיושן מאוד, שבזמנו מבחני ריסוק עוד לא היו קיימים.

פורסם
רכב לא גדול \קטן וחסכוני ורק אוטומטי

הדרישות העיקריות הן:

1.בטיחות

2.אמינות (לא צרפתי)

3.הוצאות אחזקה נמוכות(חלפים, דלק, טיפולים)

היאריס היא האופציה הטובה ביותר, אבל היאריס הזולה ביותר שאותה על הדרישות (1300 סמ"ק אוטומטית, מודל 2000) עולה 60K במחירון וזה לא כ"כ נכנס לתקציב...

מה דעתכם על הפולו? איגניס? המלצות נוספות יתקבלו בברכה...

תודה מראש!!!

בטיחות? יותר לכוון הגרמניות.

אמינות? הוצאות נמוכות? המון לכוון היפניות קטנות הנפח (באזור ה-1.3).

טויוטה (יאריס, סטרלט), דייהטסו (YRV,סיריון).

פולו יקרה לאחזקה וגיר אוטומט לא הולם אותה ממש.

איגניס? יכולה להיות אופציה טובה אם נכנסת לתקציב.

נסה להתפשר בתקציב ולחפש לך יאריס. לא תתחרט.

פורסם
בטיחות? יותר לכוון הגרמניות.

אמינות? הוצאות נמוכות? המון לכוון היפניות קטנות הנפח (באזור ה-1.3).

טויוטה (יאריס, סטרלט), דייהטסו (YRV,סיריון).

פולו יקרה לאחזקה וגיר אוטומט לא הולם אותה ממש.

איגניס? יכולה להיות אופציה טובה אם נכנסת לתקציב.

נסה להתפשר בתקציב ולחפש לך יאריס. לא תתחרט.

הבעיה היא שהדרישה היא לגיר אוט' בלבד...

ההבדל בין היאריס הידנית הזולה ביותר ליאריס האוטו' הזולה ביותר הוא 14K שח(!!!)

דרך אגב, למישהו יש הסבר למה המחירון של היאריס האוטו' שנת 2000 עלה ב1 למאי באלף ש"ח???

(אסור לפרסם מחירים מהמחירון אבל בדקתי ב30 לאפריל וב1 למאי והמחיר עלה ב אלף שח, איך זה ייתכן???)

מה דעתכם על הדמיו??? הדבר היחיד שמרתיע אותי זה צריכת הדלק... מנוע 1500 עם הספק של1300 במקרה הטוב...

תודה מראש!!!

פורסם

לדמיו יש מנוע 1.5 עם 75 כ"ס, אבל יחסית עם מומנט גבוה. פחות טוב במסלול, הרבה יותר טוב בכביש, במיוחד עם גיר אוטומטי.

בקשר לצריכת הדלק, אם תסתכל במגזין ממון בידיעות היום תראה שלדמיו, ככל הנראה, צריכת דלק עדיפה ממתחרות רבות בקבוצה (יאריס, YRV ואיגניס לא מופיעות בטבלה).

אני לא רואה סיבה לדאגה בגלל העוד 200 סמ"ק. אל תשכח שמכוניות רבות בקבוצה מגיעות עם מנוע 1.4.

ושדווקא יתרון המומנט אומר שהמנוע צריך לעבוד בטורים נמוכים יותר לכדי להפיק את המירב, וזה יתרון לצריכת הדלק.

פורסם

בכל זאת 11 ק"מ לליטר זה המוןןןן יחסית ל16 של יאריס וזה בזבוז גדול בהתחשב במחירי הדלק במיוחד עבור מישהו שלא מחפש ביצועים...

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

אין שום בעיות מיוחדות לפונטו עם התיבה הרציפה, ההיפך הוא הנכון.

ממליץ לשקול אותה גם כן, חסכוניות ואחזקה זולה הם נקודות ההצטיינות שלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יאריס עושה 1:16. סבבה! אבל באילו תנאים. אולי בבינעירוני רצוף.

בנסיעה משולבת, במיוחד שמדובר במכונית ליסינג (משם הובאו בנתונים לכתה בידיעות) שהנהגים לא משלמים על הדלק אני מאמין שהצריכה תהיה גבוהה יותר. אולי הצריכה של היאריס תהיה נמוכה יותר כי יש לה מנוע מתקדם יותר. אבל לא יהיה הבדל של 60 אחוז.

פורסם
אין שום בעיות מיוחדות לפונטו עם התיבה הרציפה, ההיפך הוא הנכון.

ממליץ לשקול אותה גם כן, חסכוניות ואחזקה זולה הם נקודות ההצטיינות שלה.

מחזק את הנקודה.

בפונטו עם תיבה רציפה הגעתי (לפחות על פי דיווחי מחשב הדרך) לצריכת דלק טובה מאוד - 1:16 ואפילו יותר, בנסיעות בין עירוניות רגועות.

ואחרי 60K קילומטר שעברה התיבה ללא שום תקלות מיוחדות, אני בהחלט יכול להעיד גם על אמינותה.

לרעתה - השעיה קטנה בין הלחיצה על הדוושה לבין תגובת התיבה ורעש מנוע שגורם לך להרגיש שאתה תקוע על הילוך ראשון (צריך להתרגל...).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מחזק את הנקודה.

בפונטו עם תיבה רציפה הגעתי (לפחות על פי דיווחי מחשב הדרך) לצריכת דלק טובה מאוד - 1:16 ואפילו יותר, בנסיעות בין עירוניות רגועות.

ואחרי 60K קילומטר שעברה התיבה ללא שום תקלות מיוחדות, אני בהחלט יכול להעיד גם על אמינותה.

לרעתה - השעיה קטנה בין הלחיצה על הדוושה לבין תגובת התיבה ורעש מנוע שגורם לך להרגיש שאתה תקוע על הילוך ראשון (צריך להתרגל...).

ok, התחלתי לשקול את הפונטו...

מאיזה שנה התחילו ליבא את הדגם הנ"ל? ואיך נקרא הדגם?

האם הגיר הוא טיפטרוניק? או רציף כמו של הונדה ג'אז?

תודה מראש!!

• תוכן חדש...