Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

אנחנו זוג פלוס תינוק מעוניינים לקנות את הרכב הנ"ל. קרוב משפחה קנה אחת חדשה והתרשמתי ממנה מאוד, בגלל שהמחיר של חדשה לא בתקציב החלטתי לחפש ביד 2 אחד בן שנתיים שלוש.  

1.קראתי על הגיר הכביכול בעייתי האם זה משהו שצריך להדאיג ולחפש רכב אחר?  

2. למה המחירים גבוהים בהרבה מהמחירון של יצחק לוי? 

תודה לעונים אשמח לעוד מידע מאנשים שיש להם ניסיון עם האטקה. 

פורסם

אני מחזיק באטקה 2019 ומאוד מרוצה. רכב מהנה לנהיגה, מאובזר בכל מערכות הבטיחות האפשריות - בקרת שייוט אדפטיבית, שמירה על נתיב, זיהוי שטח מת וכו' וכו'

לגבי השאלות שלך - בשנים האחרונות רואים פחות דיווחים על בעיות בגירים של VAG , אני חבר בקבוצת של בעלי אטקה פעילה למדי ב-WhatsApp ולא נתקלתי שם בתלונות על הגיר/מצמדים.

ככלל הנושא של גיר DSG נטחן כאן בפורום  באין ספור הודעות בעשר השנים האחרונות ואני לא רוצה שגם הדיון הזה יהפוך לזירת הויכוחים  אז תחליט לבד.

לגבי המחירון והמחיר בפועל - יתכן והדבר קשור למצב השוק יד 2 באופן כללי עכשיו (עיכובים בהספקת רכבים חדשים עקב קורונה/משבר הצ'יפים שגורמים לביקוש גדול לרכבי יד שנייה בכל הדגמים)  ויתכן גם שאטקה הוא רכב  מבוקש ונמכר מעל המחירון גם בשגרה (אני מקווה 🙂)

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...