Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו בהתייעצות בנוגע לשידרוג הקיה נירו שלנו שעברה 170K והגיע הזמן להחליפה, האם יש המלצות לרכב היברידי עם מרחב פנימי גדול יותר מהנירו בטווח של ה150-160K שקל?

אני יודע שקיימת ספורטג' היברידית אבל לא רואה שהיבואן מביא אותה לארץ

צריכים רכב שיעשה בסביבות ה30K בשנה

תודה מראש

פורסם

אני חושב שהטויוטה chr יכולה להתאים, אבל לא בטוח איך היא מבחינת הגודל בהשוואה לנירו. אנחנו בזמנו פסלנו אותה בדיוק על עניין הגודל, אבל גם חיפשנו משהו מרווח הרבה יותר - בסוף הלכנו על סיטרואן c5 aircross שנכנס בתקציב בגרסה הלא-היברידית. כמה חודשים לאחר מכן יצא המודל ההיברידי, אבל הפער במחיר משמעותי.

פורסם
לפני 44 דקות, Tal Barami כתב:

אני חושב שהטויוטה chr יכולה להתאים, אבל לא בטוח איך היא מבחינת הגודל בהשוואה לנירו. אנחנו בזמנו פסלנו אותה בדיוק על עניין הגודל, אבל גם חיפשנו משהו מרווח הרבה יותר - בסוף הלכנו על סיטרואן c5 aircross שנכנס בתקציב בגרסה הלא-היברידית. כמה חודשים לאחר מכן יצא המודל ההיברידי, אבל הפער במחיר משמעותי.

בדקתי גם את הCHR וגם את הKONA של יונדאי ושתיהן פחות או יותר בגודל של הנירו, לגבי הסיטרואן לא בדקתי, מטריד אותי עניין האמינות והסחירות לאחר מספר שנים, תוכל אולי לרשום איך אתה חווה את הC5?

פורסם
לפני 11 שעות, car9203 כתב:

רכב חשמלי אופציונלי מבחינתכם?

פחות רלוונטי בגלל חוסר מיקום בעמדת טעינה וגם אני לא חושב קיים רכב חשמלי בתקציב

פורסם
לפני 13 שעות, okfir כתב:

בדקתי גם את הCHR וגם את הKONA של יונדאי ושתיהן פחות או יותר בגודל של הנירו, לגבי הסיטרואן לא בדקתי, מטריד אותי עניין האמינות והסחירות לאחר מספר שנים, תוכל אולי לרשום איך אתה חווה את הC5?

שני הרכבים קטנים משמעותית מהנירו , הטיוטה היא בכלל רכב שהיה צריך להיות מיועד ל2 נוסעים בלבד, המושב האחורי צפוף וחרך הירי הנקרא חלון נראה סימלי בהחלט.

הייתי ממתין מעט יותר לנירו החדשה אשר אמורה להגיע בחצי השנה הקרובה , אני לא הייתי פוסל רכב מיבואן מקביל, רק קח בחשבון שבתקציב שלך רכב פלג אין דוגמאת הספורטאז יהיה יקר יותר, ככל הנראה גם הנירו החדשה תגרד את ה 170K לגירסאת הפלאג אין. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 46 דקות, CX25GTI כתב:

שני הרכבים קטנים משמעותית מהנירו , הטיוטה היא בכלל רכב שהיה צריך להיות מיועד ל2 נוסעים בלבד, המושב האחורי צפוף וחרך הירי הנקרא חלון נראה סימלי בהחלט.

הייתי ממתין מעט יותר לנירו החדשה אשר אמורה להגיע בחצי השנה הקרובה , אני לא הייתי פוסל רכב מיבואן מקביל, רק קח בחשבון שבתקציב שלך רכב פלג אין דוגמאת הספורטאז יהיה יקר יותר, ככל הנראה גם הנירו החדשה תגרד את ה 170K לגירסאת הפלאג אין. 

הפלאג אין פחות רלוונטי בגלל חוסר מיקום של עמדת טעינה, אמנם יכול לחסוך לא מעט דלק אבל לא רוצה להסתמך על סוללה שעלולה להגמר מהר ואז נשאר מנוע בנזין סטנדרטי ויחסית בזבזני

פורסם
לפני שעה, okfir כתב:

הפלאג אין פחות רלוונטי בגלל חוסר מיקום של עמדת טעינה, אמנם יכול לחסוך לא מעט דלק אבל לא רוצה להסתמך על סוללה שעלולה להגמר מהר ואז נשאר מנוע בנזין סטנדרטי ויחסית בזבזני

הפלאג אין מתפקד כהיברידי רגיל ללא טעינה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 55 דקות, CX25GTI כתב:

הפלאג אין מתפקד כהיברידי רגיל ללא טעינה .

אני לא מבין יותר מדי בטכנולוגיה של הפלאג-אין ההיברידי אבל האם הפלאג אין מטעין את עצמו בזמן הנסיעה כמו ההיברידי הנוכחי שלי?

לפני שעה, outnex כתב:

ובנירו הנוכחית שלך אין מנוע בנזין בזבזני?

צודק

פורסם

הנירו החדש יגיע גם בגרסה היברידית וגם פלאג אין והוא גדול מהנוכחי (בכמה אני לא יודע). אם אין לך איפה להטעין קנה את ההיברידי, הוא קל יותר ויותר חסכוני ללא הטענה.

פורסם
לפני שעה, Uri-G כתב:

הנירו החדש יגיע גם בגרסה היברידית וגם פלאג אין והוא גדול מהנוכחי (בכמה אני לא יודע). אם אין לך איפה להטעין קנה את ההיברידי, הוא קל יותר ויותר חסכוני ללא הטענה.

יש הערכה למתי יגיע?

• תוכן חדש...