Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת 3008 2000 Turbo Diesel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ביצעתי בדיקה דרך המד האלקטרוני,לא ניראית בעיה כלשהי.

אשמח להבין את צבע המדיד ו/או המקט הספציפי למנועי ה2.0hdi (תמונה גם תעזור),כדי לוודא שהמדיד שלי לא הוחלף ו/או פגום.

אשמח לעזרה בנושא

פורסם

אתה סתם נלחץ.

המדיד שלך תואם למה שצריך להיות ב 2000 סמק HDI יורו 6 ע"פ נתונים שיש ברשת. אתה מאשר שיש הטבעות של היצרן על המדיד. יותר מזה ?...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

אתה סתם נלחץ.

המדיד שלך תואם למה שצריך להיות ב 2000 סמק HDI יורו 6 ע"פ נתונים שיש ברשת. אתה מאשר שיש הטבעות של היצרן על המדיד. יותר מזה ?...

לא נלחץ,רוצה לוודא.

יכול מאוד להיות שהמדיד שלי (רק סופו נשבר) והמשיכו להשתמש בו (נכון,הסיכוי קלוש..).

צבע ראש המדיד כחול-תכלת,ובכל חיפוש ברשת אני נתקל רק במדיד בצבע כתום המתאים לרכב.

הסיבה שאני שואל היא כי ממש קשה לבצע קריאת שמן פשוטה לאחר טיפול…מה שלא ממש הגיוני בעיניי.

מצנצל שאני מתעסק בזוטות,אך אשמח למק״ט המתאים למנוע והשנה הספציפית או תמונה של מדיד מאחד בעלי הרכב הדומים.

פורסם

ברשת יש גם מדידים כחולים, הכתום הוא לא היחידי. עצם העובדה שגם בספר רכב יש לך את 3 הסוגים, לא הייתי נסחף.

אין סיבה שמדיד יישבר סתם כך, זה מדיד שבקושי השתמשו בו כמה פעמים בודדות עד היום, הוא עוד חדש. מיילא היה ישן מאוד ופריך...הוא לא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, איציק נ. כתב:

ברשת יש גם מדידים כחולים, הכתום הוא לא היחידי. עצם העובדה שגם בספר רכב יש לך את 3 הסוגים, לא הייתי נסחף.

אין סיבה שמדיד יישבר סתם כך, זה מדיד שבקושי השתמשו בו כמה פעמים בודדות עד היום, הוא עוד חדש. מיילא היה ישן מאוד ופריך...הוא לא.

איציק

אכן חפרתי את הרשת,ולא מצאתי יותר מדי התייחסות לנושא הצבע ,אלא המכנה המשותף הוא שרוב המדידים מגיעים עם פלסטיק בחלקם התחתון ,להבדיל משלי,ולכן רציתי לוודא זאת.,מבין ומודה על תגובתך ויכול להיות שאני באמת נסחף עם הנושא, רק מדגיש שקשה מאוד לוודא כמות שמן תקינה ע״י הסתכלות בסיסית על המדיד ,ואם ניתן לפתור את הנושא ע״י החלפה למקורי אחר למשל אוכל לשקול זאת..

עריכה אחרונה על ידי shainov
פורסם

הי חברים

אכן ביצעתי בדיקה ואין שום חשש.זהו המדיד ואכן קשה לקריאה (מומלץ באור יום)

מודה לכולם על העזרה וההבנה בנושא וארצה לשאול שאלה לגבי שנן מומלץ ויותר חשוב איכותי כמה שיותר (כרגע יש total ineo מקורי)

שמן מומלץ לרכב זה חשוב שיעמוד בתקן C3 /psa 2297  או psa2290?

פורסם

הטוטאל קוורץ מצוין ומומלץ. עוד אפשרות היא של מוביל1 יש גם בתקן 2297.

לא נתקלתי בשמנים נוספים בארץ בחנויות החלפים או במוסכי לובינסקי.

פורסם (נערך)

דגם המנוע המדוייק ע״פ רישיון רכב הוא AH01

עוזר לנו?

לגבי הTotal אכן מצויין ומומלץ רק שבחודש קפץ מ190 ל250 שח ללא הצדקה ממשית…

עריכה אחרונה על ידי shainov
פורסם
לפני 13 דקות, shainov כתב:

דגם המנוע המדוייק ע״פ רישיון רכב הוא AH01

עוזר לנו?

בעבר לפני כמה שנים הייתה המלצה ל 0W30 תקן B712302 וגם ל 5W30 תקן B712297. 

בשלב מסויים השארו רק את 5W30 כמומלץ. 

• תוכן חדש...