Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב הכי אמין? שיחזיק לאורך זמן ללא בעיות? באזור ה100K שח יד שניה
ניסן אקסטריל, מיצובישי אאוטלנדר, טויוטה פריוס פלוס. פיגו' 5008.

אין לי צורך ב 4X4
לגבי נוחות ומרווח זה חשוב אך בראש ובראשונה חשוב לי אמינות הרכב למשך שנים גם אם אצטרך לוותר על נוחות.

חשוב לי לדעת איזה שנים נחשבים לטובים ואזה דגמים מדוייקים כדאי (לדוגמא ניסן VISIA או סנטה)

בנוסף, אשמח לשמוע עוד הצעות.

תודה רבה!

פורסם

חבוב, תגדיר מה הצרכים. 7 מקומות כאשר פותחים את מקום 6+7 פעם בחודש לנסיעה של חמש דקות?

האם צריך להכניס 3 כסאות בשורה 2? כי צריך לחגור אותם? האם יש כסאות בטיחות נגד כיוון הנסיעה? ועוד להגיע לשורה 3 ששם ישבו ילדים יותר גדולים?

האם יש לך צורך בשורה 2 שיש בה שלוש כס

אם זה רכב למשפחה ולא להובלת בקר, אז תחשוב ותפרט מה הצרכים. 

פורסם (נערך)

חבל לפתוח 3 שרשורים בדיוק באותו הנושא. זה בזבוז של זמן ומשאבים מהפורום. מומלץ להתמקד בשרשור אחד ולרענן אותו לפי הצורך.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...