Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום 

לאיזה רכב מסחרי בינוני יש שקע 110/220 מובנה?

הכוונה היא רכב מסחרי שבו ניתן לשים מוצר להדגמה שצורך 110/220 וולט , וזאת מבלי להצטרך להתקנה של ממיר חיצוני.

תודה מראש לעונים

פורסם

סליחה על הבוטות…

באמת תבחר רכב עפ״י המצאות ספק מובנה? על איזה הספק מדובר?

ראה ממיר ל-110v בהספק 500w.

https://www.amazon.com/Kinverch-Continuous-Inverter-Adapter-Charging/dp/B07KJ1DN6F/ref=sr_1_1_sspa?keywords=Inverter+12V+to+220V&qid=1646063422&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFXVjFWREhJNks0WE8mZW5jcnlwdGVkSWQ9QTAwMDM4MDEyTzI1Wk9ZSlRPUUhUJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA0NDkzMjExNVY5NjZFNU9RVEpXJndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

פשוט וקל לשימוש - משלוח חינם באם תגיע ל-49$

בהנתן הספק אלטרטור טיפוסי של 100A (׳עם גז׳), מתח מוצא של נניח 13.5v לאחר הנחתה וצרכנים אחרים - מדובר על הספק מקסימלי נצרך של עד 1,000W, מעבר לכך - גנרטור נייד

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

תודה על התשובה איש המים , גם אם היא בוטה משהו.

לשאלתך , כן

ושאלתי ,כפי שקראת, מבקשת ללא התקנת ממיר חיצוני.

זהו רכב שמקום העבודה ירכוש לנסיעה מידי פעם להדגמה, כך שהדרישה היחידה מרכב זה היא שיגיע מנקודה A לנקודה B

כל שאר הירקות כגון,תצרוכת דלק,נוחות נסיעה,אוטומט/ידני וכדומה אינם רלוונטים.

אודה אם למישהו יש תשובה לשאלתי , במידה ולא קיים רכב כזה אז לא תהיה ברירה למקום העבודה אלא להתקין ממיר חיצוני.

פורסם

בדודג' ראם יש שקע 110

בשברולט סילברדו יש שקע 220

השקעים האלו מיועדים מבחינת ההספק למשהו בסגנון לפטופ.

שניהם דורשים רשיון 03. לא יודע אם זה עומד בהגדרה שלך למסחרי בינוני.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

תודה YNV

לצערי לא עונה

הכוונה במסחרי בינוני לרכבים כמו סיטרואן ג'אמפי או ניסן NV, משהו בגודל הזה.

עריכה אחרונה על ידי Zorly
פורסם

במילואים האחרונים היה לי באמבולנס הצבאי החדש שקעים של 220 מאחורה. מרצדס ספרינטר אם אני לא טועה. אבל אני 98% בטוח שזה התקנה מקומית.

• תוכן חדש...