Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים עלו משנה שעברה. צד ג' עלה ב14% ל960. ממש מרגיז במיוחד שאני איתם מ2017.

איפה אתם ממליצים לחפש הצעת מחיר טובה יותר?

image.thumb.png.2fdb681f1b305e2453e1b0897a6188e7.png

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני בדקתי השבוע בביטוח ישיר ובוובי - ישיר היה יותר זול. אבל זה נכון לביטוח רכב מסויים שלי, ואי אםשר להסיק מזה לגבי מבוטח אחר ורכב אחר.

מציע לך להזין נתונים באתרים של כמה חברות וסוכנויות ביטוח, להמתין לפניות הטלפוניות שלהן ולנהל מו"מ עם כולן. לכל חברה מפתח שונה לתמחור, ובהתאם לכך לכל לקוח תתאים חבילה של חברה או סוכנות אחרת. חוץ מזה, דאג להשוות תפוחים לתפוחים, כי לעתים ההבדלים המשמעותיים הם בתנאי הפוליסה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן בדקתי בישיר היה יקר יותר לרכבי.

לשלמה יש מסלול בשם AppToYou לנוהגים מעט בשילוב עם איתורן בחינם ואפליקציה שמנטרת את הנהיגה ונותנת הנחה בתום התקופה אם אתה נהג זהיר. אני צריך לבדוק את זה, פעם ראשונה שאני שומע על זה ואין אזכור בפורום כלל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

ממליץ על go מבית הכשרה חברה לביטוח. אני אישית קיבלתי הצעה טובה יותר מוובי ונציג נעים ויעיל. כמובן שיש צורך להשוות את פרטי הביטוח בין חברה לחברה כדי לוודא שאכן ההצעות ניתנות על אותו המפרט או טוב יותר. 

פורסם
לפני 35 דקות, Moshe c כתב:

ממליץ על go מבית הכשרה חברה לביטוח. אני אישית קיבלתי הצעה טובה יותר מוובי ונציג נעים ויעיל. כמובן שיש צורך להשוות את פרטי הביטוח בין חברה לחברה כדי לוודא שאכן ההצעות ניתנות על אותו המפרט או טוב יותר. 

ממליץ גם. חידשתי היום. זול יותר מכל ההצעות.

(לא הגעתי למצב של תביעה אז ההמלצה למחיר בלבד)

פורסם (נערך)

סיפור של חבר:

הוא קיבל הצעה מוובי (והתמקח טיפה). עדיין לא היה מרוצה.

הוא פנה לסוכן ביטוח והשיג הצעה זולה יותר מההצעה האחרונה של וובי.

הוא עשה מקיף, צד ג וחובה וההבדל יצא לו כ1000 ש"ח.

אני מציע שתנסה לקבל הצעה מסוכן

עריכה אחרונה על ידי frowner
פורסם
לפני 15 שעות, Coro כתב:

כן בדקתי בישיר היה יקר יותר לרכבי.

לשלמה יש מסלול בשם AppToYou לנוהגים מעט בשילוב עם איתורן בחינם ואפליקציה שמנטרת את הנהיגה ונותנת הנחה בתום התקופה אם אתה נהג זהיר. אני צריך לבדוק את זה, פעם ראשונה שאני שומע על זה ואין אזכור בפורום כלל.

עשיתי ביטוח דומה בהראל - נקרא הראל סוויץ’, אין הנחה על נהיגה זהירה. יש סכום התחלתי + משלמים לפי הקילומטרים שנוהגים מדיי חודש.

לפני 14 שעות, David2540 כתב:

ממליץ גם לבדוק את ווישור וליברה הם זולים משמעותית הרבה פעמים מהאחרות

שנה שעברה הייתי מבוטח בליברה, השנה הציעו לי ביטוח שהיה יותר יקר ממה ששילמתי שנה שעברה וזאת גם אחרי הנחת ”העלק” כסף ליברה שנצבר לזכותי. בדקתי בחברות נוספות שכולם היו שווים או זולים מליברה.

ממש רצו בליברה שהשאר איתם...

כאמור בסוף ועקב כך שאינני נוסע הרבה, בחרתי בהראל.

פורסם

מה שהאתר נותן לא רלוונטי. שיחת הטלפון יכולה להפחית המחיר בעשרות אחוזים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...