Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

לפני כמה הודעות נכתב שהדגם הזה הוא פיקציה ולא באמת ניתן להזמין אותו.

במקרה של הספרינג, המחיר הזה, זאת דרך של היבואן להגיד "לא מוכר".

אני די בטוח, שגם אם יבוא לסוכנות מישהו מספיק הזוי בשביל להשכיב 130 אש"ח על זה, ידפקו לו גם זמני אספקה מפגרים, וגם אם יסכים לחכות, ההזמנה גם או לא תיקלט או תבוטל באופן מפתיע בתירוץ שקר כלשהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

חבל, במחצית המחיר היא אולי יכלה להיות להיט וגם אז זה היה משאיר טעם לא מרגש בפה. טכנית-wise, מביך שיחידת ההנעה של הרכב הזה שווה בכוחה ליחידת העזר החשמלית שקיימת בנירו/איוניק/קונה ההיברידיות (מבחינת raw output).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 2
פורסם

איילון הביאו גם את הסיוויק החדשה במחיר של 200 אלף שקלים.

נראה שהם נכנסו לנישה של "להביא דגמים שהיבואן לא מביא ולתקוע מחיר למי שירצה את הרכב ראשון, עד שהייבואן הסדיר יביא במחיר שפוי יותר".

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחיר של היבואן המקביל (במקרה של ההונדה) לא משקף את המחיר לצרכן - המחיר בפועל דומה, וולעיתים נמוך יותר מהמחיר של היבואן הרשמי.

פורסם

אני חושב על ההורים של אשתי וכמה זה יכול להתאים להם.

פנסיונרים, לא יוצאים מהעיר אף פעם, נוסעים ממש לאט, יש להם בית עם חניה פרטית צמודה ועושים סביבות ה5000 קילומטר לשנה.

רוב הזמן הרכב שלהם מותנע עם מזגן ולא זז מהמקום כי הוא חמי מחכה לאשתו באוטו בזמן שהיא בסופר.

כשהם ירצו להחליף את השברולט טראקס 🤮 שלהם, זו יכולה להיות אופציה לא רעה במחיר הנכון.

ב130K זה טירוף אבל ב110K זה דווקא מתאים להם.

אני לא הייתי קונה אחד למשפחה שלי אבל בשביל זוג מבוגר שלא יוצא מהעיר? בטח.

• לא הבנתי... 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

למה זה מתאים להם ב 110 אלף?

פנסיונרים יותר מועדים לתאונות, הרכב הזה קיבל כוכב אחד ביונקאפ.

למה לא פיאט 500 ב 110 אלף שח?

למה לא מיצובישי ספייס סטאר או פיקנטו שיעלו 30 אלף פחות?

הרכב הזה אמור להיות ספרטני ולא מפנק בדיוק כמו שאר דגמי דאצ'יה. אם הוא לא נמכר במחירים של דאצ'יה, למה לקנות אותו?

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, יוסי פרנקוס כתב:

פנסיונרים, לא יוצאים מהעיר אף פעם, נוסעים ממש לאט, יש להם בית עם חניה פרטית צמודה ועושים סביבות ה5000 קילומטר לשנה.

רוב הזמן הרכב שלהם מותנע עם מזגן ולא זז מהמקום כי הוא חמי מחכה לאשתו באוטו בזמן שהיא בסופר.

כשהם ירצו להחליף את השברולט טראקס 🤮 שלהם, זו יכולה להיות אופציה לא רעה במחיר הנכון.

במחיר הזה יש אופציות הרבה יותר טובות.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

איילון הביאו גם את הסיוויק החדשה במחיר של 200 אלף שקלים.

נראה שהם נכנסו לנישה של "להביא דגמים שהיבואן לא מביא ולתקוע מחיר למי שירצה את הרכב ראשון, עד שהייבואן הסדיר יביא במחיר שפוי יותר".

בד״כ זה קורה או שמדובר ברכב יוקרה שאפשר כך לייבא אותו במחיר זול יותר, או שמדובר ברמות גימור שהיבואן פשוט לא מייבא. בספרינג אין מה לדבר על רמות גימור מיוחדות, והתקורה של יבוא מקביל על רכב זול לא בדיוק מאפשרת יותר מדי רווח ליבואן המקביל (שוב, המחיר הסביר העליון הוא 80K ש״ח).

לפני כשעה, יוסי פרנקוס כתב:

אם דווקא חשמלית, רנו זואי בת שנתיים-שלוש עם ק״מ נמוך נמכרות סביב ה-70000-80000 ש״ח.
כלכלית קשה להצדיק רכב חשמלי בנסועה כזו נמוכה. מכונית דלקית עדיין תיתן עלות הדלק זניחה והטיפולים גם לא יהיו משמעותיים כל עוד מדובר בדגם פשוט ואמין.
וככל הנראה, כל עוד רוב הנסועה עירונית, הכי זול ופשוט זה לקחת מונית ספיישל לכל מקום.

פורסם

הם רוצים רק חשמלי, והם בחיים לא יקנו רכב משומש.

קשה להבין שלמרות שלחובבי רכב או אנשים עם ילדים זה לא מתאים, אולי זה כן מתאים לאנשים מסוימים כשזה עונה על כל הקריטריונים שלהם?

פורסם

קריטריון "רק חשמלי",  הוא אפילו יותר מוזר מקריטריון "רק הונדה", אבל אם זה רק מה שרוצים ,אי אפשר להתווכח עם זה. 

רק פשוט לקחת בחשבון, שזו תמורה מאוד מאוד גרועה עבור הכסף שלהם. 

לפני 3 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

כשהם ירצו להחליף את השברולט טראקס 🤮 

אגב, זה מצחיק שאתה עושה אימוג'י כזה על שברולט טראקס, כי כניראה מול הספרינג, היא תרגיש כמו מאייבך

• מצחיק 1
פורסם

זה לא מוזר בכלל.

יש לרכב חשמלי יתרונות אדירים, במיוחד כשאתה נוסע בתוך עיר קטנה בפריפריה ולא צריך באמת משהו מעבר לתחבורה בסיסית ואיטית.

גם כשאני אחליף את הרכבים שלי זה יהיה רק לחשמליים (או למשהו מעניין ברמה קיצונית), כי זו חוויה אחרת לגמרי.

אגב, כסף זה לא העניין בכלל.

לא כל החלטה צריכה להיות כלכלית.

פורסם
לפני 23 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

הם רוצים רק חשמלי, והם בחיים לא יקנו רכב משומש.

קשה להבין שלמרות שלחובבי רכב או אנשים עם ילדים זה לא מתאים, אולי זה כן מתאים לאנשים מסוימים כשזה עונה על כל הקריטריונים שלהם?

אם הם לעולם לא יוצאים מחוץ לעיר אז אולי באה בחשבון חשמלית עירונית (מה שבאירופה קרוי Quadricycle (בחלק מהמדינות בכלל לא דורש רשיון נהיגה) ובארה״ב קרוי Neighborhood Electric Vehicle). למשל
https://www.automag.co.il/lichi-e-car-city-drive-israel/
זה יותר תחליף לקטנוע 50 סמ״ק ולא נחשב מכונית (אסור להם לנוע בכבישים בין-עירוניים, לא רק במהירים, והמהירות מוגבלת ל-70 קמ״ש); אבל זה כלי רכב סגור וזול יותר ממכונית. יש מזגן. לטעמי, תמורה לא טובה עבור המחיר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 שעות, yulianx כתב:

מחיר של 130 אלף ש"ח לפני ההנחות:

דאציה ספרינג הגיעה

מחיר "התחלתי" בייבוא מקביל ועוד כתוב שיהיה הנחות נאות.

לדעתי אצל היבואן הרשמי המחיר באולמות יהיה 105-109 ללא אפשרות להנחות כלל.

קצת יפספס את המטרה שלו אבל לפחות יימכור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...