Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה הפחים של eko יקרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כי אנשים מוכנים לשלם על פיצ׳רים שפתאום  אי אפשר לחיות בלעדיהם.

הנה תיאור כמה תכונות לדוגמא:

✔ נירוסטה עבה בציפוי אנטיבקטריאלי - לכל החיידקים שיוצאים מהפח ונצמדים לצד החיצוני שלו?

✔ פח פלסטיק פנימי עבה מונע הצטברות חיידקים - גם אנטיבקטיאלי וגם מונע חיידקים, וואו. ומזל שהוא עבה, חשוב שיהיה עמיד למי שזורק משקולות לפח.

✔ מסגרת סיליקון המונעת ריח רע ומאפשרת סגירה הרמטית - ברור הרמטי, כמו מעבדת חומרים מסוכנים

✔ מתקן לקפסולות בושם EKO - כי סתם לזרוק עץ ריח פנימה זה לחנונים

✔ מנגנון פתיחה קבועה - עבור אותם מקרים שאתה זורק לפח 40 פעמים ברצף
✔ טריקה שקטה במיוחד - לכל אלה שמתעוררים כשהפח נסגר ב-3 בבוקר

✔ גלגלים לנשיאה קלה - לכל אלה שלוקחים את הפח לטיול.

✔ תצוגה דינמית עם ממשק ידידותי ופשוט לפעולה - לכל אלה שמתקשים לתפעל פח אשפה

✔ חיישן לפתיחה אוטומטית - טוב, ניתן לכם משהו, זה נחמד.

(האמור נכתב בהומור, אין בו להעביר ביקורת על צרכנות העולם המודרני. פיחוח נעים לכולם).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 5
  • מצחיק 10
פורסם

צחקתי בקול

יש לי פח "רגיל" עם חיישנים (אוטומטי ולא של EKO), הבטריות מתו לפני כמה חודשים והמשכתי להשתמש בו בלי החיישנים (כן כן, אשכרה פותח וסוגר עם היד, מדהים!!), בכנות? לא פחות נוח מאשר עם החיישן אם לא יותר, לא מרגיש צורך להחליף סוללות.

מצד שני, בבית של ההורים שלי, גם כן פח אוטומטי שנמצא מחוץ  לבית, הבפנים שלו חלוד (לא משפיע על התפקוד, אין ריח, לא נשבר וכו') אז אמא שלי לוחצת להחליף אותו רק בגלל העניין האסתטי (למרות שהוא בחוץ ואף אחד לא רואה אותו חוץ ממי שיוצא לזרוק זבל...), לך תבין

פורסם

שנים הפח שלי היה דלי פלסטיק בעשרה שקלים, בלי מכסה. גם ככה מוריד את הזבל כל יום.

אשתי התעקשה שזה לא אסתטי, אז קנינו בגרופון איזה פח חשמלי עלום שם. המכסה הפסיק לתפקד אחרי כמה חודשים והחלפת סוללות לא עזרה.

אבל המינוס הכי גדול זה שלא היה לו פח פנימי נשלף. ולשלוף כל פעם את השקית המלאה היתה משימה קשה, כי השקית היה נתפסת בכל מיני פינות ונקרעת ומטפטפת ואז צריך לשטוף את כל הפח..

אז בבלאק פריידי האחרון קנינו פח של דקו מKSP, ב300 ומשהו שקל.

עכשיו הוא גם גדול ורחב יותר ממה שהיה וגם יש לו פח פנימי עם דופן חלקה, כך שהשקית נשלפת בקלילות.

בינתיים הפח סבבה והזבל מרוצה שקיבל פח חדש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני שנה בערך רכשנו פח אוטומטי 45 ליטר. עד לפני שבועיים לא שמתי לב שהוא של EKO. עלה 500 ש"ח בקניה ספונטנית בלי סקר שוק.

האמת, השדרוג הכי משמעותי שעשינו בבית בתקופת השהיה הממושכת.

סוללות החלפנו פעם אחת, לפני כחודש.

גלגלים אין לדגם שלנו.

לא משתמשים בקפסולות ריח.

כן משתמשים באופציה של פתיחה קבועה, אי אפשר בלי זה כשעובדים במטבח. אפילו לזרוק תיון יכול להיות מאתגר בלי הפתיחה הקבועה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Eko יקר? לך תראה מה זה פחים של barbanita.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יאמן לאן הגענו, ועוד אני אוחז מגולשי קארספורום כאנשים חושבים....

פח אשפה ב 500 ש''ח?!

מצריך סוללות כדי לעבוד?!

פתיחה אוטומטית?! (לגיטימי לקטועי שתי גפיים תחתונות, לכל השאר, הפתרון הוא דוושה)

• אהבתי 1
פורסם

וואלה לפני שנה קניתי פח של חברה עלומת שם במרכז המזון בירכא. עגול, גדול, נראה טוב ונפתח עם דוושא.

יש טריקה שקטה, יש אפשרות שישאר פתוח קבוע, יש "טבעת" להלביש עליה שקית ולא נתקלתי בבעיה לשלוף ממנו את השקית מעולם בגלל גוף פנימי "חלק" וחור קטן בתחתית שמונע וואקום. בתכלס לא הסתכלתי או ידעתי שיש את כל ה"פיצרים" האלו שקניתי אותו, הסתכלתי נטו על גודל ושנראה סולידי ולא יתפרק אחרי 2 לחיצות על הדוושא. האמת? פח הכי טוב שרכשתי. עלה 180 שקל וגם זה חשבתי שקצת יקר כי זה בסופו של דבר כולה דלי גדול עם מכסה שנפתח עם הרגל..

אני רואה את הפחים האלו של אקו או מותגים אחרים ב500(!!!) שקל+.. ובאמת שאני לא מצליח להבין למה לעזזאל ואיזה הצדקה יש להוציא על פח זבל 500 שקל? מעוצב ככל שיהיה לא חסר פחים שנראים טוב בשליש מחיר ממותגים אחרים או עלומי שם. זה כולה פח.

ובכלליות כל פח עם המנגנונים האוטומטים האלו שנתקלתי בו זה עובד חצי כוח. לא תמיד מזהה שמעבירים יד וגם לפעמים נפתח סתם ספונטני כשחולפים על פניו. לחיצה בכפתור טאצ לפתיחה? אני כבר מושיט את היד לפח מה כואב לי להרים את המכסה לבד?! לא ממש מבין את הצורך בגימיק הזה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא נחמד הפתיחה עם הטאצ'. יותר נח מלהרים את המכסה. אני מתכוון לטאצ' לא חשמלי, עם קפיץ כזה.

פח עם פתח חשמלי מבחינתי זה כבר ברמה של אביזרים לבעלי מוגבלויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, dalet11 כתב:

לא תמיד מזהה שמעבירים יד

הגרסה המכנית של זה:

קל לדמיין את עצמך מנפנף בהיסטריה מעל הפח....

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • מצחיק 8
פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

✔ מסגרת סיליקון המונעת ריח רע ומאפשרת סגירה הרמטית - ברור הרמטי, כמו מעבדת חומרים מסוכנים

קרו מקרים (יש לי שני ילדים 😂)

לפני 3 שעות, Be roo כתב:

✔ מתקן לקפסולות בושם EKO - כי סתם לזרוק עץ ריח פנימה זה לחנונים

קרו מקרים שנשלחתי עם משימה "ספיישל" לזרוק פח בגלל הריח (שוב, שני ילדים).

לפני 3 שעות, Be roo כתב:

✔ טריקה שקטה במיוחד - לכל אלה שמתעוררים כשהפח נסגר ב-3 בבוקר

קרו מקרים 🤣

ועדיין לא קניתי פח כזה, אלא פח פשוט מאיקאה ב-150 שקל שיחליף פח של כתר Curver שעובר להורים שלי

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

Eko יקר? לך תראה מה זה פחים של barbanita.

זה הפח המפורסם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כולכם צודקים לגמריי.. זה כולה פח..

גם 350 שח לפח דוושא רגיל זה לדעתי יותר מדי, זה לא שיש לו אקוסיסטם שמתחבר לבית החכם...

העניין היחיד שגורם לי לפזול לכיוון הeko הוא האחריות של ה3 שנים. גם על המנגנון של הדוושה וגם של המכסה.

אצל אבא שלי היו כמה וכמה פחים במחיר של 200 שח וכולם נשברו אחרי שנה של שימוש.. אז אולי דווקא כן כדאי ללכת על מותג עם אחריות?

פורסם

כתר Curver החזיק אצלי משהו כמו 8-9 שנים והמנגנון עדיין תקין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...