Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו יפה יפה :)

אבל אלעד, תגיד לי משהו.. בגלל נורה שרופה וטיקים ברמקול הכנסתם ת'אוטו למוסך ליום? ועוד קיבלתם את זה במקום? אחלה ביטוח :lol:

זה לא ביטוח, זה מה שקורה כשקונים רכב ביותר מחצי מיליון ש"ח, מתייחסים אליך (הרבה) יותר יפה.

בכל מקרה,

הנעה אחורית בשילוב 240~ כ"ס, חייב להיות מהנה.

מקווה מאוד שייזדמן לי נסיעה על אחת כזו.

בכלל לא חייב להיות מהנה. לצערי לא יצא לי לנהוג ב-300C, אבל ישבתי בתוכה (מרשימה למדי), שמתי לב שהשמשה הקדמית מאוד קטנה ומסתיימת מוקדם מאוד בגג הרכב, כך שההרגשה מעט קלסטרופובית.

בנוסף, לפי המבחן ב"אוטו", היא בכלל לא מהנה לנהיגה, וה-CTS עדיפה עליה משמעותית. למרות שיש הנעה אחורית והרבה כוחות סוס, אם כיול האוטו הוא רך, ההגה גרוע, והעברות המשקל לא נעימות, מקבלים חבילה לא מהנה לנהיגה (וזה אפילו שאפשר להשיג היגוי יתר לפי דרישה).

רק לציין משהו קטן, מהניסיון שלי לפחות. הרבה מאוד חבר'ה מקבלים לידיים שלהם מכונית הנעה אחורית חזקה וישר מספרים על החלקות הכוח הנשלטות לאורך עשרות מטרים שהם עשו. ב-99% מהמקרים זה בולשיט מוחלט, מכיוון שהחלקת כוח היא לא עסק פשוט בכלל, על אחת כמה וכמה ברכב עצום וכבד כמו ה-300C. יותר מזה - אני ממליץ לרוב החבר'ה הלא מנוסים לא לשחק עם בקרת היציבות ברכבי הנעה אחורית חדשים וחזקים. היא שם בשביל להציל את החיים שלכם, ולא תאמינו כמה טוב היא יכולה לעשות את זה. ההבדל בין עם בקרת יציבות ובלי ב-325 (ב.מ.וו, כן?) שנהגתי עליה, היה עצום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. תתחדש על הרכב הזמני, נראה מעולה.

ב. למה (וזה קורה לי די הרבה פעמים באופן כללי..) אחרי שהורדתי את הסרטונים וניסיתי לנגן אותם בוינאמפ/מדיה פלייר אז יש רק את הפס קול ואין את הסרט עצמו?

פורסם
יותר מזה - אני ממליץ לרוב החבר'ה הלא מנוסים לא לשחק עם בקרת היציבות ברכבי הנעה אחורית חדשים וחזקים. היא שם בשביל להציל את החיים שלכם, ולא תאמינו כמה טוב היא יכולה לעשות את זה. ההבדל בין עם בקרת יציבות ובלי ב-325 (ב.מ.וו, כן?) שנהגתי עליה, היה עצום.

רוני

כמה שאתה צודק. במיוחד אם נוסעים בכבישים כאלו:

DSCF0182.JPG

DSCF0183.JPG

DSCF0247.JPG

DSCF0251.JPG

פורסם

רכב יפיפה!

אני זוכר כשרק הופיעו הסנוניות הראשונות שלו בארץ ולא יצא לי לראות אותם על הכביש, נסעתי לי הביתה ופתאום ראיתי במראה את ה"דבר" הזה נוסע אחרי. זה פשוט רכב מרשים.

פורסם

תגיד, באיזה מוסך אתה מטפל? הברנדה שלי צריכה איזה חזרה לכשירות... אם מקבלים C300 כשהקאדילק לא נמצאת אני אשאיר להם את הברנדה לטיפול ארוך במיוחד...

dirty old man

need love too

פורסם

וכמו שאמרתי לאמא כשראינו את האקזמפלר של הרכב הנ"ל במסדרון היוצאים בנתב"ג, "שווה לקנות, הוא בא עם גופה בבגאז' בלי תוספת מחיר".

הרכב הכי מאפיונרי שראיתי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
וכמו שאמרתי לאמא כשראינו את האקזמפלר של הרכב הנ"ל במסדרון היוצאים בנתב"ג, "שווה לקנות, הוא בא עם גופה בבגאז' בלי תוספת מחיר".

הרכב הכי מאפיונרי שראיתי

תמיד אמרתי את זה..

אבל זה מה שיפה בו.

פורסם

אוקיי אז תגובות לכולם אחרי חזרה מהדרום :)

Shleled אני מניח שהרכב עולה בסביבות ה 350 אלף שקל...

Alon A- איכות החומרים ממש אבל ממש לא משהו , כמו ב SLR :-P

BigMan - לגבי 1 - גם לדעתי :) לגבי 2 - אני אשתדל לרכוש את העיתון בכדיי לקרוא את הכתבה :)

ולגבי 3 - כן חזרנו לעגלה היום :wink:

3lad - האוטו בהחלט מהנה עם ההנעה האחורית , אבל כמו שאמרתי לוקח לו זמן עד שהוא מקבל את הכח... אין לו כח זמין בכל רצועת הסלד ,דבר שדיי מעצבן :? ואני גם מקווה שייצא לך לנסוע עליה :)

gadik6 - דבר ראשון אני לא נהגתי וצילמתי :) חבר שלי החזיק את המצלמה וצילם... אני דיי שפוי תאמין לי...

לגבי הגרמנית , כנראה שאיזה גרמני לקח לפנינו את האוטו ולא החזירו את השפה לאנגלית :-)

RammEngel - זאת נורה שנשרפת כל הזמן :-P

וזה לא הביטוח , אלא ההסדר של אבא שלי עם הרכב... ברגע שהאוטו נכנס למוסך , ישר צריך להיות רכב חלופי :)

lior_baruch - בא לך החלפה עם הקמארו שלך? :beerchug: ותודה רבה :)

sronis היקר - ציפיתי לתגובה קשה ממך :wink:

לגבי עניין הרכב ואיך שמתייחסים אליך, זה ממש לא נכון!

זה פשוט ההסדר שיש עם הליסינג... כל בן אדם יכול לעשות את זה, וזה לא משנה אם יש לך מזדה 3 או מרצדס CLS... אם זה ההסדר שקבעת מהתחלה , תקבל את התמורה המלאה!

לגבי השמשה מקדימה והחלונות... מה שתיארת כקלסטרופביה זאת התחושה המדוייקת שלי ושל אבא שלי :) בדיוק דיברנו על זה בזמן נסיעה, ועל הקטע שאם תתהפך עם האוטו , כל הגג ירסק את הראש שלך .

לגבי ה CTS , היא בהחלט הרבה יותר נוחה לנהיגה מאחר והיא הרבה יותר קטנה!

אוטו שנשלט יותר בקלות והגה יותר מדוייק!

אבל הכח גם משחק פה תפקיד, ולקרייזלר מרגישים שיש יותר עוצמה ושהיא יותר נושמת!

לגבי ההיגוי יתר... אף אחד לא דיבר על עשרות ולא מאות מטרים של היגוי יתר נשלט :)

סך הכל דיברתי בשכונה על החלקות נשלטות עד גבול הטעם הטוב...

ואני לא חושב שאני מספיק "נהג" בשביל להתחיל לדפוק החלקות בסיבובים וכבישים קצת יותר גדולים , כי חבל על המעקה שאני אכנס בו :wink:

אוהד מ - תודה רבה :) וראיתי שכבר עזרו לך עם הCODEC

פליקס - אני לא מעשן תאמין לי :) ואני חושב כמוך... התחת בלי צורה בכלל הורס הכל!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

דווקא מזכיר לי תא נמוסעים של יונדאי ולא של מכונית סלון ברמה כזאת. אפילו בקרת אקלים אין.....

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

היא ממש יפה אבל האיכות מבפנים לדעתי מראה איכות של פלסטיקה זולה וזה לא מצתאים לרכב יוקרתי

נ.ב, אל תשכח R3

Suzuki Jimny

פורסם
היא ממש יפה אבל האיכות מבפנים לדעתי מראה איכות של פלסטיקה זולה וזה לא מצתאים לרכב יוקרתי

נ.ב, אל תשכח R3

בהחלט איכות פנים ירודה!!!!

אין כסף ל R3... אני מתפשר על לייף סטייל :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

"רוב הטלפונים שאנחנו מקבלים על קונדומים שנקרעים הם מאנשים שהשתמשו ב-R3" ציטוט מדוייק מאדם שעובד באגודה למען המלחמה באיידס או ווטאבר...

ובאמת התחת הורס... ולא קוראים לי שללד

אלא שלד, SHELED, ש-ל-ד, דהיינו רזה, רזה מאוד, עד כדי השוואה לגופת אדם.

• תוכן חדש...