Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש בעיה של חריקות. קניתי מגבים חדשים כבר פעמיים בטווח של חודש וחצי, וכבר מהשימוש הראשון, למרות ניקוי יסודי מאוד של השמשה הם עושים רעשים של חריקות... הזרועות [נראות] תקינות. אין לי מושג מה הבעיה ואפילו במוסך לא הבינו מה גורם לזה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 19.12.2021 בשעה 16:10, carsgo כתב:

לפני כארבעה חודשים רכשתי באוטו-דיפו זוג מגבים של Bosch Aerotwin, ובימים האחרונים שמתי לב לסימני מריחה מוגזים על השמשה אע"פ שניקיתי אותה כמו שצריך + את המגבים עצמם.

האם הגיוני שלאחר תקופה כה קצרה מגבים שמתיימרים להיות איכותיים יתנהגו כך?

והאם יש דבר נוסף לעשות לפני שימצאו עצמם בפח צפרדע הקרוב?

באוטודיפו מוכרים aeroeco ולא aerotwin, והם זבל מוחלט שממש לא שווה את הכסף.

Aerotwin קשה להשיג בישראל בכלל עבור רכב שהוא לא ואגית, כי מדובר על סטים יעודיים והמשווק מכוון יותר לקהל הואגיות.

בכל מקרה, מהנסיון שלי עם שלושה סטים של ארוטווין, הם אחלה. שני זוגות על ואגית, שהראשון החזיק 3 שנים, ועוד זוג אחד על צרפתיה, שבינתיים חוגג שנתיים.

אם ה hr titanium עובדים טוב אצל אנשים פה אז מגניב, אני אישית לא ניסיתי. הארטווין עולים בערך 80 שח מחול וכל עוד זה עובד לי לא רואה את עצמי משנה מותג.

מה שכן, יש לי מגב אחורי של בוש והוא זבל. בניגוד לארוטווין מקדימה שמיוצרים באירופה, האחורי מיוצר בסין ומנגב ממש חרא.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • רעיון טוב! 1
פורסם

התחושה שלי שכל חיבורי המגבים האוניברסליים גורם לזרוע להחזיק אותם אחרת, ומכאן החריקות והבעיות. זה לא מייצר את אותו לחץ כמו המקורי ויושב בגובה שונה. 

בגלל זה מי שכותב פה שלקח בוש אבל עם חיבור ייעודי לעומת בוש עם 10 מתאמים...

מישהו יודע איך אפשר להחליף את הגומי המקורי של סקודה? שמרתי את המקוריים.

הליסינג שמו לי מגב אוניברסלי ואחרי חודש הוא חורק. זה אחרי שניסיתי להתקין את הדרעק הזה בעצמי, ושברתי מתאם בקלות, ממש בלי כוח. 

מניח שאחרי שנה בשמש הוא היה נשבר לבד בזמן ניגוב. כנראה מיובא עי יבואן שמשות...

הסתבר שהיה צריך לפרק שתי חתיכות פלסטיק מאחד המתאמים כדי שיואיל להתאים לרכב. הזוי.

פורסם

בעקבות הדיון הזה עשיתם לי חשק להחליף מגבים: מי יודע איפה ואם ניתן להשיג מגבים של Valeo בארץ? הסניק צריך מגב במידות שאין בשום מקום ("30).

פורסם

אני מזמן כבר לא קונה מגבים, 

רק את הגומי לפי מידה מעלי אקספרס , קונה 2-3 זוגות גומי , 

בדר"כ מחליף בתחילת העונת הגשמים. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

החליפו לי  מגבים לפני שנתיים במסגרת טיפול גדול בלי לשאול אותי  במחיר של 78 למגב לפני מע"מ -"מתנה"(זה היה במסגרת הצעת המחיר על כל הטיפול)

בוש אירואקו

לפני כן היו לי מגבים פשוטים וטובים 

אלה חרקו ולא ניגבו טוב מהרגע הראשון.

חרא מגבים

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • תוכן חדש...