Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

ברכב שלי : יונדאי איוניק שנת 2017 ( רכב עשה 87000 קילומטר ) . נדלקה נורת מנוע בצהוב .

בדיקה במחשב מנוע מראה תקלה בתריסים שליד הרדיאטור .

מישהו נתקל בתקלה דומה ?  האם ניתן לתקן לבד או חייבים מוסך מורשה ( שכמובן קורע במחיר ) 

אודה על מענה וגם המלצה על מוסך מתאים באזור המרכז .

יונדאי.jpeg

פורסם

חברי פורום לא מכירים את הידע הטכני שלך, אז קשה לדעת אם אתה יכול לתקן לבד. "אופיר המכונאי האקדמאי" (חפש בגוגל) לא מתמחה ברכבי יונדאי, אבל יש לו ידע טכני רב, ואולי זה יספיק להתמודד אם התקלה.

פורסם

כנראה שהאוטו שלך מצוייד בתריסים חשמליים על הרדיאטור ,  כנראה שיש בהם תקלה רק תבדוק שהם

במצב פתוח שהאוטו לא יתחמם 

פורסם

בס"ד 

פטנט מחורבן.. 

אני ועוד כמה חברים בעלי פורדים, העפנו את התריסים לכל הרוחות, המנוע מחובר, רק התריסים בחוץ

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

נירו ואיוניק חולקים אותה יחידת הנעה

U100800.thumb.png.95d11dae28a3f187a7ec547220c64f21.png

2021-12-11_23-47-52.png.0b0da277f7d3586ac5ac6331df37beff.png

2021-12-11_23-47-10.thumb.png.8f1bb89f6fc8ef7768009c4ea76bdef4.png

אם אין לך רקע בחשמלאות רכב או הבנה לבדוק קווי תקשורת,גש למוסך שמתמחה ברכבים האלו,לא כל חשמלאי רכב מסוגל לבדוק תקלה כזאת !

אם יש לך ידע,וציוד,אעזור לך עם מידע טכני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה על המענה . הוחלפה צמה + קונקטור במוסך . בעיה נפתרה .

בנוסף מחפש המלצה למוסך בשביל טיפול 90000 . השאלה האם צריך מוסך מומחה למנועים היברידים או כל מוסך יכול לבצע טיפול 90000 ? 

• תוכן חדש...