Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הייתי שמח אם הוא יהיה באיזור המרכז-שרון (נתניה עד ת"א) וזה טיפול ראשון שלי במרצדס.
א. מה עושים בו?
ב. לאיזה עלות טיפול אני צריך לצפות? (ככל שלא יהיו הפתעות מיוחדות ביחס לתקינות ומצב חלקים אחרים)

33

21 Comments
Like

Comment

עריכה אחרונה על ידי domuzy

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

זה ממש לא רכב למוסך כללי או בכלל למישהו שלא מכיר אותו !!!

אפילו החלפת שמנים/פילטרים פשוטה,יכולה להיגמר עם נזק,אם אתה לא עושה במוסך מומחה עם ציוד יצרן,כי אתם לא מבינים עד כמה הרכבים האלו מסובכים (כל פעם נדהם כאשר אני רואה את הטופולוגיה שלו) הכל שם קידודים,תכנותים,לימודים אדפטציות :D 

א. אם אין לך ספר רכב,בטוח דרך אתר של יבואן תקיש מס שילדה תקבל כל אינפורמציה רלוונטית,בשלוף הסתכלתי בגרסה האמריקאית,סטנדרטי

W205.thumb.png.c3008a5e80057ed37d82149363bd4d74.png

תשים לב זה לפי מייל.
עדכנו :

2021-12-02_22-43-47.png.e9a817b6edda4f42e5fdf7ce5e06a5eb.png

ב. רכבי יוקרה טיפולים יקרים :D

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...