Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם הח׳ברה פה מנסים להצחיק, אבל כן יש את חוקי הGDPR שרוב מדינות האיחוד האירופי עובדות לפיו. שבגדול אומר שכל אזרח אירופאי הוא הowner של המידע שלו, ואם בא לו למחוק את עצמו ואת כל המידע שלו מנותן שירות מסויים, זכותו המלאה ועל הנותן שירות/אתר/חברה/וואטאבר לעשות זאת (בפרק זמן גם מאוד קצר, אפילו מיידי יש לציין). האירופאים נורא מחמירים בנושא הזה, וזה יפה מאוד, ככה מדינה מערבית מתקדמת ומתוקנת צריכה להתנהל.

בחזרה לפאבלה שלנו, לא שידוע לי. וגם אם כן היה חוק כזה, נראה לך שבמדינה שבהינד עפעף מאשרים איכונים של שב״כ על אזרחים זה באמת יזיז למישהו...?

פורסם

GDPR מחייב את מחזיק המידע כלפי בעלי המידע (כלומר את בעלי האתר כלפי המשתמש).

הוא אינו תקף מחוץ לגבולות האיחוד האירופי, ככה שאתרים שמאפשרים לך את זה בישראל - עושים את זה מטוב ליבם

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

זה לא עניין חד משמעי.
תלוי איזה מידע בדיוק הפורום שומר על משתמשים (שזה דבר מאד שונה בפורומים שונים), לאיזו מטרה הוא שומר זאת, ומה היה כתוב בהסכם ההצטרפות כשהאדם נרשם.
גם לא ברור למה אתה מתכוון ב-״למחוק משתמש״. האם למחוק את כל הפוסטים שאי פעם פירסם? הרוב המכריע של פורומים שאני מכיר, בארץ ובארה״ב, במפורש לא מרשים מחיקת פוסטים באופן כללי, מכמה סיבות:
כדי שכותבים לא יתכחשו לדברים שכתבו, וכדי שלא יוותרו ״חורים״ בפורום: אי אפשר להבין פוסט אם הפוסט אליו הוא מגיב כבר לא קיים, וזו גם בעיה טכנית במקרה של ציטוט הפוסט שנמחק בפוסט אחר.  אין בתוכנות הפרומים המוכרות דרך לקשר את הציטוט לפוסט המקורי. סיבה נוספת היא המקרה שהם יחויבו בהמשך למסור פוסטים כאלה לגוף עם סמכות משפטית.

בהרבה פורומים,  ניתן למחוק א תחשבון המשתמש. זה מוחק את הפרופיל שלו כולל שמו המשתמש וכל פרט אחר, אבל כל הפוסטים נשארים תחת שם משתמש  גנרי "-deleted-" .

בד״כ כן מתאפשרת מחיקת פוסטים בדידים לפי פניה יזומה של המשתמש מסיבה קונקרטית, למשל הפוסט מכיל בטעות פרטים מזהים של משתמש).

בחלק מהמקרים, פורום עשוי להיחשב מאגר מידע לפי חוק מאגרי מידע, ואז חלות עליו כל מיני מגבלות ספציפיות.
https://www.gov.il/he/departments/general/manager_duties

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
פורסם
לפני 8 שעות, YoJ כתב:

(בפרק זמן גם מאוד קצר, אפילו מיידי יש לציין).

אאל״ט יש 30 ימים כדי לטפל בבקשה לפי ה-GDPR.

בעניין דומה - אפל הולכים לחייב כל אפליקציה בחנות החל מ-31.1.22 להכיל כפתור שמוחק את המשתמש.

לגבי פורומים - יש תנאי שימוש ואתה מוזמן לקרוא אותם :)

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

• תוכן חדש...