Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה 3, 2000 סמק, משנת 2014 שעברו עליה 125 א' ק"מ.

כבר נשבר לי (ולגב שלי) להתכופף לקשור ילדים במושב האחורי,
ואני רוצה לנצל את הצורך ולשדרג הרכב.

לאחר חיפושים באינטרנט, התכנסתי ל4 אופציות יד שניה מ2018 נאמר, ואשמח לטיפים שלכם, בנושא העיקרי שהנו נוחות ההתעסקות עם כסאות בטיחות,
וכן בחויה הצפויה לי ביחס למאזדה החביבה שלי עד כה, כי כמובן שאני לא מחפש לסבול פתאום משדה אחר, למעט הוצאות הדלק והביטוח שהשלמתי איתן כבר.

להלן המועדמות:
ספורטאז,
טוסון,
גרנדלנד (אופל)

קארוק.

יש לכם כיוון בשבילי?

פורסם

ספורטאג' - מרווחת ואמינה (אל תקנה את ה1.6 טורבו) ויחסית גבוהה,

גרנדלנד - לטעמי רק את הדיזל - בתחושה היא טיפה יותר נמוכה.

קארוק - לך תמצא אחת שמורה וגם אז הDSG לא עושה לי את זה

מה שכן לטעמי אחד פהקטורים היותר משמעותיים היא עד איזה זויית נפתח הדלת האחורית ומה הגודל שלה זה טורם הרבה מאוד לנוחות.

פורסם
לפני 40 דקות, llaavvii כתב:

תודה.

"גרנדלנד - לטעמי רק את הדיזל " - מטעמי חסכון או אמינות?

מה שכן לטעמי אחד פהקטורים היותר משמעותיים היא עד איזה זויית נפתח הדלת האחורית ומה הגודל שלה זה טורם הרבה מאוד לנוחות.

לגמרי... הגישה לכסא מבחוץ משמעותית.  וגם שמישהו יגיד לי מה גובה המושבים האחוריים בפועל :)

פורסם

לגבי האופל - אכן מנועי ה1.2 טורבו יש עליהם כאן לא מעט התכתבות....
לגבי הטוסון אני לא יכול להמליץ מכיוון שלא נהגתי\נסעתי בו, ואני משתדל לא להמליץ על מה שאני לא יודע (או לפחות שמישהו שאני מכיר אהיטב ויודע מה הוא חושב על הרכב)...

• תוכן חדש...