Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

יש שני שלבים:

1. האם המוצר חייב במס? כאן מחושב מחיר המוצר בלבד, ללא דמי משלוח. מוצר בשווי 74 דולר עם דמי משלוח 20 דולר.פטור ממסים.

2. חישוב.המס: אם המוצר חייב במס, הרי שהמס יוטל גם על דמי המשלוח: על מוצר בשווי 76 דולר שדמי המשלוח שלו 20 דולר ישולם מס על 96 דולר.

אוקיי זה חדש לי. ועדיין, לא מבין למה אם חברה שולחת לי אז לא צריך לשלם מכס על דמי המשלוח ואם מישהו פרטי שולח לי אז כן

פורסם

בכל מקרה - אם המוצר חייב במס זה כולל גם את דמי המשלוח. 

מה שקורה במשלוח על ידי קרוב משפחה הוא דבר אחר: אם במשלוח לחו"ל לא משולם מס מקומי אלא רק ישראלי הרי שאם המוצר ישלח לקרוב המשפחה ישולם מס כזה, ואז, במשלוח ארצה, ישולם גם מס ישראלי.  לדוגמא: אם תזמין מוצר באנגליה באמצעות קרוב שם הרי שבהזמנה תשלם מס בריטי ואז בהגעה ארצה מס ישראלי. אם תזמין את המוצר ישירות ארצה השולח לא ישלם מס בריטי, אלא שאתה תשלם רק מס ישראלי. זה יכול לנוע בין אחוזים בודדים לבין 25% ויותר ממחיר המוצר, בהתאם למדינת המקור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, mazinya כתב:

אוקיי זה חדש לי. ועדיין, לא מבין למה אם חברה שולחת לי אז לא צריך לשלם מכס על דמי המשלוח ואם מישהו פרטי שולח לי אז כן

זה לא כל חברה, אלא חברות ספציפיות שנותנות כתובת בחו"ל (יו שופס, דילטס וכולי)

תזמין מאמאזון - תשלם את המס כולל על המשלוח.

יש איזה קומבינה שאני אישית גם לא כל כך הבנתי, שכאילו הכתובת של יושופס היא כתובת ישראלית לכל דבר מבחינת המכס, ולכן המכס מחושב ללא המשלוח משם לפה.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, Nemesis כתב:

זה לא הגיוני כיוון שגם שאתה משלם משלוח בארץ חל עליו מעמ.

אה? בנוסף למע"מ שאתה משלם לבעל העסק?

פורסם (נערך)
בתאריך 21.11.2021 בשעה 06:29, Nakamichi כתב:

אני לא יודע אם זה מה שאתה מחפש.

אבל אמריקן אאוטלטס מציעים את ה paperwhite 2021 ב-574 שקל עד הביתhttps://www.americanoutlets.co.il/amazon-kindle-paperwhite-8-gb-black/prod_OKmHpszTgP7CeL?variantId=prod_pzwgwVr9OjIqTJ

תכניס קוד קופון black15

יש להם עוד דגמים באתר.

בטוח הקופון תקף? זה לא מקבל אותו

לא תקף

עריכה אחרונה על ידי mazinya
  • תוכן חדש...