Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה, ועכשיו: מי אשם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף לגמור את זה ככה:

את הפנס שלי, אני אשלם, ביננו, כמה זה כבר יעלה ?

שהוא ישלם את הנזק שלו, ויחנק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב, עדכונים:

התייעצתי עם העו"ד על המקרה, ציירתי לו בדיוק כמו שציירתי לכם, הוא אומר שחלה עליו האשמה באופן מלא, ואין לי ממה לחשוש בכלל.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ועוד עדכון, לאחר כמעט 4 חודשים מהמקרה:

מכתב מביטוח ישיר, על תביעה מחברת ביטוח איילון, שנתקבלה בתאריך 05-05-05, משמע יומיים לאחר התאונה, מן הסתם זה על המקרה המדובר כאן.

שלחו לי רק מעטפה, וטופס למלא כרטיס אשראי, או לשלוח המחאה.

יש מספר פקס של מחלקת תביעות צד ג'

ברור שאיני מתכוון לשלם את הנזק של הבחור, ואם כבר נגררים למשפט אני יביא חשבונית על הפנסים שהחלפתי (100 ש"ח 2 פנסים).

מה אני עושה עכשיו ? לפנות לביטוח ולאמר שאינני אשם, ומה הלאה ? משפט ? או שיש עוד הליכים לפני ?

נניח ויוכח שאני אשם (למרות שלא נראה לי), אין ברשותי כרטיס אשראי, ואין ברשותי המחאות, אני אדם חכם, עובד עם כסף מזומן, איך אני אמור לשלם להם ?

פורסם

אתה ניגש לביטוח שלך מדווח על הסיפור הזה אומר שנהג רכב מסוג טרופר עקף אותך וחזר מוקדם מידי לנתיבו - ובכך פגע בחלק הקידמי של מכוניתך.....

וזהו אם צריך משפט הם כבר ימנו לך עורך דין מטעמם

• תוכן חדש...